Michael Scofield
Michael Scofield
Mam pytanie do..

Post autor: agulec »

a taki temat, w którym możemy zadać pytania użytkownikom forum, żeby nie robić nigdzie indziej offtopu :]

i ja mam pierwsze pytanie do Patus :] mówiłaś kiedyś, że chodzisz na strzelnicę. Daaawno temu też chciałam, potem jakoś mi przeszło, a teraz mi przypomniałaś :D no i mam pytanie, jak to w ogóle wygląda? można przychodzić jednorazowo, czy trzeba się zapisać na jakiś kurs..? wiem, że pewnie wszędzie jest inaczej, ale gdybyś mogła tak uogólnić i napisać co i jak :]
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Mam pytanie do..

Post autor: PatuŚ »

A więc tak , najpierw przychodzisz na strezlnice - mówisz że pierwszy raz. przechodzisz ekspressowy kursik obsługi Pneumatyków i karabinów & bezpieczeństwa na strzelnicy , czyli koles nawija Ci o podtsawowych komendach strezleckich i ogólnym zachowaniu się na strezlnicy. Ja miałam z górki bo byłam na obozie PO z Moim trenerem i juz potem, nie musiałam ponownie przechodzić tego kursu.
potem wyrobiłam legitymacje ok 20 zl i teraz co miesiąc składka po 5 zł - i już.
przychodze sobie raz w tygodniu, można cześciej i tylko wpisuje się na liste , biore swój karabin, śrut , tarcze i strzelam. w okresie letnim strezlamy z KBKS (ostra amunicja) to wtedy wszystko jest na komendy i pociski wydaja jak się juz lezy (bo wtedy strezlamy z materaców).
a jak sie nie jest członkiem klubu to się przychodzi , mówisz że 1 raz- on Ci pogadanke wygłosi - u mnie płaci sie 1zł. za 13 sztuk nabojów i strezlasz. w trakcie udzielają ci rad -np. o prawidłowej postawie, celowaniu itp. i tyle. najdłużej to pierwszey raz a potem to sie tylko idzie bierze naboje i strezlasz. :-D

mam nadzieje że Ci nieco sytuacje rozjaśniłam :-D Jak czegoś nie wiesz to pytaj . chetnie Ci odpowiem :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

o jaaa.. nie tyle rozjaśniłaś co jeszcze narobiłaś większej ochoty :D jak skończę tą sesję to się chyba wybiorę.. wyżyje się trochę :D dziękuję za odpowiedź ;**
Michael Scofield
Michael Scofield

agulec pisze:nie tyle rozjaśniłaś co jeszcze narobiłaś większej ochoty
^^haha polecam bardzo ... to tak odstresowuje że nawet sobie nie wyobrażasz :-D
agulec pisze:dziękuję za odpowiedź ;**
nie ma za co , zawsze do usług ;*
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

ja etż tak chce:D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Bellatoris »

Hmmm.... Fajnie tak.... Ja bym se postrzelała.... Można sie wyżyć :P
hmn... fajne... ja też mam pytanie do Patus1905... ty nie masz zamairu zastrzelić nikogo tak na serio nie.... :P bo w american beauty tak się kolesiówie spodobało że powineła ze strzelnicy pistolec i zastrzeliła swojego męża :P
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: czarny_rumak »

o lol mam nadzieje ze Patus1905 nie ma takich zamiarów O_o...Ale wydaje mi się na zrównoważoną psychicznie osobę...:D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

A ja mam pytanie do czarnego_rumaka.... Co z tym zdjęciem szopa??:P
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: czarny_rumak »

no jeszcze nie dotarłam do szkoły w poniedziałek jak bede to zrobie:)nie martw sie:))
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

czekam niecierpliwie....=)-=) Lubie Szopy :-P :-P Pomyśle nad ozdobieniem mojej szkolnej ławki....:P:P Czymś innym niż napisami "LoL" "ŻaL" itp. :-D :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

madamebutterfly pisze:Patus1905... ty nie masz zamairu zastrzelić nikogo tak na serio nie.... bo w american beauty tak się kolesiówie spodobało że powineła ze strzelnicy pistolec i zastrzeliła swojego męża
no czo Ty jeszcze mnie nie pogieło :-P
czarny_rumak pisze:o lol mam nadzieje ze Patus1905 nie ma takich zamiarów O_o...Ale wydaje mi się na zrównoważoną psychicznie osobę...:D
..wydaje... zawsze jest ta nutka niepewności ;-) sasasa . nie no na serio nie bede strezlac do nikogo, ale zawsze zdbywac nowe doświadczenia - a nóż kiedyś się przyda :-P :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

patus1905 pisze:zdbywac nowe doświadczenia
i właśnie to jest w życiu jak dla mnie najważniejsze :] jak najwięcej zobaczyć, jak najwięcej spróbować, jak najwięcej przeżyć :]
Michael Scofield
Michael Scofield

no i wrazie -nie daj Boże- jakiejś wojenki czy cus spokojnie moge najac się za snajpera :-D albo jak wyladuje w buszu to zawesze bede mogła sobie cuś upolowac :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

hahaha.. no teraz to już mnie przekonałaś na maxa xD pójdę się nauczyć obsługiwać bronią, żeby w razie co nie zginąć w buszu :D
nie a tak na serio to myślę, że to jest bardzo przydatna umiejętność :]
szkoda tylko że w Sambo nie ma żadnej strzelnicy.... :( no ale można zawsze poszukać gdzie indziej.... ej sister a u was jest takie cudo??? może pójdziiemy kiedyś po lidze :D
Michael Scofield
Michael Scofield

a siotro u nas jest paintball xD też można sie wyrzyć:Dfajnie tak dostać kulką z farbą w twarz xD
PS:mam inny pomysł xD idziemy na areobik do fitness club xD
eee.... to z aplastikowe.... chodźmy lepiej na skałki albo chociaż w te farbki porzucać :P
Michael Scofield
Michael Scofield

no tak paintball rządzi:D:D:D:D:D:D albo do kina chodźmy ;]
jak będziesz miała więcej czasu,bo ostatnio to sie nawet nie pożegnałaś :(
wiesz.... Christof mówi... ja ide za nim nawet na koniec świata... ale możemy gdzieś kiedyś iść... najwyżej późniejszym pociągiem wróce :P co ty na to??:)
Michael Scofield
Michael Scofield

ekhm.. czy to jest temat pt. 'Wyrzuć żale swojej siostrze'? albo 'co mówi Christof?' ?
chyba nie.. po co piszecie takie rzeczy na forum...?

[ Dodano: 2008-02-10, 21:57 ]
sia la la.. mam pytanie:

Czy jest na tym forum jakiś posiadacz gitary i do tego na niej grający?? :D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

ja mam gitarę, i gram na niej.... :-P :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

o! no! bo ja też.. od jakichś...6 miesięcy.. tak mnie jakoś wzięło apropos nowych doświadczeń^^

a co grasz? bo ja mam zawsze problem z przypomnieniem sobie jakiejś dobrej piosenki.. :roll:
zapodaj jakieś tytuły melodii, piosenek, które grasz :]
Michael Scofield
Michael Scofield

agulec pisze:sia la la.. mam pytanie:

Czy jest na tym forum jakiś posiadacz gitary i do tego na niej grający??
Też mam gitary nawet dwie.I gram na nich te zjak Jolka.A co gram?A gdy jest już ciemno,Czrany chleb i czarna kawa,list do m,the kids aren't alright,lonely day <3,zakręć mnie, i wiele innych ;)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

hmmm. Gram wiele piosenek, ale niektóre denne, bo taki Andrew mnie uczy.... Ale tak to różne... Potem napiszę, bo teraz na informatyce siedze, i nie mam dostępu do segregatora, i nic nie pami.ętam.... Aa.... I akurat dziś mam gitarę....

[ Dodano: 2008-02-16, 18:26 ]
Hmm..... Nadzieja, Czarny chleb i czarna kawa, Zanim pójdę....

Sory, że post pod postem, ale za późno na zmianę postu.....

[ Dodano: 2008-02-25, 19:41 ]
ja mam pytanie do sebo160186 ty grasz w szachy??czy tak ci sie zachciało ten obrazek??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”