i ja mam pierwsze pytanie do Patus :] mówiłaś kiedyś, że chodzisz na strzelnicę. Daaawno temu też chciałam, potem jakoś mi przeszło, a teraz mi przypomniałaś
Michael Scofield
a taki temat, w którym możemy zadać pytania użytkownikom forum, żeby nie robić nigdzie indziej offtopu :]
i ja mam pierwsze pytanie do Patus :] mówiłaś kiedyś, że chodzisz na strzelnicę. Daaawno temu też chciałam, potem jakoś mi przeszło, a teraz mi przypomniałaś
no i mam pytanie, jak to w ogóle wygląda? można przychodzić jednorazowo, czy trzeba się zapisać na jakiś kurs..? wiem, że pewnie wszędzie jest inaczej, ale gdybyś mogła tak uogólnić i napisać co i jak :]
Michael Scofield
A więc tak , najpierw przychodzisz na strezlnice - mówisz że pierwszy raz. przechodzisz ekspressowy kursik obsługi Pneumatyków i karabinów & bezpieczeństwa na strzelnicy , czyli koles nawija Ci o podtsawowych komendach strezleckich i ogólnym zachowaniu się na strezlnicy. Ja miałam z górki bo byłam na obozie PO z Moim trenerem i juz potem, nie musiałam ponownie przechodzić tego kursu.
potem wyrobiłam legitymacje ok 20 zl i teraz co miesiąc składka po 5 zł - i już.
przychodze sobie raz w tygodniu, można cześciej i tylko wpisuje się na liste , biore swój karabin, śrut , tarcze i strzelam. w okresie letnim strezlamy z KBKS (ostra amunicja) to wtedy wszystko jest na komendy i pociski wydaja jak się juz lezy (bo wtedy strezlamy z materaców).
a jak sie nie jest członkiem klubu to się przychodzi , mówisz że 1 raz- on Ci pogadanke wygłosi - u mnie płaci sie 1zł. za 13 sztuk nabojów i strezlasz. w trakcie udzielają ci rad -np. o prawidłowej postawie, celowaniu itp. i tyle. najdłużej to pierwszey raz a potem to sie tylko idzie bierze naboje i strezlasz.
mam nadzieje że Ci nieco sytuacje rozjaśniłam
Jak czegoś nie wiesz to pytaj . chetnie Ci odpowiem 
potem wyrobiłam legitymacje ok 20 zl i teraz co miesiąc składka po 5 zł - i już.
przychodze sobie raz w tygodniu, można cześciej i tylko wpisuje się na liste , biore swój karabin, śrut , tarcze i strzelam. w okresie letnim strezlamy z KBKS (ostra amunicja) to wtedy wszystko jest na komendy i pociski wydaja jak się juz lezy (bo wtedy strezlamy z materaców).
a jak sie nie jest członkiem klubu to się przychodzi , mówisz że 1 raz- on Ci pogadanke wygłosi - u mnie płaci sie 1zł. za 13 sztuk nabojów i strezlasz. w trakcie udzielają ci rad -np. o prawidłowej postawie, celowaniu itp. i tyle. najdłużej to pierwszey raz a potem to sie tylko idzie bierze naboje i strezlasz.
mam nadzieje że Ci nieco sytuacje rozjaśniłam
Michael Scofield
o jaaa.. nie tyle rozjaśniłaś co jeszcze narobiłaś większej ochoty
jak skończę tą sesję to się chyba wybiorę.. wyżyje się trochę
dziękuję za odpowiedź ;**
Michael Scofield
^^haha polecam bardzo ... to tak odstresowuje że nawet sobie nie wyobrażaszagulec pisze:nie tyle rozjaśniłaś co jeszcze narobiłaś większej ochoty
nie ma za co , zawsze do usług ;*agulec pisze:dziękuję za odpowiedź ;**
Michael Scofield
ja etż tak chce:D
Lincoln Burrows
Hmmm.... Fajnie tak.... Ja bym se postrzelała.... Można sie wyżyć 
Mahone
hmn... fajne... ja też mam pytanie do Patus1905... ty nie masz zamairu zastrzelić nikogo tak na serio nie....
bo w american beauty tak się kolesiówie spodobało że powineła ze strzelnicy pistolec i zastrzeliła swojego męża 
Sara Tancredi
o lol mam nadzieje ze Patus1905 nie ma takich zamiarów O_o...Ale wydaje mi się na zrównoważoną psychicznie osobę...
Lincoln Burrows
A ja mam pytanie do czarnego_rumaka.... Co z tym zdjęciem szopa??:P
Sara Tancredi
no jeszcze nie dotarłam do szkoły w poniedziałek jak bede to zrobie:)nie martw sie:))
Lincoln Burrows
czekam niecierpliwie....=)-=) Lubie Szopy
Pomyśle nad ozdobieniem mojej szkolnej ławki....
:P Czymś innym niż napisami "LoL" "ŻaL" itp.

Michael Scofield
no czo Ty jeszcze mnie nie pogiełomadamebutterfly pisze:Patus1905... ty nie masz zamairu zastrzelić nikogo tak na serio nie.... bo w american beauty tak się kolesiówie spodobało że powineła ze strzelnicy pistolec i zastrzeliła swojego męża
..wydaje... zawsze jest ta nutka niepewności ;-) sasasa . nie no na serio nie bede strezlac do nikogo, ale zawsze zdbywac nowe doświadczenia - a nóż kiedyś się przydaczarny_rumak pisze:o lol mam nadzieje ze Patus1905 nie ma takich zamiarów O_o...Ale wydaje mi się na zrównoważoną psychicznie osobę...
Michael Scofield
i właśnie to jest w życiu jak dla mnie najważniejsze :] jak najwięcej zobaczyć, jak najwięcej spróbować, jak najwięcej przeżyć :]patus1905 pisze:zdbywac nowe doświadczenia
Michael Scofield
no i wrazie -nie daj Boże- jakiejś wojenki czy cus spokojnie moge najac się za snajpera
albo jak wyladuje w buszu to zawesze bede mogła sobie cuś upolowac 
Michael Scofield
hahaha.. no teraz to już mnie przekonałaś na maxa xD pójdę się nauczyć obsługiwać bronią, żeby w razie co nie zginąć w buszu 
nie a tak na serio to myślę, że to jest bardzo przydatna umiejętność :]
nie a tak na serio to myślę, że to jest bardzo przydatna umiejętność :]
Mahone
szkoda tylko że w Sambo nie ma żadnej strzelnicy....
no ale można zawsze poszukać gdzie indziej.... ej sister a u was jest takie cudo??? może pójdziiemy kiedyś po lidze 
Michael Scofield
a siotro u nas jest paintball xD też można sie wyrzyć:Dfajnie tak dostać kulką z farbą w twarz xD
PS:mam inny pomysł xD idziemy na areobik do fitness club xD
PS:mam inny pomysł xD idziemy na areobik do fitness club xD
Mahone
eee.... to z aplastikowe.... chodźmy lepiej na skałki albo chociaż w te farbki porzucać 
Michael Scofield
no tak paintball rządzi:D:D:D:D:D:D albo do kina chodźmy ;]
jak będziesz miała więcej czasu,bo ostatnio to sie nawet nie pożegnałaś
jak będziesz miała więcej czasu,bo ostatnio to sie nawet nie pożegnałaś
Mahone
wiesz.... Christof mówi... ja ide za nim nawet na koniec świata... ale możemy gdzieś kiedyś iść... najwyżej późniejszym pociągiem wróce
co ty na to??:)
Michael Scofield
ekhm.. czy to jest temat pt. 'Wyrzuć żale swojej siostrze'? albo 'co mówi Christof?' ?
chyba nie.. po co piszecie takie rzeczy na forum...?
[ Dodano: 2008-02-10, 21:57 ]
sia la la.. mam pytanie:
Czy jest na tym forum jakiś posiadacz gitary i do tego na niej grający??
chyba nie.. po co piszecie takie rzeczy na forum...?
[ Dodano: 2008-02-10, 21:57 ]
sia la la.. mam pytanie:
Lincoln Burrows
ja mam gitarę, i gram na niej....

Michael Scofield
o! no! bo ja też.. od jakichś...6 miesięcy.. tak mnie jakoś wzięło apropos nowych doświadczeń^^
a co grasz? bo ja mam zawsze problem z przypomnieniem sobie jakiejś dobrej piosenki..
zapodaj jakieś tytuły melodii, piosenek, które grasz :]
a co grasz? bo ja mam zawsze problem z przypomnieniem sobie jakiejś dobrej piosenki..
zapodaj jakieś tytuły melodii, piosenek, które grasz :]
Michael Scofield
Też mam gitary nawet dwie.I gram na nich te zjak Jolka.A co gram?A gdy jest już ciemno,Czrany chleb i czarna kawa,list do m,the kids aren't alright,lonely day <3,zakręć mnie, i wiele innychagulec pisze:sia la la.. mam pytanie:
Lincoln Burrows
hmmm. Gram wiele piosenek, ale niektóre denne, bo taki Andrew mnie uczy.... Ale tak to różne... Potem napiszę, bo teraz na informatyce siedze, i nie mam dostępu do segregatora, i nic nie pami.ętam.... Aa.... I akurat dziś mam gitarę....
[ Dodano: 2008-02-16, 18:26 ]
Hmm..... Nadzieja, Czarny chleb i czarna kawa, Zanim pójdę....
Sory, że post pod postem, ale za późno na zmianę postu.....
[ Dodano: 2008-02-25, 19:41 ]
ja mam pytanie do sebo160186 ty grasz w szachy??czy tak ci sie zachciało ten obrazek??
[ Dodano: 2008-02-16, 18:26 ]
Hmm..... Nadzieja, Czarny chleb i czarna kawa, Zanim pójdę....
Sory, że post pod postem, ale za późno na zmianę postu.....
[ Dodano: 2008-02-25, 19:41 ]
ja mam pytanie do sebo160186 ty grasz w szachy??czy tak ci sie zachciało ten obrazek??