Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Strefa Offtopicu

Post autor: niunia »

Calineczka pisze:o jak miło - ja mogę powiedzieć to samo! <przybija piątkę>
*również przybija piątke* :)

ferie mi się kończą.. : (
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

mi tez Niunia :-/

i znowu do tej szkoły, tragediaaaaaaaa, a pomyslec ze niektórzy dopiero je zaczynaja...
Michael Scofield
Michael Scofield

ah.. a ja sobie nie wyobrażam teraz tego czasu po feriach; tylko nauki mnie czeka, ze szok !

Byle do wakacji..
Michael Scofield
Michael Scofield

Byle do czerwca, potem juz będzie luuuuz....

damy rade ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

byle do maja...
ja nie chce pisac tej matury...
Michael Scofield
Michael Scofield

ja tez nieeeeeee :-?

ja sie nic nie ucze,szkodaaaa
Michael Scofield
Michael Scofield

ja miałam się uczyć przez ferie...i nic. kompletnie...
to już za 3 miesiące a mnie się wydaje że nic nie umie...
Zabijcie mnie...
Michael Scofield
Michael Scofield

Też miałam się wziąć do nauki w ferie.. ale jakoś nie wyszło..
Michael Scofield
Michael Scofield

przeciez mi sie nic nie chce :shock:
nigdy nie miałam takiego lenia :shock:
Michael Scofield
Michael Scofield

ja tez xD

bede potem płakac z zalu i pracowac w Tesco!
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze: bede potem płakac z zalu i pracowac w Tesco!
może sie spotkamy, bo moja przyszłość nie zapowiada się obiecująco ^^

ja nie wiem jak ja to przetrwam... dzisiaj musze sobie obiecać, że wreszcie zajrzę do ksiązek.
Michael Scofield
Michael Scofield

no to chyba sie spotkamy ^^ bedziemy szaleć na wozkach widłowych xD
Michael Scofield
Michael Scofield

niunia pisze:dzisiaj musze sobie obiecać, że wreszcie zajrzę do ksiązek.
ja sobie to juz pół roku temu obiecałam i szkoda :roll:
Tweener
Tweener

Post autor: Calineczka »

Nie jestem pewna czy dobrze myśle... są dwa takie same wątki "Co to za piosenka"? ;-) albo nie wiem może coś mi się pokręciło heh
Michael Scofield
Michael Scofield

gdzie? w offtopicu?
Tweener
Tweener

Post autor: Calineczka »

nie no ogólnie ;) na całym forum he są chyba dwa, muszę się przyjrzeć dokładniej bo może się mylę ;)

[ Dodano: 2008-02-08, 16:34 ]
Ups chyba coś mi się jednak pokręciło ;) są podobne wątki, nawet bardzo podobne i datego się zakręciłam ;)
Świeżak
Świeżak

Post autor: Sygal »

Post przeniesiony z działu 'Avatary'

Nic nie mam do waszych avatarów ale jedno co mnie zastanawia to to że nic się w nich nie zmienia po za napisami na tarzy z boku i jakiś pierdółek i tym sie zachwycacie , zróbcie coś konkretnego , bo nic się w nich nie zmienia ,dziewczyny nie mam zamiaru was urażac ale tak to wygląda , w waszych avatarach nie ma nic nowego . :mrgreen: założe się że po tym poscie mnie skarcicie ale ktoś musiał w koncu o tym powiedziec , byc może jesteście tak zakochane w swoich idolach że tego nie zauwazacie a to jest wielki błąd , i nic się nie nauczycie w tej grafice , no chyba że tak chcecie
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

hehehe.. nikt Cię nie skarci xD
czasami najprostsze jest najlepsze ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Ja wole te... 'zwykłe' niż te wyszukane, poza tym nie jesteśmy zakochane w swoich idolach tylko mamy trochę szacunku dla tych, którzy wkładają swój czas i umiejętności i robią coś dla tego forum.
Ostatnio się o to wykłócałam, więc nie mam zamiaru zaczynać tematu od początku. EOT.
Świeżak
Świeżak

Ja nie napiałem że nie mam szacunku do czegoś tam , tylko tak szczerze nie wydaje wam się to już nudne ? I jednego nie rozumiem nagle częsc osób chciała moje avatary i po małej kłótni wszystkie zostały zmienione , zmówiliścię się przeciwko mnie albo co ? chciałbym dostac tu szczerą odpowiedz , bo nie rozumie tego że robie komuś avatara najdokłądniej jak umie , piszecie że super itp ja wchodze 1 godzine puźniej , nikt do mnie nie pisze wszyscy obrażeni a avki zmienione , jestem ciekaw dlaczego ? Bo mi się wydaje że umie troche lepiej animacji to zaraz jestem odsunięty , przykład marq co napisał pod jednym z moich avatarów że jest nie wyraźna twarz a inni co innego sądzili , zazdrośc albo co ? ja np nie umie sygnatur i nie pisze wam tam ,że coś jest źle , nie dokładnie itp , nie umie i nie pisze proste . Dobra to była ostatnia moja wiadomosc , czekam na wasze odpowiedzi a puźniej dam wam spokuj
T-Bag
T-Bag

Post autor: Handcannon »

Avatar to mała powieszchnia którą trzeba ozdobić jak się tylko da a żeby to miało ręce i nogi to trzeba się troche znać ja nie umiem avków robić :( a tak po za tym wszytkie avki są wdług ciebie podobne a co można na takim 100x100 zrobić ? tylko render tło i napis ;)
czasami najprostsze jest najlepsze
Zgadzam się ;)
zmówiliścię się przeciwko mnie albo co ?
Nie sądze :P

I pytanie do tych którzy się znają na robieniu avków niech mi ktoś zrobi avka z Emily Procter :P Bardzo Ładnie Proszę ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Sygal. Avatary i sygny są zmieniane na tym forum przez użytkowników jeden po drugim. Być może ze względu na ilość jaką robimy, być może ze względu na to, iż się podobają. I nikt nie ma o to do nikogo pretensji.
I nie, nie wydaje nam się to nudne. Myślę, że robimy to, bo lubimy to robić, bo myślimy o użytkownikach, bo akurat mamy chęci, bo to fajna zabawa.
I raczej nikt się przeciwko Tobie nie zmówił.. po prostu ktoś rzucił nową porcję i nastąpiły zmiany :]
Twoja teoria o zazdrości jest trochę śmieszna, nie sądzisz? Poza tym, jak ktoś wrzuca swoje prace, to powinien się liczyć z pozytywnymi jak i negatywnymi opiniami, i nie obrażać się, jak ktoś powie, że coś mu się nie podoba. A Ty się właśnie obraziłeś..
Zupełnie Cię nie rozumiem.. krytykujesz nasze prace bo ktoś kiedyś skrytykował Twoje..? Tylko, że widzisz, my potrafimy to znieść i robimy dalej swoje, a Ty mówisz, że to Twój ostatni post i zachowujesz się jakby Ci ktoś tu zrobił krzywdę. Zastanów się trochę.
Świeżak
Świeżak

Napisz mi gdzie skrytkowalem wasze prace ?Tylko wasz marq musial wtroncic swoje 2 grosze a juz totalnie nierozumie jak ktos nie umie robic nic i jeszcze krytkuje innych .Widzialem jego prace i takie rzeczy moge robic w 5-10 min i moja teroria o zazdrosci moje panie sie w przypadku marqa w 100% sprawdza.Tak jak napisalas najlepiej nie rozumiec nic zupelnie ,bo jest nowy to 5 czy nawet 3 mozomemy go zamknac i tyle.Tak samo go bronicie bo jest dlurzej na forum pozdrawiam :shock:

Nie rozumiem Cię.. dość chaotycznie to wszystko ujełes.
Masz nam za złe, że nie używamy avatarów twojej roboty ? Rozumiem, wkładasz w nie dużo pracy, naprawdę doceniamy to.. są bardzo ładne, lecz musisz się liczyć również z tym, że wszyscy mamy prawo je zmieniać kiedy sobie chcemy.. i na pewno powodem tego nie jest żadna kłótnia.
Sądzisz, że większość naszych avatatarków jest nudna, nic się w nich nie zmienia.. ale są tu osoby, które wkładają w tą prace dużo serca, poświęcają czas i uważam, że należy im się trochę szacunku..
Przytoczę twoje slowa..
"Bo mi się wydaje że umie troche lepiej animacji to zaraz jestem odsunięty , przykład marq co napisał pod jednym z moich avatarów że jest nie wyraźna twarz a inni co innego sądzili , zazdrośc albo co ?"
Nie mam pojęcia dlaczego tak pomyślałeś. Może znasz się dobrze na grafice, może jesteś w tym lepszy od nas, nie wiem. Ale mimo tych wszystkich rzeczy powinneś liczyć się ze zdaniem innych i nie obrażać się od razu.
Marek na pewno Ci nie zazdrości, po prostu poradził co możesz poprawić, by był lepszy efekt..

"Tylko wasz marq musial wtroncic swoje 2 grosze a juz totalnie nierozumie jak ktos nie umie robic nic i jeszcze krytkuje innych .Widzialem jego prace i takie rzeczy moge robic w 5-10 min"
Bardzo się cieszymy, że tyle już potrafisz
Ale nie jesteś tu sam, inni też tworzą piękne pracę..

Każdy ma własne zdanie na ten temat, przemyśl zanim coś napiszesz.. bo to co stwierdziłeś jest niesłuszne.

Koniec na ten temat.
Nie chcemy tutaj zadnych kłótni..
niunia
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

niunia przyznam wielką racje Tobie:)no ale koniec z tym tematem.
Mam pytanie:Ktoś wie może gdzie kupie fajne naszywki z Nirvany? :-> xD
Michael Scofield
Michael Scofield

w sklepach takich typowo metalowych...xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”