Świeżak
a mnie sie jednak nie podoba ta rozpacz Whistlera
moim zdaniem jest on bardzo powiazany z FIRMA i pewnie jest jednym z nich moim zdaniem
WHISTLER TO DZIAD!! 
Mahone
hmn... a ja próbuję ściągnąć od wczoraj i ciągle przekraczam czas...
nie wiem co się stało.... może teraz się uda 
Michael Scofield
hhahahahaha.. DZIAD xD ale się uśmiałam! xD xDNataku04 pisze:WHISTLER TO DZIAD!!
Świeżak
Co do tego scyzoryka + bus... Znalazlby sie drugi taki "koks" w tym autobusie
?
Przypomnial mi sie odcinek, kiedy Linc probujac odbic Sare (wg. wskazowek z prasy codziennej), przyfanzolil gosciowi piache w zolad, a tamten potulnie skulil sie i przepuscil naszego bohatera...
+
odcinek 1 serii... Kiedy to "stado tygrysow rzuca sie na samotna antylope..."
Imo facetowi, ktory wazy ~130kg nawet nozyk moze okazac sie zbedny
~~~~~~~~
Odcinek 5+/6 - nie trzymal w napieciu tak, jak poprzednie... no chyba, ze mowa o koncowych minutach
Tylko co teraz z biednym Sucre'm...
Przypomnial mi sie odcinek, kiedy Linc probujac odbic Sare (wg. wskazowek z prasy codziennej), przyfanzolil gosciowi piache w zolad, a tamten potulnie skulil sie i przepuscil naszego bohatera...
+
odcinek 1 serii... Kiedy to "stado tygrysow rzuca sie na samotna antylope..."
Imo facetowi, ktory wazy ~130kg nawet nozyk moze okazac sie zbedny
~~~~~~~~
Odcinek 5+/6 - nie trzymal w napieciu tak, jak poprzednie... no chyba, ze mowa o koncowych minutach
Tylko co teraz z biednym Sucre'm...
Ostatnio zmieniony 2008-02-06, 18:55 przez bzzyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
mnie tez się nie podoała jego rozpacz ale dziadem to on nie jest ;PNataku04 pisze:a mnie sie jednak nie podoba ta rozpacz Whistleramoim zdaniem jest on bardzo powiazany z FIRMA i pewnie jest jednym z nich moim zdaniem
WHISTLER TO DZIAD!!
Michael Scofield
Dziad...waaa...xD, dobrre xD, młody już nie jest, ale żeby dziad xD
Michael Scofield
racja, że nieogolony, troche się przybrudził to nie znaczy że od razu tak Zdziadział... ale Nataku04, mu pojechałAutumnLeaf pisze:Dziad...waaa...xD, dobrre xD, młody już nie jest, ale żeby dziad xD
Świeżak
ja nadal zastanawiam sie po co Sucre i Linc nagrywali te strzaly w lesie ?? kurde przeciez to bylo az 3 odcinki temu i nic jeszcze o tym nie wiadomo 
jesli chodzi o ocene odcinkow po tej przerwie scenarzystów to rzeczywiscie bardzo duzo scen naciaganych:
1.scena odbicia autobusu
2.gretchen morgan jest wieziona jednym jeepem na akcje odbicia syna Linca i nagle rozwala wszystkich 3 naraz straznikow, tragicznie to zrobili przeciez jak tak bardzo wazna to byla sprawa to by byla skuta 300 łancuchami
3. o ile mowilem w punkcie drugim to zauwazcie ze Gretchen miala przesluchanie w tym wiezieniu i inni pracownicy Sony dobrze wiedzieli ze z nia jadą straznicy na akcje i ze to ona pozabijała ich i jednego z głownych straznikow w Sonie,
powinni wiec na kazdym slupie wywiesic portret pamieciowy jak to w policji bywa a co sie okazuje?? ona nawet bez problemu w jedenastym odcinku przychodzi z sofia i linc'iem na widzenie do whsitlera i michaela, przepraszam was ale naprawde czasem jest to tragicznie wymyslone
ale oczywiscie i tak bede ogladal serial skoro sie zaczelo
ale nie ma co bo PIERWSZY SEZON RULEZ !!!!!!!!!!!!!!! najlepszy z najlepszych i nic tego w mojej glowie nie zmieni
jesli chodzi o ocene odcinkow po tej przerwie scenarzystów to rzeczywiscie bardzo duzo scen naciaganych:
1.scena odbicia autobusu
2.gretchen morgan jest wieziona jednym jeepem na akcje odbicia syna Linca i nagle rozwala wszystkich 3 naraz straznikow, tragicznie to zrobili przeciez jak tak bardzo wazna to byla sprawa to by byla skuta 300 łancuchami
3. o ile mowilem w punkcie drugim to zauwazcie ze Gretchen miala przesluchanie w tym wiezieniu i inni pracownicy Sony dobrze wiedzieli ze z nia jadą straznicy na akcje i ze to ona pozabijała ich i jednego z głownych straznikow w Sonie,
powinni wiec na kazdym slupie wywiesic portret pamieciowy jak to w policji bywa a co sie okazuje?? ona nawet bez problemu w jedenastym odcinku przychodzi z sofia i linc'iem na widzenie do whsitlera i michaela, przepraszam was ale naprawde czasem jest to tragicznie wymyslone
ale oczywiscie i tak bede ogladal serial skoro sie zaczelo
ale nie ma co bo PIERWSZY SEZON RULEZ !!!!!!!!!!!!!!! najlepszy z najlepszych i nic tego w mojej glowie nie zmieni
Lincoln Burrows
Scena odbicia autobusu jako tako jest w porządku, ale dwa kolejne punkty, które napisałeś popieram. Zabiła generała, a bez niczego wpuszczają ją do Sony.
Michael Scofield
dla mnie scena z autobusem była beznadziejna, a Linc w niej jeszcze gorszy...
Świeżak
Teraz Linc i Sucre chcac sie zemscic, wrzuca jakiegos grzecznego chlopca do wiezieniaadasio123 pisze:nadal zastanawiam sie po co Sucre i Linc nagrywali te strzaly w lesie ?? kurde przeciez to bylo az 3 odcinki temu i nic jeszcze o tym nie wiadomo
Faktycznie... Ale jajaNeroNS pisze:Zabiła generała, a bez niczego wpuszczają ją do Sony.
Świeżak
Ogólnie serial baaardzo fajny . Tez sie dziwie że wpuszczają Gretchen do Sony . A te strzały pewnie nagrywali i były potrzebne do uciekczki tamtej i dlatego nic o tym juz nie mówią ... A jak myslicie uda im teraz uciec ... Bo po tym co pokazali już w tym serialu nigdy nic nie wiadomo ;p xD . Ale mam nadzieje ze im się uda . Suce - słodki ^^ hehe juz tak do niego nie mówi ;p . Może coś miedy nimi ;p xDDDD Pzdr

Świeżak
a co z ta walizka w ostatnim odcinku?
zapomnieli pokazac co w niej bylo...
Mahone
obejrzałam
i szkoda że to trwa tylko 40 min
na koncu była już taka jazzda że szok...
30 sekund
hehe no nie wiem jak wy ale ja raczej myśle że Mike wali coś z tym ściemę... inaczej tak łątwo by ich nie puścił (no chyba że naprawdę musiał.... ale przecież to Mike on zawsze coś wykombinuje...
) czemu jeszcze 5 dni... no i ciekawe jak to będzie jak już uciekną 
Możesz nie pisać posta pod postem ? Używaj opcji edytuj.
niunia
właśnie..... też się nad tym zastanawiałam :]d4n1el pisze:a co z ta walizka w ostatnim odcinku?
Możesz nie pisać posta pod postem ? Używaj opcji edytuj.
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-02-07, 13:32 przez madamebutterfly, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Mnie ten odcinek się bardzo podobał
Akcja w autobusie była fajna, co do ucieczki to czuje że Scofieldowi się nie uda, zostanie i będzie próbował wyciągnąć Sucre na wolność 
Mahone
Oj, chyba nie, bo wtedy będzie miał swojego bratanka na sumieniu, a śmierć Sary chyba wystarczająco go dobiła...Pavel pisze:będzie próbował wyciągnąć Sucre na wolność
Świeżak
madamebutterfly pisze:hehe no nie wiem jak wy ale ja raczej myśle że Mike wali coś z tym ściemę.
mi też sie wydaje ze te 30 sekund to cos mało, zauważmy że tylko Mike zna treść odpowiedzi ile to sekund bo tylko on rozwawiał przez telefon
a kolejna rzecz to to że kazdego chcial przepuszczac w kolejce do ucieczki czyli cos się kroi w jego głowie
Mahone
On nie chciał, to Teodoro i Lecheri sie wepchneli po chamsku xDadasio123 pisze:kazdego chcial przepuszczac w kolejce do ucieczki
Mahone
no ich to tak... ale przecież pytał się jeszcze Alexa czy chce awansować w kolejce.... ale on odmówił.... na bank coś z tym będzie... :]Alexxa pisze:On nie chciał, to Teodoro i Lecheri sie wepchneli po chamsku xDadasio123 pisze:kazdego chcial przepuszczac w kolejce do ucieczki
Lincoln Burrows
Mi się pobobało.... xDxD Ale serio,...... Po co ona przyjarała Sofiie?? Teraz ałke ma

Lincoln Burrows
Taaa..... Tylko ciekawe co..... No... Troche se jeszcze poczekamy, zanim sie dowiemy.... Ale..... Z tą walizką.... Ciekawe co tam było.....?? Może ma ktoś jakieś pomysły??madamebutterfly pisze:no ich to tak... ale przecież pytał się jeszcze Alexa czy chce awansować w kolejce.... ale on odmówił.... na bank coś z tym będzie... :]Alexxa pisze:On nie chciał, to Teodoro i Lecheri sie wepchneli po chamsku xDadasio123 pisze:kazdego chcial przepuszczac w kolejce do ucieczki
Michael Scofield
stare ciuchy Jamesa 
Tweener
czemu James'a Whistler'a i Gretchen Morgan umieścili jako postacie drugoplanowe? 
Michael Scofield
AnGi ja tez się zastanawiam dlaczego xD
Mahone
Hmmm według mnie odcinek może być. I tak najbardziej ze wszystkich podobał mi się "Bad Blood" z II sezonu, bo był taki wzruszający i w ogóle
Ale wracając do tego - Teddy znów się rozruszał trochę
Brakowało mi tego a tu proszę
No a Alex jak to Alex - zawsze boski ^^