Oj tak za to to podwójnie trzeba się napić ;-) ja odebrałem tydzień temu już swoje i jestem dumnynico pisze:za zdane prawo jazdy;-]
John Abruzzi
Sara Tancredi
23. za dostanie pracy 
Tweener
24. Za to że dziś sobota 
John Abruzzi
25. Za to, że dziś niedziela i że wyzdrowiałem po dwóch dniach męczarni 
Świeżak
26. Za tych co nie mogą:)
Tweener
za postojebców? ;p
masakrę tu robicie, naprawdę. ;p
[ogół takich bzdetnych tematów] i proszę nie sapać za moment do mnie. ;> piszę, jak jest. no. ;p "bez zasad bylibyśmy dzikusami" mhaa ;p ;]
za spełnione marzenia.
i za te niespełnione też - ażeby stały się realnymi. ^^
masakrę tu robicie, naprawdę. ;p
[ogół takich bzdetnych tematów] i proszę nie sapać za moment do mnie. ;> piszę, jak jest. no. ;p "bez zasad bylibyśmy dzikusami" mhaa ;p ;]
za spełnione marzenia.
i za te niespełnione też - ażeby stały się realnymi. ^^
Świeżak
Za to że brak powodu
^^ <pijmy do dna>
C-Note
A za to, że wszystko mnie boli i cała noc nauki przede mną. Trzeba sobie to jakoś ułatwić
A co! 
Tweener
ej, a w ogóle, to większość z Was tutaj nieletnia jest. ;>
C-Note
I powiedz miteraz, że ty po raz pierwszy się napiłaś, jak miałaś 18 lat. 
Tweener
Ble pisze:I powiedz miteraz, że ty po raz pierwszy się napiłaś, jak miałaś 18 lat.
Nie.
I kilka lat temu przegięłam. Konkretnie. Z perspektywy czasu widzę i wiem, jak bardzo głupie to było i nieodpowiedzialne. I ryzykowne. A patrząc na świat DZISIAJ i myśląc o tym, ile osób zalewa się, nie mając dowodu. Ile złego się przez to dzieje.
Wiem, że nie każdy od razu się zalewa. Ale widziałam mnóstwo różnych przypadków i mam świadomość i obraz tego, co jedno piwo może zrobić z człowiekiem.
no, ale to po trochu jest taka straszna bezsilność i bezradność.
C-Note
I nic na to nie poradzisz. Według mnie wiek (nie mówię tu o skrajnościach typu 10, 12 lat) nie ma większego znaczenia. Bo co... jak wypijesz mając powiedzmy PRAWIE 18 lat to źle, ale jak już masz tą 18 to wszystko jest ok? Ja się nigdy jak ty to ładnie ujęłaś nie zalewam, bo to według mnie nie ma najmniejszego sensu. Ani żadnej z tego przyjemności, tylko same przykre konsekwencje.
A co dotyczy jednego piwa... to zależy od człowieka... Jeden będzie się zataczał po ścianach (tak, znam taką osobę
), a drugi będzie się czuł jak po wypiciu soku jabłkowego...
A co dotyczy jednego piwa... to zależy od człowieka... Jeden będzie się zataczał po ścianach (tak, znam taką osobę
Tweener
Nie, bo dowód nie świadczy o dojrzałości, tylko o pełnoletności.Ble pisze:I nic na to nie poradzisz. Według mnie wiek (nie mówię tu o skrajnościach typu 10, 12 lat) nie ma większego znaczenia. Bo co... jak wypijesz mając powiedzmy PRAWIE 18 lat to źle, ale jak już masz tą 18 to wszystko jest ok? Ja się nigdy jak ty to ładnie ujęłaś nie zalewam, bo to według mnie nie ma najmniejszego sensu. Ani żadnej z tego przyjemności, tylko same przykre konsekwencje.
A co dotyczy jednego piwa... to zależy od człowieka... Jeden będzie się zataczał po ścianach (tak, znam taką osobę), a drugi będzie się czuł jak po wypiciu soku jabłkowego...
I nie moge się zgodzić z tym, że wiek nie ma większego znaczenia. Bo za dużo jest osób, które są uwstecznione o kilka lat i wtedy efekty,a raczej konsekwencje są masakryczne.
To dotyczy zarówno młodzież przed 18, jak i ludzi dorosłych.
W moim życiu dowód nic specjalnie nie zmienił, nawet nie przeżywałam tego w ogóle, w porównaniu do znajomych z licealnej klasy. W tym roku "rozleciał się" no i jakoś tak...
Ja przegrzałam raz. I o jeden za dużo.. W sumie szczeniak wtedy byłam.
Świeżak
27.Np dziś jest 1 pażdziernik - jedyny taki dzień w roku. Wypijmy za to!!
Michael Scofield
28. Za 3 odcinek 3 sezonu PB (to juz jutro
) 
Tweener
29. Za to że należę do ActiveUser
Sara Tancredi
30. Za producenta PB
Ostatnio zmieniony 2007-10-02, 00:18 przez Piotrek1230, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
31. za to ze mam doła
John Abruzzi
32. Damian jeżeli masz doła to nie możesz sam pić
przyłanczam się do Ciebie 
Świeżak
33. żeby zalać kaca z poprzedniego dnia, a jak wszyscy już wiemy najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca 
Sara Tancredi
34. bo dziś się skończyło (nie ważne co)
uchleje się do trupa
uchleje się do trupa
Tweener
35. Piję z tobą Damian1989
C-Note
36. Bo wycieczki integracyjne są fajne.... 
Michael Scofield
37. Za udany dzień

Sara Tancredi
38 za fajną piosenkę