Michael Scofield
ja czuje sie świetnie xD az dziwne xD znowu dziś nie zasne xD
Michael Scofield
Znowu mi będziesz zawracać gitare do 3 xD
Michael Scofield
mmmmmmmmm gitara xD oczywiście że tak xD
Sara Tancredi
a ja się czuje paskudnie ale może forum poprawi mi humor 
Michael Scofield
Ja się czyję dobrze, ale jak zaraz usiąde do książek to będę marudzić aaaaaa xD
Michael Scofield
nie bedziesz xD bedziemy sie swietnie bawic xD i znowu sie zatne w kiblu xD
Michael Scofield
Tylko spróbujesz, będziesz spać w nogach jak będziesz niegrzeczna xD
Michael Scofield
z mężem? z nim to nawet na klatce moge spać xD
Michael Scofield
na____kla cie xD
Michael Scofield
na klacie też xD mmmmmmmmmmm
humor nadal taki sam a nawet jeszcze lepszy xD
humor nadal taki sam a nawet jeszcze lepszy xD
Michael Scofield
hehe... u mnie też i jak się zepsuje to juz nie moja wina xD
Michael Scofield
nie zepsuje się xD no coś ty xD ja ci nie pozwole xD
Michael Scofield
hmmm...czuję się w sumie dobrze, zaczyba mnie zżerać trema przed jutrzejszym egzaminem...ze zdanego już się nie cieszę, bo wstałam rano po pójściu spać rano i nie bardzo mam siłę na cokolwiek. A tu trzeba siadać i zakuwać. Ziewam więc bezczelnie ze wspólokatorką na cały pokój i próbuję zebrać resztki energii...
Michael Scofield
skończyłam, dopiero wróciłam z uczelni, nie spałam od.. wczoraj.. nie mam sily ide spac bo padam na twarz. ale jest do przodu :]
Mahone
hmn.... ja tam się czuję w miarę... dzień był ciekawy trzeba przyznać.... ale teraz mam już wknd i bardzo się z tego faktu cieszę
) więc ogólnie jestem happy 
Michael Scofield
jest dobrze...zobaczymy jak bedzie pozniej...
Michael Scofield
do chrzanu, nie mam siły, nic nie wchodzi mi do mojego obolałego mózgu, zasypiam na stojąco, na siedząco też, a wcale nie chciałem, budzę się zdezorientowana aaa...niech mnie jutro obleje nawet byle było już po wszystkim bo zwariuje.
Tweener
Zdecydowanie gorzej niż wczoraj
jakoś wydaje mi się dziś wszystko szare i do bani... nie mogę się nawet dogadać z fumflem, ech chyba pójdę dziś wcześniej do werka i będzie spokój :]
Lincoln Burrows
a ja sie czuje.... Podle.... Przybija mnie wszystko, ale staram się być optymistką.... Najlepiej bym się położyła spać i obudziła się dopiero jutro o 12
:P Ale nie moge.... Na rano do Shizune, robić coś tam o Koperniku.... ;/;/;/ Jakby nie było nic nudniejszego.... Normalnie żal mnie bierze... Powoli zaczynam wariować.... Ale.... Musze sie trzymać....
Mam nadzieje, że się uda....
Michael Scofield
Niedobrze...blee...chyba po tych kawach...bo wlewam jedną po drugiej, ale jeszcze chwila, ale skończę powtarzać...eee...dobra...może nie chwila...
Świeżak
dosyc dobrze sie czuje .Pozdrawiam
Sara Tancredi
ja czuje się okropnie.Grałam dziś z kumplami w noge i zioom jeden nie trafił w piłke tylko w mój obojczyk i mam naderwany woreczek mięśniowy przy obojczyku czy jakoś tak.Dostałam od mamy że od razu się nie przyznałam...Ale stwierdziłam po co?No nie??Taka tragedia??Jeszcze żyje 
Michael Scofield
w obojczyk? to troszke wysoko tą nogę podnosił!czarny_rumak pisze:zioom jeden nie trafił w piłke tylko w mój obojczyk
ja sie czuje tak seeee, ot taka codzienna wegetacja^^ ale znosnie!
Autumn te kawy ci cos pomagaja jesli je pijesz w takich ilosciach? Ja jak piłam 2 dziennie to przestały działac i musiałam szukac innych metod "pobudzania". ;-)
Sara Tancredi
nie no troche sie spozniłam i kumple wywmyslili ze jak sie spozniłam to bede bramkarzem i jak się rzucałam żeby obronić to on wtedy kopnął 
Michael Scofield
aaaaa trzeba było mu oddacxD
ja nigdy nie stoje na bramce bo az strach sie bac jak leca tak wszyscy na ciebie, olbrzymy takie, a obrona chamy spia^^
ja nigdy nie stoje na bramce bo az strach sie bac jak leca tak wszyscy na ciebie, olbrzymy takie, a obrona chamy spia^^