agulec pisze:Tym razem będą w większości krwawe xD
oczywiście, nie ma dla mnie nic przyjemniejszego ;**madamebutterfly pisze:wezmę sobie ten z susan, ok ??
agulec pisze:oczywiście, nie ma dla mnie nic przyjemniejszego ;**madamebutterfly pisze:wezmę sobie ten z susan, ok ??

Ostatnio zmieniony 2008-02-06, 21:23 przez Morgoth, łącznie zmieniany 3 razy.
-gościem tym z zasadzie byłam ja, gdyż wylogowało mnie z forum, gdy dodawałam posta... miał byc jeszzce jeden avek ale sie nie zapisał ( jak już mówiłam bardzo dziwnego PS mam ) przepraszam za to zamieszankoMarq112 pisze:Gościu drogi kim jestes ?
bedzie wieczorem bo w chwili obecnej opuszczam juz miejsce siedzące przy kompie gdyż za dużo patrze na Whistlera i zaczyna mi odbijac xDBellatoris pisze:hmm.... Droga Taniro...![]()
![]()
Mam wielką prośbę.... Chciałabym jakiś avek z Majkelem i Sarą.... Napis może być prison love albo coś w tym stylu.... Z góry dzięki....=)=)
Dzięki.... =* Normalnie.... Jesteś wielka... =)=) (Mam nadzieję, że nie zmienię zdania....Tanira pisze:bedzie wieczorem bo w chwili obecnej opuszczam juz miejsce siedzące przy kompie gdyż za dużo patrze na Whistlera i zaczyna mi odbijac xDBellatoris pisze:hmm.... Droga Taniro...![]()
![]()
Mam wielką prośbę.... Chciałabym jakiś avek z Majkelem i Sarą.... Napis może być prison love albo coś w tym stylu.... Z góry dzięki....=)=)
Hmmm.... Ja zrobiłam, ale nie umiem dodać...morgoth1993 pisze:I kolejne wyzwanie. Dla najlepszego twórcy nagrodaKonkurs na najlepszego avka do tego zdjęcia
Obrazek
Konkurs trwa do jutra (7.02). Propozycje napisów na avku: "Confuse(d)" "What next?" "Troubles?"
do dzieła

lub
i
Ostatnio zmieniony 2008-02-07, 17:12 przez Prochos, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm.... Nie wiem, czy dobry link wklejiłam:P:P