Michael Scofield
Pamiętacie może tego wysokiego, szczupłego faceta, który napadł na bank i wyciągnął brata z więzienia? Chodzi oczywiście o fikcyjną postać Michaela Scofielda, którą odgrywa Wentworth Miller. W serialu Scofielda czeka jeszcze dużo pracy, widzowie, którzy śledzą III sezon PB
wiedzą, że nie ma łatwo, a co o tym myśli aktor? Przeczytajcie sami:
Co jeszcze będzie nam dane zobaczyć w 3 sezonie?
To co zwykle w PB.. nadal będziemy ryzykować swoim życiem. Michael jest w więzieniu i tym razem będzie chciał uratować tych, których kocha. Wracamy do korzeni i do tego, czego nasi fani najbardziej oczekiwali. W naszych najlepszych epizodach zobaczycie: paranoję, klaustrofobię, niebezpieczeńtwo - podobnie jak w pierwszej serii tylko w jeszcze większej dawce...
W którym z więzień będzie trudniej przetrwać?
W Sonie ! Fox River w Chicago wygląda przy tym jak ośrodek spa! Dzikie zwierzęta są tu zdane same na siebie bez strażników i żadnych reguł. Każda sekunda jest walką o przetrwanie. Myśl o tym, że wrócę za kratki trochę mnie smuci, ponieważ przypomina mi to pracę na planie pierwszej serii, gdzie graliśmy w prawdziwym więzieniu. Ale cóż, taka jest cała koncepcja tego serialu, oczywiście możliwy powrót za kratki po sezonie trzecim - to byłoby już zbyt wiele.
Jak czujesz się bez słynnego tatuażu?
Nie tęsknię za jego czterogodzinnym nakładaniem! Najtrudniejsze było ubieranie tego gorącego lata koszulek z wyłącznie długim rękawem. Bardzo podobał mi się pomysł z samym znaczeniem tatuażu - to była decyzja Michaela, której nie może już odwrócić. Z grzecznego brata stał się uciekinierem.. już nie do końca tak niewinnym.
Czy nie którzy fani narzekają na zbytnią przemoc w 3 serii?
Tak, jest brutalniejsza od poprzednich i sam mam co do tego mieszane uczucia. Ma to związek nie tylko z tymi postaciami, które zostały zabite ale też z tymi powiązanymi z nimi.
Jesteś dosyć skryty, jeśli chodzi o twoje życie osobiste. Co sądzisz o krążących plotkach?
Ignoruje je. Jedynie co mnie interesuje to moja praca i fani serialu. Nie przywiązuje też wagi do fotografów i staram się być spokojnym kiedy widzę ich limuzynę pod moim domem.
Zostałeś wybrany Najseksowniejszą Gwiazdą przez People Magazine. Czy twoi koledzy stroją sobie żarty z twojego nowego tytułu?
Przez cały czas! Atmosfera na planie odpowiada troszkę tej w serialu: nie ma tu miejsca dla div! Przez tę ekstremalną pogodę, dziesiątki poprawek i nakręcenie połowy epizodu w ciągu 8 dni, musimy jakoś odreagować.
Sara Tancredi nagle zgninęła: czy Michael znajdzie nową miłość?
Mam nadzieję, że nie. Byłoby to brakiem szacunku dla obu bohaterów. Dla mnie, najlepszą miłosną historią jest ta piewsza. Dajmy Michaelowi wystarczającą ilość czasu na złapanie oddechu! Śmierć Sary sprawiła, że znalazł się po tej bardziej złej stronie ale i też znacząco wpłynęła na jego relacje z Lincolnem. Tęsknię za pracą na planie z Sarah ale takie jest życie.
Co będziesz robił po PB?
Dostaję dużo propozycji i drzwi do świata filmu stoją przede mną otworem. Marzę tylko o propozycji zagrania roli w jakimś horrorze albo o wspaciu na planie Meryl Streep.
źródło : prison.org.pl
wiedzą, że nie ma łatwo, a co o tym myśli aktor? Przeczytajcie sami:
Co jeszcze będzie nam dane zobaczyć w 3 sezonie?
To co zwykle w PB.. nadal będziemy ryzykować swoim życiem. Michael jest w więzieniu i tym razem będzie chciał uratować tych, których kocha. Wracamy do korzeni i do tego, czego nasi fani najbardziej oczekiwali. W naszych najlepszych epizodach zobaczycie: paranoję, klaustrofobię, niebezpieczeńtwo - podobnie jak w pierwszej serii tylko w jeszcze większej dawce...
W którym z więzień będzie trudniej przetrwać?
W Sonie ! Fox River w Chicago wygląda przy tym jak ośrodek spa! Dzikie zwierzęta są tu zdane same na siebie bez strażników i żadnych reguł. Każda sekunda jest walką o przetrwanie. Myśl o tym, że wrócę za kratki trochę mnie smuci, ponieważ przypomina mi to pracę na planie pierwszej serii, gdzie graliśmy w prawdziwym więzieniu. Ale cóż, taka jest cała koncepcja tego serialu, oczywiście możliwy powrót za kratki po sezonie trzecim - to byłoby już zbyt wiele.
Jak czujesz się bez słynnego tatuażu?
Nie tęsknię za jego czterogodzinnym nakładaniem! Najtrudniejsze było ubieranie tego gorącego lata koszulek z wyłącznie długim rękawem. Bardzo podobał mi się pomysł z samym znaczeniem tatuażu - to była decyzja Michaela, której nie może już odwrócić. Z grzecznego brata stał się uciekinierem.. już nie do końca tak niewinnym.
Czy nie którzy fani narzekają na zbytnią przemoc w 3 serii?
Tak, jest brutalniejsza od poprzednich i sam mam co do tego mieszane uczucia. Ma to związek nie tylko z tymi postaciami, które zostały zabite ale też z tymi powiązanymi z nimi.
Jesteś dosyć skryty, jeśli chodzi o twoje życie osobiste. Co sądzisz o krążących plotkach?
Ignoruje je. Jedynie co mnie interesuje to moja praca i fani serialu. Nie przywiązuje też wagi do fotografów i staram się być spokojnym kiedy widzę ich limuzynę pod moim domem.
Zostałeś wybrany Najseksowniejszą Gwiazdą przez People Magazine. Czy twoi koledzy stroją sobie żarty z twojego nowego tytułu?
Przez cały czas! Atmosfera na planie odpowiada troszkę tej w serialu: nie ma tu miejsca dla div! Przez tę ekstremalną pogodę, dziesiątki poprawek i nakręcenie połowy epizodu w ciągu 8 dni, musimy jakoś odreagować.
Sara Tancredi nagle zgninęła: czy Michael znajdzie nową miłość?
Mam nadzieję, że nie. Byłoby to brakiem szacunku dla obu bohaterów. Dla mnie, najlepszą miłosną historią jest ta piewsza. Dajmy Michaelowi wystarczającą ilość czasu na złapanie oddechu! Śmierć Sary sprawiła, że znalazł się po tej bardziej złej stronie ale i też znacząco wpłynęła na jego relacje z Lincolnem. Tęsknię za pracą na planie z Sarah ale takie jest życie.
Co będziesz robił po PB?
Dostaję dużo propozycji i drzwi do świata filmu stoją przede mną otworem. Marzę tylko o propozycji zagrania roli w jakimś horrorze albo o wspaciu na planie Meryl Streep.
źródło : prison.org.pl
Michael Scofield
to wyrażenie przyprawia mnie o palpitacje serca...Najtrudniejsze było ubieranie tego gorącego lata koszulek z wyłącznie długim rękawem
Łi tam przemoc, aż tak źle nie jest...
Ot kolejny wywiad z Wyntem ^^
Michael Scofield
"Sara Tancredi nagle zgninęła: czy Michael znajdzie nową miłość?
Mam nadzieję, że nie. Byłoby to brakiem szacunku dla obu bohaterów. "
Uwielbiam go, za to, że to powiedział..
Mam nadzieję, że nie. Byłoby to brakiem szacunku dla obu bohaterów. "
Uwielbiam go, za to, że to powiedział..
no własnie.. aż tak źle nie jest ^^AutumnLeaf pisze:Łi tam przemoc, aż tak źle nie jest...
Lincoln Burrows
Uf, musiał się gotowaćniunia pisze:Najtrudniejsze było ubieranie tego gorącego lata koszulek z wyłącznie długim rękawem
również popieram ;]niunia pisze:no własnie.. aż tak źle nie jest ^^
Michael Scofield
Biedny Wyncik musiał sie gotowac w tych bluzkach z długimi rekawami - biedaczek . 
racja w porówaniu z innymi filmami to jest sielanka, przemocy tutaj jest w sam raz (oprócz kwesti skracania Sary o głowe ). ochhh ten WyntAutumnLeaf pisze:Łi tam przemoc, aż tak źle nie jest...
Świeżak
Bym tak nie chciała żeby ktoś mi to nakładał 4 godziny a podobno zerwanie tego trwa 2niunia pisze:Nie tęsknię za jego czterogodzinnym nakładaniem!
Michael Scofield
dlatego ja się dziwe że nie zrobili mu henną... to by raz na 2 tygodnie staczyła i nie musiał by sie tak meczyc codziennie 
Michael Scofield
tez sie zgadzam co do tej przemocy ;-)
wywiad bardzo pozytywny, odpowiedzi wyważone ;-) fajnie sie czyta i fajnie ze
wywiad bardzo pozytywny, odpowiedzi wyważone ;-) fajnie sie czyta i fajnie ze
bo dzieki temu sobie go jeszcze gdzies zobaczymyniunia pisze:Dostaję dużo propozycji i drzwi do świata filmu stoją przede mną otworem
Michael Scofield
już się nie mogę doczekać tej paranoi xD
Michael Scofield
mam nadzieję, że tak sie stanieB... pisze:bo dzieki temu sobie go jeszcze gdzies zobaczymy