T-Bag
GM 21
Michael Scofield
a nie wiem, gdzie jest ??
moja na mazurskiej
moja na mazurskiej
T-Bag
Moja na Mickiewicza
Michael Scofield
wiem gdzie 
Michael Scofield
o prosze.. dużo wspolnego ze sobą macie ^^
witaj Kevin :*
witaj Kevin :*
Michael Scofield
No to nazywam się Żaneta.Mam 12 lat.urodziłam sie nieszczęsnego 20.04 i to jest jedna z najgorszych rzeczy które w życiu zrobiłam
Mieszkam w Olsztynie.Chodze do klasy 6.Słucham rocka,metalu.Co do zainteresowań.Gram na gitarze,w szachy.Ulubiony serial oczywiście PB oraz CSI:Miami.Filmy to Men in Black,Bad Boys,Gliniarz z Beverly Hills itp.Ulubiona książka to chyba Harry Potter oraz Eragon(Najstarszego nie czytałam).O moich wynikach w nauce nie będę pisać bo po co.No i chyba to tyle co chciałam o sobie powiedzieć.
Michael Scofield
witaj żaneta
;**
Michael Scofield
witamy, witamy :* ;-)
Lincoln Burrows
elo elo 3 2 0
Wiam, żaneta
Wiam, żaneta
Michael Scofield
a czemu ?xaneta pisze:t.urodziłam sie nieszczęsnego 20.04 i to jest jedna z najgorszych rzeczy które w życiu zrobiłam
witam ;*
Michael Scofield
a witam witam ^^
T-Bag
Witamy 
Świeżak
Imię: Adam
Zainteresowania: film, dobra muzyka (zadne techna i inne g...amonstwo), sport (konkretnie rowerki + walenie gruchy)
Stan cywilny: kawaler...
Skąd bzzyk...? Jakoś za czasow szkoly... Ksywka wziela sie od nazwiska (jakis tooman przekabacil moje nazwisko na "Czeremucha"), pozniej bylo Mucha, az ewoluowalo na bzZ .vel. bzzyk
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Zainteresowania: film, dobra muzyka (zadne techna i inne g...amonstwo), sport (konkretnie rowerki + walenie gruchy)
Stan cywilny: kawaler...
Skąd bzzyk...? Jakoś za czasow szkoly... Ksywka wziela sie od nazwiska (jakis tooman przekabacil moje nazwisko na "Czeremucha"), pozniej bylo Mucha, az ewoluowalo na bzZ .vel. bzzyk
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Michael Scofield
witamy, jestes chyba pierwsza osobą która zechciała podac swoj stan cywilny ;-)
Michael Scofield
witaj bzzyk ^^ :*
Świeżak
B..., na wielu forach moj nick widnieje jako "bzZ..." 
Jedynie zZ dzieli nas od pelnej ekstazy...

Jedynie zZ dzieli nas od pelnej ekstazy...
Mahone
ja jestem Madzia, albo Madzialena....jak kto woli... mieszkam sobie w Sambo (watpię żeby ktos znał tak zacną miejscowość.... pełna nazwa to Samborowo jak to kogoś interesuje
)
urodziłam się 28 kwietnia... chodzę do Gimnazjum (IIa) moje zainteresowania?? muzyka ( rock głównie... ew muzyka średniowieczna... soundtracki z królaArtura itp.. uwielbiam
) filmy ( to w dziale filmy pisałam
) książki ( HP, eragon... ) dużo innych rzeczy... nauka... ? bez komentarza... no ale wolę przedmioty humanistyczne, bez wątpienia... chemia i fiza to dla mnie czarna magia normalnie
to tyle:) jak coś to macie moje gg w profilu 
urodziłam się 28 kwietnia... chodzę do Gimnazjum (IIa) moje zainteresowania?? muzyka ( rock głównie... ew muzyka średniowieczna... soundtracki z królaArtura itp.. uwielbiam
Michael Scofield
Miło mi, moja imienniczko ^^madamebutterfly pisze:ja jestem Madzia,
Mahone
mnie też jest bardzo miło... nie wiedziałam że tak masz na imię 
Michael Scofield
o lol^^bzzyk pisze:Jedynie zZ dzieli nas od pelnej ekstazy...![]()
madamebutterfly- witamy:*
bardzo ciekawemadamebutterfly pisze:ew muzyka średniowieczna...
Michael Scofield
Adolf Hitler urodził się 20.04...a czemu jedna z najgorszych rzeczy na świecie?bo lepiej by było gdyby mnie nei było ...niunia pisze:xaneta napisał/a:
t.urodziłam sie nieszczęsnego 20.04 i to jest jedna z najgorszych rzeczy które w życiu zrobiłam
a czemu ?
witam ;*
Świeżak
Sprawiasz az takie klopoty wychowawcze ;p?xaneta pisze:Adolf Hitler urodził się 20.04...a czemu jedna z najgorszych rzeczy na świecie?bo lepiej by było gdyby mnie nie było...
Mahone
taak... tez tak uważam...B... pisze: madamebutterfly- witamy:*bardzo ciekawemadamebutterfly pisze:ew muzyka średniowieczna...
hmn... nie wydaje mi się... trochę znam moją siostrę...bzzyk pisze:Sprawiasz az takie klopoty wychowawcze ;p?xaneta pisze:Adolf Hitler urodził się 20.04...a czemu jedna z najgorszych rzeczy na świecie?bo lepiej by było gdyby mnie nie było...
Tweener
Witam wszystkich
jestem nowa, życzcie mi miłej zabawy he
T-Bag
Witamy, życze ci miłej zabawy