Michael Scofield
Które więzienie bardziej Wam się podobało? Mi zdecydowanie Fox River 
Michael Scofield
oczywiscie popieram wypowiedz tej pani wyzej 
Mahone
oczywiście Fox River... Sona też niby fajna ale to już nie to....
Michael Scofield
Zdecydowanie Fox River..
Michael Scofield
no no no, na razie mamy 100% dla Fox River 
Michael Scofield
a mi SONA xD
Mahone
Stawiam głos na Fox River. Ah, stare dobre czasy- John Abruzzi, strażnik Bellick ^^, te wszystkie starcia Johna i Teodoro..
John Abruzzi
dlaczego mnie to nie dziwi?Tanira pisze:a mi SONA xD
ja zagłosowałam na FR, bo tam był fajny, zły T-Bag, a nie posłuszny Theodoro
choć osobiście jakbym miała trafić do jakiegoś więzienia to wolałabym tryb życia in Sona
Michael Scofield
ja oddałam głos na Fox river ... bo nie lubie brudu
wolałam :
stare dobre czasy,
niebieskie stroje więzienne a nie jakies przepocone brudne łachmany,
plany tatuaz itp a nie improwizorke na całego,
T-baga w ostrej wersji,
i wogóle od Fox River się to wszystko zaczeło i mam do tego miejsca sentyment
wolałam :
stare dobre czasy,
niebieskie stroje więzienne a nie jakies przepocone brudne łachmany,
plany tatuaz itp a nie improwizorke na całego,
T-baga w ostrej wersji,
i wogóle od Fox River się to wszystko zaczeło i mam do tego miejsca sentyment
Ostatnio zmieniony 2008-02-06, 19:09 przez PatuŚ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
a myślałam że zaskocze xD
Sona bo tam jest jakoś...tak mniej sterylnie. W Fox River było wszystko cacy wypucowane itp. W Sonie wszystko leży tam gdzie chce. Nikt nikogo nie kontroluje no i jest mój misio... xD
Sona bo tam jest jakoś...tak mniej sterylnie. W Fox River było wszystko cacy wypucowane itp. W Sonie wszystko leży tam gdzie chce. Nikt nikogo nie kontroluje no i jest mój misio... xD
Michael Scofield
tak coś podejrzewałam że to był główny powód takiego wyboruTanira pisze:jest mój misio... xD
Michael Scofield
awwwwwwwwwwww *rozpływa się* chętnie bym go odwiedziła
a tak na marginesie w Sonie jest bardzo kolorowo
a tak na marginesie w Sonie jest bardzo kolorowo
Michael Scofield
ja zdecydowanie wole Fox River, wiezniowie biegali sobie tam w niebieskich strojach, ładna zielona trawka rosła sobie , haha xD
ale tak na poważnie, to wybrałam to więzienie ze względu na sentyment do tego sezonu, który mnie wciągnął całkowicie, te podkopy w nocy, śpiewający Sucre, chwile napięcia i niepewnosci czy Michael zdążył wypełznąć pod umywalką przed nadejsciem straznika...ahhh stare dobre czasy ;-) Sona tez jest niezła- to zupełnie co innego, inny klimat, ale jak dla mnie za duzy syf w niej
aaa no i najwazniejsze w Fox River Bellick wygladał jeszcze w miare jak człowiek-przynajmniej był ubrany, a w Sonie to róznie z tym bywało
ale tak na poważnie, to wybrałam to więzienie ze względu na sentyment do tego sezonu, który mnie wciągnął całkowicie, te podkopy w nocy, śpiewający Sucre, chwile napięcia i niepewnosci czy Michael zdążył wypełznąć pod umywalką przed nadejsciem straznika...ahhh stare dobre czasy ;-) Sona tez jest niezła- to zupełnie co innego, inny klimat, ale jak dla mnie za duzy syf w niej
aaa no i najwazniejsze w Fox River Bellick wygladał jeszcze w miare jak człowiek-przynajmniej był ubrany, a w Sonie to róznie z tym bywało
Michael Scofield
Tak, Fox River bez dwóch zdań. chociaż Alex w sonie to duże urozmaicenie 
Michael Scofield
własnie tylko ta kwestia zmusiła mnie to chcwili zastanowienia..ale jednak Fox River rządziAnia1991_ck pisze:chociaż Alex w sonie to duże urozmaicenie
Lincoln Burrows
Hmm.... Fox River.... Ale sona też fajna.... No rozumiecie.... James..... Alex itp....
:P
Mahone
No bapatus1905 pisze:Fox River rządzi
Lincoln Burrows
Fox River wymiata. Najlepiej było na początku. Potem dużo zamieszania itp. jeżeli miałbym wybierać gdzie mam siedzieć to oczywiście wolałbym Fox River 
Świeżak
Jakbym miał pójść siedzieć to oczywiście do Fox River, ale jeśli chodzi o ulubione więzienie z PB, to wybieram Sone, ze względu na klimacik
Świeżak
oczywiście że FOX RIVER 
Świeżak
Jak dla mnie lepsze jest oczywiscie FOX RIVER, to tam działy si takie najcikawsze momenty choc nie mozna powiedziec ze Sona nie jest ciekawa bo jest bardzo ale nie tak jak FR:D
Świeżak
Proste Fox River było nowoczesne i takie... typowe
a sona to juz troche trudno uwierzyc w niektóre momenty.
Michael Scofield
Fox River, bo mieli zielona trawę ^^
a ja lubię trawę xD
a ja lubię trawę xD
John Abruzzi
w Sonie też mieli trawęAutumnLeaf pisze:Fox River, bo mieli zielona trawę ^^
a ja lubię trawę xD
Świeżak
Fox River
ciekawsze miejsce.Lecz w żadnym nie chciałbym spędzić wiecej niż 24H.