Michael Scofield
ło ho ho, jaka ładna 'szanowna' xD nie wiedziałam, że Went wygląda bosko nawet z tyłu xD
Michael Scofield
ee te jasne spodnie jakoś go poszerzają.. wolę go w jeansach .. wtedy widac ten jego "skofildowski tyłeczek"
.. miodzio
Sara Tancredi
O boże . . . . . . . . . . . . . . . kobiety . . . . . . . . .patus1905 pisze:"skofildowski tyłeczek" .. miodzio
Michael Scofield
ja sie nigdy nei zachwycam męskimi tyłkami!!! nigdy przenigdy! to jest chyba ostatnia "rzecz" na która bym zwróciła uwagę, o ile bym w ogole zwróciła! ;-)
Michael Scofield
oj już nie ironizuje .. a co facieci moze tak nie myślą o laskach...a przez to że się tu ostatnio zrobła troche babsko to juz się większośc nieogranicza ...w tego typu wywodach#Lukas# pisze:O boże . . . . . . . . . . . . . . . kobiety . . . . . . . . .
Sara Tancredi
No ale Pati powiedz sama, że kobiecy "tyłeczek" jest znacznie bardziej atrakcyjny
Michael Scofield
jezuuuusie ;-) fajny wątek^^
mimo wszystko Went ma w sobie wiele ciekawszych "rzeczy" niz tyłek
mimo wszystko Went ma w sobie wiele ciekawszych "rzeczy" niz tyłek
Michael Scofield
no zalezy jak dla kogo
(mnie nie kręcą damskie "tyłeczki")...ja sie zazwyzaj nie patrez na takie rzeczy ale jak już się sam nadstwaia jak na niektórych fotach
Michael Scofield
jak mam zdjęcie z tyłu, to na co mam patrzeć? na pięty?! xD
Michael Scofield
haha, no własnie!agulec pisze:jak mam zdjęcie z tyłu, to na co mam patrzeć? na pięty?! xD
a tyłeczek ma hm.. seksowny ^^ ale chyba teżbardziej go wolę w jeansach.
Sara Tancredi
Ten temat trzeba zamknąć dla męskiej częsci forum ;-)
Wtedy tylko nasz Lady szanowne by sobie o facetach pogadały . . . . oj by pogadały !
Wtedy tylko nasz Lady szanowne by sobie o facetach pogadały . . . . oj by pogadały !
Michael Scofield
człowieku to juz nie o takich rzeczach się gadało xD no cóż panowie nikt wam nie broni pisac tak o Paniach 
Fernando Sucre
no to napiszcie cos o nim na tym zdjęciu
:
pewnie widzialyscie to u taniry
(w avkach
)
pewnie widzialyscie to u taniry
Michael Scofield
noraczej ..ale togo to ja nie moge skomentowac inaczej niż : hahaah^^^hahaha *turla się ze śmiechu* hahaha^^hahaha
poprostu wymiękam przy tej focie
Mahone
Eee... to ja jako *rodzunka* też chcę mieć dostęp do tego tematu zamknięty#Lukas# pisze:Ten temat trzeba zamknąć dla męskiej częsci forum
Michael Scofield
o tak.. tu już nie takie rzeczy sie poruszało xDDpatus1905 pisze:człowieku to juz nie o takich rzeczach się gadało xD no cóż panowie nikt wam nie broni pisac tak o Paniach
a te zdjecie co podał morgoth1993, jest hm....
urocze ^^
Tweener
Jeżeli te 2 fotki były to sroki, ale znalazłem i pomyślałem, że dam je tu 

Michael Scofield
ojjjjj były już ^^ uszy były ^^
Michael Scofield
o men... xD juz były ...juz chciałam o nich zapomniec .. nie katujcie nas takim "kompromitujacymi" fociami...bo normlanie ...śmiech na sali ^^ 
Michael Scofield
nie...no boski był ^^
Michael Scofield
teraz własnie na nie spojrzałam OOTanira pisze:uszy były ^^
sliczne ma usta ^^ mmm
Michael Scofield
Może nimi :zafalować: xD
Lincoln Burrows
Hmm.... CZasem to ja żałuję, że Went nie ma tak cudownego synka jak on sam w moim wieku... i najlepiej żeby chodził ze mną do klasy.... Mmm..... Ale by się na niego dziewczyn rzuciło.....
Michael Scofield
hehe nigdy tak o tym nie myślałam szczerze mówiac, o zadnej młodszej kopii Wenta tez nie,
o jest jedyny w swoim rodzaju, nawet z tymi uszami
;-)
o jest jedyny w swoim rodzaju, nawet z tymi uszami
Lincoln Burrows
Nooo... Ale za stary.... Jakby miał synka... Tylko bardzo podobnego.... Z uszami