NAJWIĘKSZA POLSKA BAZA DYSKUSJI I INFORMACJI O PRISON BREAK | Dołącz do nas!
Sofia Lugo
hmm.. no jak tak se pomyślę.. to rzeczywiście masz chyba rację Aniu1991_ck.. Linc chyba byłby dla niej dobry, gdyby to wszystko się skończyło.. ale wtedy pewnie Whistler też by się nią dobrze zaopiekował.. może się urodzi jakoś nowy wątek? Linc z Whistlerem będą walczyć o Sofię xD hehehe
-
Michael Scofield - Posty: 1616
Nio, serial robi się coraz bardziej kolorowy. Szkoda że 3 sezon będzie miał tylko 13 odcinków bo boję się że producenci nie zdążą dokończyć wszystkich wątków. Jakby rzeczywiście mieli walczyć to Winsler nie ma szans heh
Szkoda, że nie pokazali jak było między nimi poza Soną..
ale chyba musieli ze sobą dużo przeżyć skoro Whistler ją tak kocha, ona chyba go też.. mimo tego, że on wciaż ma przed nią jakieś tajemnice
A co do Linca to nie mam pojęcia czy będą razem..
jakoś mieszane uczucia mam co do tego.
ale chyba musieli ze sobą dużo przeżyć skoro Whistler ją tak kocha, ona chyba go też.. mimo tego, że on wciaż ma przed nią jakieś tajemnice
A co do Linca to nie mam pojęcia czy będą razem..
jakoś mieszane uczucia mam co do tego.
-
Michael Scofield - Posty: 3268
Może to tylko takie chwilowe zauroczenie, ona poczuła się samotna i zdradzona, bo Łistler kręci, to rzuciła sie z tego wszystkiego pierwszemu lepszemu w ramiona, szkoda tylko, że tym "pierwszym lepszym" okazał się Linc xD
-
Uuuu to ona musi mieć bardzo dobry wzrok bo to :coś: jest bardzo małe xD
-
Czyli Whistler dużo mówi a mało działa xD hahaha xD
-
Winstler ma po prostu inny charakter niż Lincoln. Jest bardziej wrażliwy i delikatny, albo tylko tak udaje. Teraz to już wszystkiego można sie spodziewać.
-
mi tez nawet nie w samym momencie "przypalania" ale wtedy gdy Linc ja opatrywał, rozmawiał z Susan i zadał jej to pytanie o Jamesa. Wówczas Sofia spojrzała tak na nia... az mnie to rozczuliło...
Wczesniej denerwowało mnie u niej troche to ze była i własciwie nadal jest taka biedna sierotka, znoszacą wszystkie kłamstwa, ale teraz jest mi jej po prostu szkoda
Wczesniej denerwowało mnie u niej troche to ze była i własciwie nadal jest taka biedna sierotka, znoszacą wszystkie kłamstwa, ale teraz jest mi jej po prostu szkoda
-
Tak szkoda jej. myślała że James jest idealnym faceten, ale niestety bardzo się zawiodła.
Sądząc po reakcji Jamesa bardzo ją kocha.
Sądząc po reakcji Jamesa bardzo ją kocha.
-
Sofia potrzebuje teraz takiego faceta jak lincoln. Silnego i takiego który przeprowadzi ja przez te kłopoty.
-
Ona sama nie wie którego chce. Jak w ostatnim odcinku Susan zapytała się jej czy teraz kręci z Lincolnem, nic nie odpowiedziała, a przecież jakby była na 100% pewna że kocha Jamesa to by zaprzeczyła. (tak myślę, ale nie znam sie na sprawach sercowych)
-
B... pisze:a tam xD bała sie cokolwiek odezwac bo jeszcze by ja ktos znowu przysmażył^^heh....może i prawda, ale nie chce żeby znowu Lincoln na tym ucierpiał. Jak już wyrzuciła jego rzeczy z szafy to to coś znaczy.....pożyjemy zobaczymy.