Świeżak
Moim zdaniem powinno być 22 odcinków 3 serii i koniec filmu;p Bo to już przesada 4 sezon już to nudne zaczyna być 
Mahone
No to nie oglądaj jak Cię nudziigorro pisze:już to nudne zaczyna być
Świeżak
Nie nudzi mnie 3 seria ale jak by było np 22 odcinki 3 serii i 22 4 serii to ja już nie wiem co tam mogłoby sie dziać! Na pewno oglądałbym ale nie byłoby to już nic ciekawego;pBabydoll pisze: No to nie oglądaj jak Cię nudzi
Michael Scofield
raczej nie.za długo by to trwało.w końcu by sie ludziom znudziło;]
Michael Scofield
moze i by sie nie znudziło, pod warunkiem ze utrzymaliby swoj poziom^^ a to jest dopiero sztuka ;-)
Świeżak
by sie znudziło nawet jakby utrzymali ten poziom!
Bo właśnie ile można serialu który jest ciągle na tym samym poziomie?
Bo właśnie ile można serialu który jest ciągle na tym samym poziomie?
Michael Scofield
hm. Myślę, że serial, który jest dobry można oglądać długo, tylko że Prison nie jest typem serialu - tasiemca.. no bo ile można uciekać? A jak już przestaną, to co będziemy oglądać? Jak żyją sobie spokojnie ze swoimi rodzinami? No dobra, może też fajnie, ale to już nie byłby Prison Break :]
Michael Scofield
A mnie to tam już zupełnie rybi...powstanie, będę oglądać, nie powstanie, nie będę...zupełna, chłodna obojętność...
Michael Scofield
jakos nie moge sobie wyobrazic ze jeszcze 3 odcinki i koniec...
Michael Scofield
Według mnie powinien powstać 4 sezon. Nie wyobrażam sobie że to już koniec. Nie wiem jak przeżyje zakończenie serialu. Wole już to czekanie, niż świadomość że nie ma na co czekać.

Świeżak
Prawdopodobnie będzie 4 seria wiec nie ma co płakać;p
Tweener
głosuje na tak przecież jeszcze tyle spraw jest niewyjaśnionych niech powstaje 4 sezon xD
Sara Tancredi
Zawsze mozna dograc te 9 odcinkow do 3 sezonu tam wyjasnic wszystkie wątki i schlus. Ja w kazdym razie wszystkie sezony nagrywam na DVD wiec kiedy PB dobiegnie konca zawsze bede mogl do niego powrocic. 
Tweener
No ale jak dokończą 3 sezon to będzie tylko 9 odcinków a jak zaczną 4 sezon to będę może 22 odcinki hehe 
C-Note
Jak dla mnie musi byc 4 sezon, bo jest za duzo wątków niewyjaśnionych, po za tym, jeśli ligicznie wszystko rozwiną , to nigdy nie będzie nudno.
Sara Tancredi
Czyli najlepiej jak dokręcą te 9 i jeszcze nakrecą 4 sezonAnGi pisze:No ale jak dokończą 3 sezon to będzie tylko 9 odcinków a jak zaczną 4 sezon to będę może 22 odcinki hehe
Świeżak
A jak dla mnie to moye bzc 4 seyon ale yebz bzl ciekawz a jak ma bzc nudnz to niech lepiej dokoncya do 22 odcinka i koniec... 
Świeżak
Zdecydowanie tak 
Tweener
Mam kilka informacji na temat 4 sezonu.
"" Prison Break powraca z III sezonem 17 września w poniedziałek na FOX"(Prison Break's third season returns Monday, September 17, 8/7c on FOX! ) I tak jest w tym pomyłka bo 17 września wypada w środę, więc czekamy na korektę od TV FOX.
Wszystkie znaki na niebie wykazują iż strona FOX prawdopodobnie dała niezłą gafę. Więc tego wpisu nie trzeba traktować poważnie. Czekamy na wyjaśnienia. "
Sucre o 4 serii - Wywiad
"Pierwsze pytanie, jakie mi się nasuwa to oczywiście: Kiedy wracanie na plan Prison Break?
“Jak słyszałem, wracamy w maju ” Amaury mówi. “Nie wiem czy widziałeś, moja sytuacja się zmieniła. Wróciłem do więzienia. To będzie bardzo ekscytujące. Moja dziewczyna jest nadal w ciąży. Jest to najdłuższą ciążą w historii TV. Ludzie zapominają linię czasową w serialu, która trwa dopiero dwa tygodnie. A całość serii, trwa trzy miesiące.
Amaury jest bardzo dumny z swojej postaci.
“Fernando jest oddanym przyjacielem. To, co zrobił dla Michaela jest piękne. W dzisiejszych czasach takie zachowanie jest bardzo rzadkie. Być gotowym poświeć życie dla przyjaciela. III sezon dla Sucre był w pewnym sensie nowym doświadczeniem, są bardziej ukazane jego relacje z Lincolnem. To było jednym z tematów serii.”
A jak dużo czasu Sucre może spędzić w więźniu?
“ Nie wiem, co może się zdarzyć,” Amury dodaje. “ Nie wiem, jakie palny przygotują scenarzyści dla Sucre. Trzeba czekać przyszłość pokaże”.
I niestety Amaury nie uraczył nas żadnymi spoilerami!
“ Nie lubię wiedzieć, co się zdarzy,” Amaury powtarza. “ Wiem, że T-Bag jest nadal w więźniu, tak samo jak Bellick. I te wątki zdecydowanie będą kontynuowane. Nie lubię wiedzieć, co się zdarzy. Biorę tekst z rolę do jednego odcinka i go czytam.”"
"" Prison Break powraca z III sezonem 17 września w poniedziałek na FOX"(Prison Break's third season returns Monday, September 17, 8/7c on FOX! ) I tak jest w tym pomyłka bo 17 września wypada w środę, więc czekamy na korektę od TV FOX.
Wszystkie znaki na niebie wykazują iż strona FOX prawdopodobnie dała niezłą gafę. Więc tego wpisu nie trzeba traktować poważnie. Czekamy na wyjaśnienia. "
Sucre o 4 serii - Wywiad
"Pierwsze pytanie, jakie mi się nasuwa to oczywiście: Kiedy wracanie na plan Prison Break?
“Jak słyszałem, wracamy w maju ” Amaury mówi. “Nie wiem czy widziałeś, moja sytuacja się zmieniła. Wróciłem do więzienia. To będzie bardzo ekscytujące. Moja dziewczyna jest nadal w ciąży. Jest to najdłuższą ciążą w historii TV. Ludzie zapominają linię czasową w serialu, która trwa dopiero dwa tygodnie. A całość serii, trwa trzy miesiące.
Amaury jest bardzo dumny z swojej postaci.
“Fernando jest oddanym przyjacielem. To, co zrobił dla Michaela jest piękne. W dzisiejszych czasach takie zachowanie jest bardzo rzadkie. Być gotowym poświeć życie dla przyjaciela. III sezon dla Sucre był w pewnym sensie nowym doświadczeniem, są bardziej ukazane jego relacje z Lincolnem. To było jednym z tematów serii.”
A jak dużo czasu Sucre może spędzić w więźniu?
“ Nie wiem, co może się zdarzyć,” Amury dodaje. “ Nie wiem, jakie palny przygotują scenarzyści dla Sucre. Trzeba czekać przyszłość pokaże”.
I niestety Amaury nie uraczył nas żadnymi spoilerami!
“ Nie lubię wiedzieć, co się zdarzy,” Amaury powtarza. “ Wiem, że T-Bag jest nadal w więźniu, tak samo jak Bellick. I te wątki zdecydowanie będą kontynuowane. Nie lubię wiedzieć, co się zdarzy. Biorę tekst z rolę do jednego odcinka i go czytam.”"
T-Bag
Pewnie ze tak ! i to jak najszybciej bo juz tesknie 
Mahone
hmn... maj...? odlegle brzmi no ale... lepsze to niż nic...
Michael Scofield
Przecież do maja to już tylko momencik został . jak rzut beretem.
Jak już zaczną kręcić to to oczekiwanie będzie zupełnie inne.
Jak już zaczną kręcić to to oczekiwanie będzie zupełnie inne.
Michael Scofield
no, będziemy dostawać co chwilę przecieki z planu, filmiki, nowe foty i będziemy zdychać sto razy bardziej niż terazAnia1991_ck pisze:Jak już zaczną kręcić to to oczekiwanie będzie zupełnie inne.
Mahone
2 miesiące.... zleci jak nic... 
Michael Scofield
Jeszcze szybciej...;p Fajnie, że kręcą... Będzie to czas oczekiwania!! Jak adwent
Miejmy nadzieję, że nas zaszokują!!