oj cholernieBabydoll pisze:I cholernie przystojna
Michael Scofield
Sara Tancredi
Sara Tancredi oczywiście . . . .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mahone
Hmm..Brakuje Whistlera , no i ja bym dała Veronicę..Moze znajdzie sie jakis jej sympatyk 
Lincoln Burrows
Oczywiście Szalony Patoshik
Świetne sceny, rozśmieszające, bardzo ubarwiała sezon II, z resztą w I sezonie też super gra i pełen jestem podziwu dla aktora, że tak idealnie grał świrusa.
Mahone
Ooooo tak, co do jego jako aktora to też jestem pełna podziwu. Plus ta charakterystyczna twarz, nieco pasująca do granej przez niego postaci, nie sądzicie?NeroNS pisze:Świetne sceny, rozśmieszające, bardzo ubarwiała sezon II, z resztą w I sezonie też super gra i pełen jestem podziwu dla aktora, że tak idealnie grał świrusa.
T-Bag
Moją jest Mahone podoba mi się połączenie psychopatycznego agenta FBI który dobrze się bije 
Mahone
Jaki żartowniś XDigorro pisze:NARESZCIE:P
Mahone
Gdzie jest Susan ja się pytam????
ONA jest moją ulubioną postacią
ale zaznaczyłąm Machonia, bo jej nie mogłam
ONA jest moją ulubioną postacią
ale zaznaczyłąm Machonia, bo jej nie mogłam
Michael Scofield
hehehe.. że Mahone jest psychopatą, to się raczej nie zgodzę.. :] ma swoje odchyły, jest zniszczony przez problemy, które go dobijają.. czasami zachowuje się dziwnie przez te tabletki, ale myślę że chodziło Ci o tą maniakalną wytrwałość w dążeniu do celu, do której był zmuszany, i to wszystko sprawiło, że psychika trochę mu siadła.Handcannon5 pisze:psychopatycznego agenta FBI który dobrze się bije
To oczywiście moje zdanie :]
a co do tego, że się dobrze bije to się zgadzam w 100%
Mahone
My pewnie byśmy już dawno wylądowały w jakimś zakładzie... A On daje radę!agulec pisze: to wszystko sprawiło, że psychika trochę mu siadła.
Świeżak
Po nic ale sama mnie do tego sprowokowałaś!!!!Babydoll pisze:No i po co się denerwować?igorro pisze:WES już skończ bo to ty jesteś żartowniś!!!!
Nie mam już siły usuwac wciąż podobne posty.. za każdym razem jak wchodzę w temat to się kłócicie. Zaśmiecacie forum. Igorro ostrzeżenie nie pomogło ? Proszę, wracamy do tematu.. a wy wytłumaczcie sobie co trzeba prywatnie
Ostatnio zmieniony 2008-01-30, 09:45 przez igorro, łącznie zmieniany 2 razy.
Mahone
Po prostu poprawiłam Ci parę błędów. Skończmy co?igorro pisze:Po nic ale sama mnie do tego sprowokowałaś!!!!
Świeżak
NO! SKOŃCZMY!!!!!!!Babydoll pisze: Po prostu poprawiłam Ci parę błędów. Skończmy co?
T-Bag
agulec właśnie o to mi chodziło 
Michael Scofield
Handcannon5, wygląda na to, że lubisz tragicznych bohaterów ze skłonnościami do samodestrukcji xD ja tez 
T-Bag
Nigdy nie lubiłem głównych ani tych dobrych ani złych zawsze lubiłem po swojemu 
Michael Scofield
kurde.. ja zawsze chyba z przewagą dla tych złych xD ale ogólnie moja ulubiona postać to taka, która wywołuje u mnie największe emocje :]Handcannon5 pisze:zawsze lubiłem po swojemu
kiedyś powiedziałam komuś, że idę oglądać Prison:
- aaaa idziesz sobie popatrzyć na Michaela
- nie no co ty, na Mahona.
- na Mahona?!?!?
hehhe..czyli chyba też po swojemu
Mahone
Pff...Żaaaal ^^agulec pisze:aaaa idziesz sobie popatrzyć na Michaela
Ja jakoś zawsze mam odmienne gusta, nie kręci mnie ten, kto na topie, ani ten, kogo najwięcej, ale interesują mnie postacie skomplikowane. Takie, z pozoru złe, ale jak się wysilić to odnajdzie się w nich cząstke dobrego ;-) .
Michael Scofield
aż tak Ci się żal zrobiło..? czasami się zdarza, pewnie nawet Tobie ^^Alexxa pisze:Pff...Żaaaal ^^
jak człowiek robi coś złego, to musi mieć ogromny powód.. i ja też zawsze tego powodu szukam :] no chyba, że ten człowiek jest całkiem zepsuty..i nic go już nie tłumaczy.Alexxa pisze:Takie, z pozoru złe, ale jak się wysilić to odnajdzie się w nich cząstke dobrego ;-) .
Michael Scofield
głos na T-Baga.koleś-morderca ale ogólnie bardzo fajna postać.
Michael Scofield
Fernando Sucre-pozytywna postać serialu.
Świeżak
zdecydowanie Sara
jednak te watki milosne odpowiedni oddzialowywuja na kobiece gusta =p
C-Note
oczywiście T-Bag
Mahone
Oczywiście Mahone

Świeżak
Ja najbardziej lubię T-Baga jego rola jest jest najbardziej barwna w tym serialu oprocz oczywiscie Michaela:)