John Abruzzi
Kiedy Went Miller,sławny dziś bohater serialu Prison Break był jeszcze brzdącem miał jedno marzenie: zostać policjantem i jeździć policyjnym radiowozem.
Jednak z biegiem czasu jego zainteresowania się zmieniły. Zapragnął być aktorem. Jego rodzice nie byli tym zachwyceni. Cały czas marudzili synkowi,że będzie o wiele lepiej, jeśli zdobędzie dobry zawód, który zapewni mu przyszłość. Ale uparty Wenciak nie posłuchał rodziców i został aktorem. Nie myślcie sobie że było to takie łatwe i przyjemne.
Went mówi o swoich początkach w zawodzie: "Rodzice byli przerażeni. Zainwestowali w moją przyszłość cały swój czas i pieniądze, mając nadzieje że wybiorę jakiś pewny zawód. Ojciec widział tylko, że nie chodzę do pracy każdego ranka, wyleguje się w łóżku i nie mam stałej pensji. Dostawałem od niego e-maile z przypomnieniem, że Departament Policji w Los Angeles ma program dla ochotników Policji. Starał się bym zajął się czymś pożytecznym i stał się szanowanym przez społeczeństwo" - wspomina Wentworth
Hmm....dziś Went ma kontakt z policją , ale na planie filmowym i to niekoniecznie z tej pożytecznej i szanowanej strony.
Źródło: Magazyn '13'
Jednak z biegiem czasu jego zainteresowania się zmieniły. Zapragnął być aktorem. Jego rodzice nie byli tym zachwyceni. Cały czas marudzili synkowi,że będzie o wiele lepiej, jeśli zdobędzie dobry zawód, który zapewni mu przyszłość. Ale uparty Wenciak nie posłuchał rodziców i został aktorem. Nie myślcie sobie że było to takie łatwe i przyjemne.
Went mówi o swoich początkach w zawodzie: "Rodzice byli przerażeni. Zainwestowali w moją przyszłość cały swój czas i pieniądze, mając nadzieje że wybiorę jakiś pewny zawód. Ojciec widział tylko, że nie chodzę do pracy każdego ranka, wyleguje się w łóżku i nie mam stałej pensji. Dostawałem od niego e-maile z przypomnieniem, że Departament Policji w Los Angeles ma program dla ochotników Policji. Starał się bym zajął się czymś pożytecznym i stał się szanowanym przez społeczeństwo" - wspomina Wentworth
Hmm....dziś Went ma kontakt z policją , ale na planie filmowym i to niekoniecznie z tej pożytecznej i szanowanej strony.
Źródło: Magazyn '13'
Sara Tancredi
jakoś nie mogłabym go sobie wyobrazić jak chodzi np. po ulicach LA z kubkiem kawy i pączkami 
Sara Tancredi
bez kitu ja też.Alice_in_Chains pisze:jakoś nie mogłabym go sobie wyobrazić jak chodzi np. po ulicach LA z kubkiem kawy i pączkami
ale jak by został tym policjantem to przecież nie wiedzieli byśmy o nim
Sara Tancredi
ale to jest takie przypuszczenie jakby po Prisonie mu cos odbiło i by nim został 
Sara Tancredi
to naprawdę musiało by mu odbić
Sara Tancredi
miejmy nadzieje ze sie tak nie stanie
bo ja tego nie przeżyje
bo ja tego nie przeżyje
Sara Tancredi
Alice_in_Chains, popełniła byś samobójstwo bo Wentworth Miller został policjantem?
Sara Tancredi
nie az tak to by mnie nie pogięło
to była taka metafora
to była taka metafora
Sara Tancredi
Rozumiem

Sara Tancredi
no ja mysle

Michael Scofield
widzę, że tylko ja cię Aluś rozumiem
być policjantem wcale nieźle....tylko, że nie w Polsce. Ale w Nowym Jorku w wydziale zabókstw to moje marzenie^^
być policjantem wcale nieźle....tylko, że nie w Polsce. Ale w Nowym Jorku w wydziale zabókstw to moje marzenie^^
John Abruzzi
Hehe niech Michael zostanie ale....klawiszem w więzieniu i bedzie organizował masowe ucieczki