Mahone
Mahone
Re: Śmierć Ambruzzi'ego

Post autor: Alexxa »

Babydoll pisze:zamiast dać już spokój (przecież był z rodziną już) to chciał jednak za wszelką cenę wyrównać rachunki
Facet wolał zginąć niż pójść znowu do więzienia, a mił sznase na zycie z rodziną. Chociaż- co to by było za życie? Pewnie jakieś ukrywanie się przed policją itd.. :-/
Mahone
Mahone

Post autor: Babydoll »

Alexxa pisze:Facet wolał zginąć niż pójść znowu do więzienia, a mił sznase na zycie z rodziną. Chociaż- co to by było za życie? Pewnie jakieś ukrywanie się przed policją itd..
No pewnie tak by było... Ale strasznie mi było szkoda, że zginął. Wnosił do serialu jakąś taką... Atmosferę... Nie wiem jak to nazwać... Jakiś taki chłopięcy, zawadiacki powiew... Przynajmniej w moim odczuciu.
Świeżak
Świeżak

Post autor: igorro »

No ale szkoda ze zginał do póki żył był moim ulubionym członkiem serialu;p

No ale mógł na te Sardynie pojechać a nie uganiać sie za tym który go sypnął;p ja bym tak zrobił dla rodziny;p
Mahone
Mahone

igorro pisze:do póki
Hmmm... Chciałeś napisać: DOPÓKI? :D :D :D

Nie poprawiaj już go.. tworzy się przez to Offtop ;)
bardzo go lubiłam, ale gdyby pozostał w serialu, mogłoby się to niestety zmienić... :P
Mahone
Mahone

madamebutterfly pisze:bardzo go lubiłam, ale gdyby pozostał w serialu, mogłoby się to niestety zmienić...
Dlaczego? :)
Świeżak
Świeżak

Post autor: igorro »

No jak dla mnie to sie by nie zmieniło on był najlepszy;p :mrgreen: :-D :mrgreen:

Rozwiń troszkę te zdanie.. ;) Dlaczego uważasz, że jest najlepszy ? Żeby post miał większą wartość.. :)
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

Babydoll pisze:madamebutterfly napisał/a:
bardzo go lubiłam, ale gdyby pozostał w serialu, mogłoby się to niestety zmienić...

Dlaczego?
Noo właśnie :mrgreen: ?? Do tej pory żałuję, że już go w serialu nie ma, ale pewnie scenarzyści uznali, że w II sezonie już by nie był potrzebny :-( . A szkoda, bo ta jego postać wnosiła dużo do serialu.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

Ambruzzi chciał sie jeszcze obronić i zabic "okropnego agenta" tak wtedy o Mahone myslałam;] ale gdyby mu sie udało to przecież nie byłoby tego pościgu za resztą.Także jak to przede mną wiele osób powiedziało odszedł z klasą;]
C-Note
C-Note

Post autor: Rafaqio »

Nie no musieli garstkę wyrzucić z serialu, bo zapewne nie widzieli dla ich postaci dalszej przyszłości. Ale nie powiem szkoda mi było, gdy tak dostawał od agentów.
Tweener
Tweener

Post autor: k0sa »

Hmm, z 1 sezonu był moim ulubonym aktorem :(:(. Ale skoro go zabili ktoś inny musiał mi się spodobać^^.
Tweener
Tweener

Post autor: gosia!. »

Postać świetna, jedna z moich ulubionych w 1 sezonie...Strasznie słabo, że go uśmiercili...Abruzzi był świetny...
Chociaż pewnie uśmiercili go, bo co niby Abruzziemu by się wszystko udało, wyjechał by, uciekł, itd. Chcieli już jego wątek zakończyć..A szkoda. :-|
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Roe »

gosia!. pisze: Chcieli już jego wątek zakończyć..A szkoda. :-|
Zgadzam się.
Mogliby pociągnąć jego wątek jeszcze chociaż jeden sezon ... Już ja bym mu coś wymyśliła na miejscu scenarzysty xD
Ale nie powiem, scena, w której go zabili mimo wszystko mi się podobała ; )
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

Abruzzi byl bardzo fajna postcia. Co prawda byl niby zly (:)), ale w glebi duszy byl przeciez dobry i kochal swoja rodzine. bardzo zle ze go zabili, w sumie nawet sie nie spodziewalam...naprawde szkoda. Dobrez jednak ze go nie przywrocili xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

Już pogodziłam się ze śmercią Johna, a jak obejżałam ostatnio powtórkę to wszystko wróciło.
To było takie niesprawiedliwe....
C-Note
C-Note

Post autor: Ernest »

Mi tam Johna nie było żal aż tak za nim nie przepadałem a więc jest mi obojętne to co się z nim stało (rozstrzelanie)
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Ja na przykład bardzo żałowałem jak umarł. Przecież to była bardzo ważna postać, ale muszę się niestety zgodzić z tym, że już i tak nie miał by co robić w tym serialu, ale mogli go poprostu przestać pokazywać tak jak C-Note, a nie od razu śmierć, i to jeszcze jaka.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

No tak, ale spójrzmy na to z innej strony. O C-Note'cie mało kto teraz pamięta, a scena śmierci Abruzziego i jego tekst "Klękam tylko przed Bogiem, a tu go nie widzę" przeszła już właściwie do małej serialowej historii pozostając jedną z najlepszych scen w całym PB^^
Tweener
Tweener

Post autor: damian1 »

Ale warto zauważyć przy słowach "klękam tylko przed Bogiem", że nie były adekwatne do położenia do którego samemu się dopuścił. Nawet jego żona mówiła, że jest darem od Boga, że teraz żyje. A mimo to w moim przekonaniu odwrócił się od żony i rodziny. :-/
Michael Scofield
Michael Scofield

On wybrał honor, nie chciał wrócić do FR tako ten przegrany. Jak to powiedział Mahone "masz wubór Fox River albo kostnica" On wybrał to co było lepsze z jego punktu widzenia. Może do nieba pójdzie, ale śmierć miał honorową. Duma nie pozwoliła mu wybrać inaczej.
Świeżak
Świeżak

Post autor: LeSzCz3 »

Szczerze mówiąc nie pamiętam tego odcinka wiec chyba go nie oglądałem :/
Śmierć Abruzziego ! http://pl.youtube.com/watch?v=v4EJJHCvrX8
I nawet jest tam jak Gada z Tym twoim Alexem :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Nie oglądałeś odcinka ale to co najważniejsze zobaczyłeś. :-D
Ja to oglądałam z tysiąc razy już. Jak jakiś moment mi się podoba to mogę na okrągło w niego ptrzeć.
I masz racje gada tam z moim Alexam :lol: :lol: Tylko szkoda że nie usłyszałeś co mówił.
C-Note
C-Note

Post autor: Misterek999 »

mial kase z ubezpieczenia ,a uciekl z wiezienia dla zemsty :D , cos mu nie wyszlo ;(
Mahone
Mahone

Ja też strasznie żałowałam, że zginął, bo bardzo polubiłam tę postać. Była charakterystyczna, a ktor świetnie grał. Z jednej strony stchórzył wybierając śmierć, ale z drugiej jego honor budził podziw.
C-Note
C-Note

Post autor: Misterek999 »

człowiek gniewu ;d taka gangsterka :) ja go tez lubiłem ;] nie mowie ze nie " , ale jakos bardziej mnie obchodza aktorzy t-bag, Michael , Burrows , Sara :) , Sucre;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”