John Abruzzi
Na razie wiadomo, że Sarah nie wróci do serialu. Następnie pojawiły się informacje jakoby jednak znalazło się dla niej miejsce. Odejście z serialu Prison Break to osobista decyzja aktorki i należałoby ją uszanować, ale fani z USA postanowili coś w tej sprawie zrobić. Napisali petycję:
Do: FOX Network, Sarah Wayne Callies i obsada Prison Break.
"My, niżej podpisani, widzowie i fani Prison Break i przede wszystkim stosunków między Michaelem Scofieldem i Sarą Tancredi. Nagła wiadomość, że Sarah Wayne Callies alias Sara Tancredi nie powróci do trzeciego sezonu. Ponadto wielu z nas przeczytało wywiady różnych aktorów i chcieliby aby Sarah Wayne Callies wróciła, bo jej postać będzie odgrywać poważną rolę podczas tego sezonu. W tej chwili, zdajemy sobie sprawę, że to może być trudne dla Sarah Wayne Callies kontynuować jej karierę, z nowym urodzonym dzieckiem. To nie jest bardzo niezwykły przypadek, specjalnie wśród aktorek. Szanujemy, fakt, że ona potrzebuje trochę czasu, nie wydajemy wyroku w sprawie żadnego z reżyserów, w kierunku których ta petycja jest kierowana ale ona musi wrócić do serialu, bo co zostanie z Prison Break, bez Michała i Sary?
Prosimy o to obsado Prison Break, FOX i niezbędna aktorkę, Sarah Wayne Callies, rozważać ponownie jakiekolwiek różnice, to buduje kompromis, który miałby przywrócić Sarę Tancredi do Prison Break, to jeden z najlepszych seriali TV wszechczasów. Zalecamy Sarah Wayne Callies powrót w pewnym sensie, adresujemy do was niepokoje i potrzeby serialu. Prison Break jest widowiskiem, które ma coś wspaniałego aby ciągle apelować do widzów ze wszystkich generacji. Sądzimy, że popularność serialu spadnie dramatycznie wraz z odejściem Sary Tancredi, jednego z bohaterów najbardziej kochanych o widowisku. Prosimy przywrócić Sarah Wayne Callies."
Z poważaniem
Niżej podpisani....
Źródło: theprisonbreak.net
Do: FOX Network, Sarah Wayne Callies i obsada Prison Break.
"My, niżej podpisani, widzowie i fani Prison Break i przede wszystkim stosunków między Michaelem Scofieldem i Sarą Tancredi. Nagła wiadomość, że Sarah Wayne Callies alias Sara Tancredi nie powróci do trzeciego sezonu. Ponadto wielu z nas przeczytało wywiady różnych aktorów i chcieliby aby Sarah Wayne Callies wróciła, bo jej postać będzie odgrywać poważną rolę podczas tego sezonu. W tej chwili, zdajemy sobie sprawę, że to może być trudne dla Sarah Wayne Callies kontynuować jej karierę, z nowym urodzonym dzieckiem. To nie jest bardzo niezwykły przypadek, specjalnie wśród aktorek. Szanujemy, fakt, że ona potrzebuje trochę czasu, nie wydajemy wyroku w sprawie żadnego z reżyserów, w kierunku których ta petycja jest kierowana ale ona musi wrócić do serialu, bo co zostanie z Prison Break, bez Michała i Sary?
Prosimy o to obsado Prison Break, FOX i niezbędna aktorkę, Sarah Wayne Callies, rozważać ponownie jakiekolwiek różnice, to buduje kompromis, który miałby przywrócić Sarę Tancredi do Prison Break, to jeden z najlepszych seriali TV wszechczasów. Zalecamy Sarah Wayne Callies powrót w pewnym sensie, adresujemy do was niepokoje i potrzeby serialu. Prison Break jest widowiskiem, które ma coś wspaniałego aby ciągle apelować do widzów ze wszystkich generacji. Sądzimy, że popularność serialu spadnie dramatycznie wraz z odejściem Sary Tancredi, jednego z bohaterów najbardziej kochanych o widowisku. Prosimy przywrócić Sarah Wayne Callies."
Z poważaniem
Niżej podpisani....
Źródło: theprisonbreak.net
Sara Tancredi
Bardzo mi sie podoba ta petycja i chętnie bym sie do niej podpisał. Sara musi wrócić !
Sara Tancredi
Musi to na rusi 
a to czy wróci zależy tylko od niej i od scenariusza
a to czy wróci zależy tylko od niej i od scenariusza
Sara Tancredi
no jasna sprawa że dziewczyna ma wrócić bo ja bardzo lubię 
Sara Tancredi
ja też ją lubię ale nie od nas to zależy czy będzie dalej czy nieAlice_in_Chains pisze:no jasna sprawa że dziewczyna ma wrócić bo ja bardzo lubię
Michael Scofield
jeżeli scenarzyści czy reżyser nie przewidują jej w 3 sezonie to żeby prosiaki zaczęły latać to i tak żadna petycja nic nie da. ostateczna decyzja nie należy do fanów tylko do tworców.
Tweener
Zgadzam się z przedmówcą co fani mają do tego ? A pozatym ja słyszałem, że aktora, która gra Sarę jest w ciąży i nie chce grać na razie....
trzeba to zrozumieć
Tweener
Z tego co czytałam w jakimś wywiadzie z aktorką, to mówiła że ma podpisany kontrakt na 3 serię... Bez niej serial wiele by stracił...
T-Bag
A mi tam to jest obojętne; na pewno jej będzie brakować, ale to już jej decyzja jak i producentów czy też scenarzystów jak to będzie wyglądać; jeśli będzie to bardzo dobrze, ale jeśli nie to trudno; mamy wielu "bohaterów", których można podziwiać, a na pewno nie zrezygnuję z oglądania jak nie będzie Sary.
Sara Tancredi
ja tam jej nie lubię niemusi wracać
Michael Scofield
czytałam jakieś plotki, że podobno pokłóciła się z reżyserem i tak zakończył się jej udział w serialu...ale któż to wie, może o prostu mieli ją uśmiercić i koniec...a szkoda.
Sara Tancredi
i to jaka szkoda....
Tweener
AutumnLeaf tez cos o tym czytalem ale jednak podobno miala byc usmiercona....
Lincoln Burrows
już nie wróci co wiadomo po innych tematach
i po 4odcinku 
Świeżak
Moim zdaniem dobrze że Sarę uśmiercili w tym serialu bo powoli robił się nudny i mało ciekawy,Scofieldowi zawsze wszystko wychodziło no i poraz pierwszy jego mądry rozumek zawiódł:-)
Fernando Sucre
Trochę to nie po Polsku przetłumaczone i nie mam pojęcia o co chodzi, ale wnioskuję z tytułu, że fani domagają się Sary w Prison Break i napisali o tym petycję do telewizji FOX, tak? Aaa to tego... coś pomogło? *dalej nie rozumie tekstu* (chyba łatwiej by mi to było przeczytać po angielsku XD)
Tweener
musi to na rusi a w polsce to jak kto chce
Fajna ta petycje chetnie bym się do niej dopisała ale to niemozliwe
Fajna ta petycje chetnie bym się do niej dopisała ale to niemozliwe
Fernando Sucre
Zgadzam się, bo tekst to się jeszcze jakoś przeczyta ale jak ktoś nawija po ang. to trudno ich zrozumiećOktarynka pisze: (chyba łatwiej by mi to było przeczytać po angielsku XD)