John Abruzzi
Drugi sezon serialu "Skazany na śmierć" zbiera przed telewizorami średnio 3,9 mln widzów. Tym samym jest gorszy jedynie od "Tańca z gwiazdami".
"Taniec z gwiazdami" ogląda w niedzielne wieczory średnio 4,78 miliona widzów. Na drugiej pozycji plasuje się "Skazany na śmierć", a na trzeciej - "Ja wam pokażę!" z wynikiem 2,78 miliona widzów.
Natomiast jeśli chodzi o grupę wiekową 16-49 lat, zwycięzcą jest Polsat, którego udział w rynku wynosi w tym paśmie 30,44 procent. Wynik TVN-u to 27,46 procent.
Pierwszy sezon serialu "Skazany na śmierć" oglądało średnio 4,56 miliona widzów.
Dane przygotowało AGB Nielsen Media Research dla portalu Wirtualnemedia.pl.
Źródło: prison-break.net.pl
"Taniec z gwiazdami" ogląda w niedzielne wieczory średnio 4,78 miliona widzów. Na drugiej pozycji plasuje się "Skazany na śmierć", a na trzeciej - "Ja wam pokażę!" z wynikiem 2,78 miliona widzów.
Natomiast jeśli chodzi o grupę wiekową 16-49 lat, zwycięzcą jest Polsat, którego udział w rynku wynosi w tym paśmie 30,44 procent. Wynik TVN-u to 27,46 procent.
Pierwszy sezon serialu "Skazany na śmierć" oglądało średnio 4,56 miliona widzów.
Dane przygotowało AGB Nielsen Media Research dla portalu Wirtualnemedia.pl.
Źródło: prison-break.net.pl
Sara Tancredi
to się wytnie
Prison i tak jest najlepszy zawsze
Prison i tak jest najlepszy zawsze
Sara Tancredi
dokładnie
ja nie wiem co ci ludzie widzą w tańcu z gwiazdami
ja nie wiem co ci ludzie widzą w tańcu z gwiazdami
John Abruzzi
Czyżby widzieli tancerzy ? :> 
Sara Tancredi
no takKhAn pisze:Czyżby widzieli tancerzy ? :>
ale co w tym bardziej fascynującego niż w Prison Break?
John Abruzzi
No tego to już nie jestem w stanie ci wytłumaczyć 
Sara Tancredi
może większość oglądających taniec z gwiazdami nie rozumie fenomenu tego serialu
Sara Tancredi
U mnie nie mają prawa oglądać żadnych tańców bo o 20 w niedziele ja przejmuje TV 
Sara Tancredi
u mnie niema problemu bo mama jest "fanką"
a jak jej proponowałem oglądanie 2 sezonu z kompa (z napisami) to powiedziała że nie chce sie jej czytać i będzie oglądać w Polsacie
a jak jej proponowałem oglądanie 2 sezonu z kompa (z napisami) to powiedziała że nie chce sie jej czytać i będzie oglądać w Polsacie
Michael Scofield
u mnie również^^wciągnęłam całą rodzinkę. siedzę przy nich i tłumaczę kto dobry a kto zły lol Tańca z gwiazdami nie cierpię i nic ciekawegow nim nie widzę...