Michael Scofield
hmmm...przy niektórych są znaki zapytania przy niektórych plus...
Mahone
No ciekawe, co to znaczy... 
Michael Scofield
Może nie był pewny jego związku z Firmą i uzależnienia, a znał jego sytuację rodzinną...trudno kombinować jak nie wiadomo, w którym kierunku ^^
Michael Scofield
noooo i właśnie tak jak mówisz! dlatego.. w 10 odcinku wyjechał z tym tekstem 'o zmuszaniu pod pretekstem zabicia rodziny' bo wiedział że Mahone podłapie^^ Whistler coś knuje, oby Alex go na czas zwęszył ^^ i sklepał xDAutumnLeaf pisze:Może nie był pewny jego związku z Firmą i uzależnienia, a znał jego sytuację rodzinną...
Mahone
Nie no po prostu kocham ten moment jak Alex mówi o tych panienkachagulec pisze:Whistler coś knuje, oby Alex go na czas zwęszył ^^ i sklepał xD
Michael Scofield
widzę, że nie ja jedna fanką Jamesa jestem ^^sklepał xD
stary, dobry Alex ^^Nie no po prostu kocham ten moment jak Alex mówi o tych panienkach
Michael Scofield
wez ja przy tym, tak ryczałam ... że siostra myslała że mni już w kaftan ma pakowacBabydoll pisze:Nie no po prostu kocham ten moment jak Alex mówi o tych panienkach
Mahone
Otóż to!AutumnLeaf pisze:stary, dobry Alex ^^
Hheheheh widzę że nie ja jedna kwalifikuję się na oddział ;-)patus1905 pisze:wez ja przy tym, tak ryczałam ... że siostra myslała że mni już w kaftan ma pakowac
Świeżak
Zauważyliście, że Alex w ostatnim odcinku tj.10 nie miał głodu narkotykowego ?? czyżby wyszedł z nałogu ?? ;-)
Tweener
tak ale jestem ciekaw czy wyszedł z naogu czy poprostu znowu dał sobie w żyłe
Michael Scofield
nieee..chyba sobie nie dał.. wtedy jak sobie dawał inaczej się zachowywał.. teraz było widać, że jakoś trzeźwiej myśli i jest spokojniejszy :] czy wyszedł całkiem z nałogu to nie wiem.. to by było dziwne, że tak szybko. Może po prostu dostał zajęcie w postaci planowania ucieczki i dzięki temu łatwiej mu się pozbierać - masz zajęcie, nie myślisz o braniu.
Świeżak
Machone jest fajny szkoda tylko ze on w drugim sezonie chciał złapać michaela a nie pomuc mu uciec;p
Michael Scofield
dla mnie jako agent byl denerwujacy.myślał tak jak Scofield i ciągle ich prawie łapał.ale bez niego właściwie nie byłoby tego serialu;]
Michael Scofield
otóz to, bez niego serial nie ma sensu ;-)
pewnie nawet gdyby go nie było bym ogladała PB, ale to nie byłoby juz to samo, nie te same emocje, a raczej moze wulkany emocji

pewnie nawet gdyby go nie było bym ogladała PB, ale to nie byłoby juz to samo, nie te same emocje, a raczej moze wulkany emocji
Mahone
Bo to się nazywa inteligencja i logiczne myśleniexaneta pisze: ciągle ich prawie łapał.
Błagam ! * pomÓcigorro pisze:a nie pomuc mu
Michael Scofield
Sprawiedliwość? Gdyby coś takiego istniało na tym świecie, to leżałbyś ryjem w glebie, w tym samym nieoznaczonym grobie, co reszta twojej rodzinki.
hahahahahahaha roztrzaskał mnie ten tekst na kawałki xD
hahahahahahaha roztrzaskał mnie ten tekst na kawałki xD
Mahone
Ale T-Baga to raczej nie bardzo obeszło, jak to jegoagulec pisze:hahahahahahaha roztrzaskał mnie ten tekst na kawałki xD
Michael Scofield
hyhyhy.. no właśnie xD Alex dał mu tak sprytnie do zrozumienia, że nie będzie z nim współpracował :]
tylko trochę mnie martwi, że Alexander M. wychodzi z dziury ostatni i jeszcze sam będzie 'leżał ryjem w glebie' :/
tylko trochę mnie martwi, że Alexander M. wychodzi z dziury ostatni i jeszcze sam będzie 'leżał ryjem w glebie' :/
Michael Scofield
Uwielbiam ten tekst. I tą całą scenę.. ^^ Mogłabym ją oglądać non stop..agulec pisze:Sprawiedliwość? Gdyby coś takiego istniało na tym świecie, to leżałbyś ryjem w glebie, w tym samym nieoznaczonym grobie, co reszta twojej rodzinki.
Oj napewno nieagulec pisze:tylko trochę mnie martwi, że Alexander M. wychodzi z dziury ostatni i jeszcze sam będzie 'leżał ryjem w glebie'
Mahone
No, i tu mi coś nie pasuje..Najpierw T-Bag ma wyjść drugi, a potem w spoilerach piszą, że zostanie nowym bossem w Sonie..?? Trochę to podejrzaneniunia pisze:Lechero, T-bag, Bellick.. ), to im się nie uda..
A on sam tego chciał akuratagulec pisze:Alexander M. wychodzi z dziury ostatni i
Michael Scofield
nie pisz tutaj co jest w spoilerach :(Alexxa pisze:a potem w spoilerach piszą, że
no właśnie, co za głąb xD ale przynajmniej zachował się fair.Alexxa pisze:A on sam tego chciał akurat :-D
niunia! dobre! to by było takie odwrócenie sytuacji w stylu PB! :D A Lechero i T-bag ładnie by się sparzyli ^^niunia pisze:Mi się zdaję, że Ci co teraz wyszli(Lechero, T-bag, Bellick.. ), to im się nie uda.. A Ci co jeszcze zostali w środku uciekną.. ^^
Mahone
Albo po prostu nie chciał zbędnych kłótni, tylko żeby od razu uciekać..agulec pisze:ale przynajmniej zachował się fair.
Michael Scofield
własnie ! ^^agulec pisze: niunia! dobre! to by było takie odwrócenie sytuacji w stylu PB!A Lechero i T-bag ładnie by się sparzyli ^^
Ale jestem przekonana, ze Mahone ucieknie razem z Michaelem..
A to, że oni wyszli jako pierwsi pewnie nie wyjdzie na dobre..
Michael Scofield
zgadzam siez moja genialną poprzedniczką:*
w tym serialu zawsze dzieje sie na odwrót, to co z pozoru wydaje sie oczywiste i nieuniuknione moze zmienic sie w jednej chwili, i własnie wydaje mi sie ze tak bedzie w tym przypadku ;-) Alex ucieknie z Michaelem, Whistlerem i młodym koszykarzem^^, Lechero ustrzelą w czasie ucieczki, T-Bag sie wystraszy i wróci z powrotem, a z Bellickiem nie wiem co sie stanie...a z reszta...nie wazne, bo Alex i Michael beda happy,
to jest moja wersja zdarzen i inaczej byc nie moze, bo Alex musi wrócić do rodziny, o!
w tym serialu zawsze dzieje sie na odwrót, to co z pozoru wydaje sie oczywiste i nieuniuknione moze zmienic sie w jednej chwili, i własnie wydaje mi sie ze tak bedzie w tym przypadku ;-) Alex ucieknie z Michaelem, Whistlerem i młodym koszykarzem^^, Lechero ustrzelą w czasie ucieczki, T-Bag sie wystraszy i wróci z powrotem, a z Bellickiem nie wiem co sie stanie...a z reszta...nie wazne, bo Alex i Michael beda happy,
to jest moja wersja zdarzen i inaczej byc nie moze, bo Alex musi wrócić do rodziny, o!
Michael Scofield
B..., ja sie pochlastam jak będzie inaczej