na tym zdjeciu z aparacikiem miałam takie samo skojarzenieB... pisze:jego wyglad wiewórkowaty!
Michael Scofield
Michael Scofield
no bo on tak wyglada i zadne fanki rozszalałe nic na to nie poradzą! 
Michael Scofield
Boże...mac jaszczurka danny wiewiórka...co jeszcze?
Michael Scofield
yyyyy no wrzućcie jeszcze troche zdjec to moze znowu mi sie z czyms skojarzy
mam nadzieje tylko ze nie traktujecie tego jako cos obrazliwego ;-)
mam nadzieje tylko ze nie traktujecie tego jako cos obrazliwego ;-)
Michael Scofield
oj B... grabisz sobie ^^ jak cie autumn dorwie to bedzie źle xD
Michael Scofield
Wcale, że tak nie wygląda.
Nie skacze po drzewach, nie ostrzy sobie zębów na orzechach, nie żebrze o jedzenie u przechodniów, nie jest rudy...eee...nie ma puszystego ogona...
Poza tym wiewiórki nie noszą okularów, broni, odznaki i nie zatrudnia się ich w CSI.
Nie skacze po drzewach, nie ostrzy sobie zębów na orzechach, nie żebrze o jedzenie u przechodniów, nie jest rudy...eee...nie ma puszystego ogona...
Poza tym wiewiórki nie noszą okularów, broni, odznaki i nie zatrudnia się ich w CSI.
Michael Scofield
kochanie spokojnie...
Michael Scofield
ja jestem spokojna
Michael Scofield
powiedzmy...
no dobra Danny robi smieszne miny ale chyba kazdy je robi?
no dobra Danny robi smieszne miny ale chyba kazdy je robi?
Ostatnio zmieniony 2008-01-09, 18:54 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ale jakze wyczerpująca argumentacjaAutumnLeaf pisze:Wcale, że tak nie wygląda.
Michael Scofield
Jak to u polonisty xD
Jest takie określenie jak "gra mimiką twarzy", zwłaszcza jeżeli chodzi o jednego z aktorów PB, to określenie to, znane być powinno. Jest żywy wyrazisty ekspresyjny, nie stoi jak kołek w miejscu i nie udaje, że myśli. A jego gestykulacja, ruchy dopełniają reszty.
Jest takie określenie jak "gra mimiką twarzy", zwłaszcza jeżeli chodzi o jednego z aktorów PB, to określenie to, znane być powinno. Jest żywy wyrazisty ekspresyjny, nie stoi jak kołek w miejscu i nie udaje, że myśli. A jego gestykulacja, ruchy dopełniają reszty.
Michael Scofield
nie 'powinno' a jest znane, zeby nie było ;-)AutumnLeaf pisze:Jest takie określenie jak "gra mimiką twarzy", zwłaszcza jeżeli chodzi o jednego z aktorów PB, to określenie to, znane być powinno.
i ja wcale nie mówiłam, ze to ze względu na jego-powiedzmy-miny przypomina mi wiewiórkę tylko tak ogólnie swoim wyglądem, np na twojej sygnie w środkowym zdjeciu!
a co do wczesniejszej jakze wyczerpujacej wypowiedzi Autumn obalajacej w kazdym sensie moje stw. to ja od razu wyjasniam: nie mówię ze on jest wiewiórką, tylko ze mi ja przypomina, a to mozna róznie rozumiec! a jesli nie wiewiórką to czyms podobnym ,no powiedzmy surykatka! moze byc?
aaaa i co wiecej jak juz mówiłam nie porównałam go do chociazby szczura tylko do sympatycznego zwierzatka wiec nie rozumie po co sie puszyc!!! ;-)
Michael Scofield
Uuu
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 23:07 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
o Boże nie..........
Michael Scofield
co to za jakis sobotaz ze strony Taniry?
no musze przyznac ze to ostatnie apetyczne, no ale to jednak nie Will ;-)
no musze przyznac ze to ostatnie apetyczne, no ale to jednak nie Will ;-)
Michael Scofield
co ja? nieeee ja mam rączki tutaj ^^
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 23:07 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
dokładnie nie ma co..teraz po zdjeciach Willa te pozostają w cieniu
jednakże ostatnie rzeczywiście nawei ten teges 
Michael Scofield
kuźźźźźźźwa to ostatnie mam, ale jak na nie patrze to aż mnie...boże powietrza...
Michael Scofield
DANNY FOREVER! NO I MAC!
Michael Scofield
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 21:17 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Michael Scofield
oj wy niewierne, wy!
a ja sobie własnie przypomniałam ze sobie przypomniałam^^ kogo on mi przypomina i z powodu kogo nazywałam go "zniewieściałym", hyhy^^
oczywiscie zosatne zlinczowana przez rozszalałe fanki, ale nic nie poradze ze mam takie głupie skojarzenia:
otóz wasz CSI-owy przystojniak kojarzy mi sie z niejakim panem Davidem Spade'm, i co wy na to-dostrzegacie jakies podobieństwa???

bosheee zeby w tym wieku miec brzuch dwa razy wiekszy niz 50-letni starzec Alex ;-)
a ja sobie własnie przypomniałam ze sobie przypomniałam^^ kogo on mi przypomina i z powodu kogo nazywałam go "zniewieściałym", hyhy^^
oczywiscie zosatne zlinczowana przez rozszalałe fanki, ale nic nie poradze ze mam takie głupie skojarzenia:
otóz wasz CSI-owy przystojniak kojarzy mi sie z niejakim panem Davidem Spade'm, i co wy na to-dostrzegacie jakies podobieństwa???
bosheee zeby w tym wieku miec brzuch dwa razy wiekszy niz 50-letni starzec Alex ;-)
Ostatnio zmieniony 2008-01-25, 23:23 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Zaraz się zleje........ROTFL XDXDXD kuwa faa xD
BOŻE Z TYM Z JA SIĘ ZASTRZELĘ?! W ŻYCIU!!! XD
BOŻE Z TYM Z JA SIĘ ZASTRZELĘ?! W ŻYCIU!!! XD
Michael Scofield
a kto to jest ten david? xD
gitara! xD
gitara! xD
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 23:08 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield