Michael Scofield
albo ta scena, gdy opowiada Susan o swoich planach z ojcem, a ona odpowiedziałą oschle :
- Masz marzenia i plany na przyszłość.
- Czy tego doczekasz, nie zależy już ode mnie.
- Wszystko w rękach twojego wujka.
tak mi sie go szkoda zrobiło, tyle musi przechodzic przez to i nie moze wiesc normalnego zycia z swoim ojcem..
- Masz marzenia i plany na przyszłość.
- Czy tego doczekasz, nie zależy już ode mnie.
- Wszystko w rękach twojego wujka.
tak mi sie go szkoda zrobiło, tyle musi przechodzic przez to i nie moze wiesc normalnego zycia z swoim ojcem..
Mahone
LJ ma w zasadzie 16 lat.... tak przynajmniej Lincoln mówił komuś....
w zasadzie macie rację... LJ w pierwszym sezonie dużo fajniejszy był....
)
hmnn... teraz też nie jest zły...
ale mogliby mu włosy umyć
:P:P
to tyle
w zasadzie macie rację... LJ w pierwszym sezonie dużo fajniejszy był....
hmnn... teraz też nie jest zły...
ale mogliby mu włosy umyć
to tyle
Michael Scofield
no z tymi włosami to racja ;-) bo az zal patrzec
ale w koncu jest zakładnikiem, a przetłuszczone włosy oddaja bardziej trudy z jakimi przyszło mu sie zmagac, choc to wczesniej tez zdazało mu sie czasami...^^
Michael Scofield
teraz to go prawie nie ma a jak już jest to jeszcze przeklina xD
Tweener
ale z tą "suką" w 9 odcinku to miał rację, trzeba mu przyznać 
Michael Scofield
LJ bardzo lubiłam w 1 sezonie...a teraz tak jakoś mi przeszło to uwielbienie. Jednak zawsze gdy widze go na ekranie na twarzy mam szeroki usmiech i nie wiem dlaczego ^^
Michael Scofield
Lja w 1 sezonie to och i ach ubóstwiałam, jak inni wzdychali do Mjaiela, później pojawił sie Alex...a później to samo wyszło, kaftan i te sprawy xD Ale LJa lubię...miałam kiedyś fioła na punkcie jego fryzurki.
Michael Scofield
kaftan i ryki i wychodzi talent malarski ^^AutumnLeaf pisze:Lja w 1 sezonie to och i ach ubóstwiałam, jak inni wzdychali do Mjaiela, później pojawił sie Alex...a później to samo wyszło, kaftan i te sprawy xD Ale LJa lubię...miałam kiedyś fioła na punkcie jego fryzurki.
ju mnie w budzie jest identyczny koleś jak LJ OO masakra OO
Michael Scofield
taak wiem mówiłaś xD
wymiatasz tym banerem czy jak to się tam nazywa xD
wymiatasz tym banerem czy jak to się tam nazywa xD
Michael Scofield
e tam wymiatasz...
ale do konca zycia nie zapomne parodii z LJem xD "dzien dobry jest Piotrek? " xD
ale do konca zycia nie zapomne parodii z LJem xD "dzien dobry jest Piotrek? " xD
Michael Scofield
wymiatasz zmiatasz zamiatasz...jak wolisz ^^
To jeszcze było takie Dżiń d ob ry xD
To jeszcze było takie Dżiń d ob ry xD
Michael Scofield
a ja lj'a lubie bardziej w 3 sezonie bo go prawie nie ma xD
jakos jako aktora w 1 sezonie go nie lubilem
gral tak sztucznie 
jakos jako aktora w 1 sezonie go nie lubilem
Michael Scofield
marek po prostu wymiatasz tym stwierdzeniem w sensie pierwszym zdaniem ^^ LJ ma taki dziwny głos ^^
Michael Scofield
LJ jest taki...delikatny...
Michael Scofield
zniewieściały taki ^^
Michael Scofield
sama jesteś zniewieściała xD taką chłopaszek ma urodę. Przynajmniej jest...niski...
Michael Scofield
az za bardzo, mazgaj taki z niego, wiem, ze w jego sytuacji to uzasadnione, no ale az czasem przykro na niego patrzec.
Michael Scofield
Trza być twardym a nie miętkim xD
Michael Scofield
przy takim ojcu jak Linc to on powinien twardy być ^^B... pisze:az za bardzo, mazgaj taki z niego, wiem, ze w jego sytuacji to uzasadnione, no ale az czasem przykro na niego patrzec.
Michael Scofield
LJ ma taką delikatną urodę, jest słodki, ma śliczne oczka jak się boi xD i fajną fryzurkę
ale jest całkowicie nie w moim typie, za młodziutki, za niski i za delikatny xD ja wole takich męskich macho, oczywiście zatrzymując się w momencie gdy dochodzi do Linca xD ogólnie Lj'a lubię :]
Michael Scofield
Dobrze, że mało po ojcu odziedziczył..ufff
Michael Scofield
hehe a moze własnie dlatego on jest takim mazgajem, jakbym miąaa takiego ojca to to tez bym płakała i rozpaczała przy kazdej nadarzającej sie okazji^^
bo w sumie tak jest, zawsze kiedy LJ spotyka sie z Lincolnem to płacze, hehe to juz wiem czemu
bo w sumie tak jest, zawsze kiedy LJ spotyka sie z Lincolnem to płacze, hehe to juz wiem czemu
Michael Scofield
nie wyglada na syna Linca ^^AutumnLeaf pisze:Dobrze, że mało po ojcu odziedziczył..ufff
Michael Scofield
po matce poszedł i dobrze xD
Michael Scofield
i dobrze ze nie wyglada, jakbysmy mieli jednego duzego goryla i jaego mniejsza młodociana wersje to by była to juz duza przesada, a tak to chociaz jakies urozmaicenie ;-)