Świeżak
PC, treningi, miasto:)
Świeżak
Gram na PC-ta chodze na treningi KB, a poza tym ucze się być T-Bagiem xD
Michael Scofield
pauloso pisze:ucze się być T-Bagiem xD
XD jak wygląda przebieg takowej nauki ?
Fernando Sucre
nie robię czegoś ciekawego zawsze zatracam swój wolny czas na kompie czy przed tv czasem za książkę łapię czy do ziomka pójdę ... Krótko mówiac zamulam ;-)
Świeżak
dzien dobry^.^...my favourite thing is football so i go to football trainings in my club in my free times...thats all...because i dont have favourite things apart from football:)
[glow=black][/glow]FROM TOYSOLDIER
[glow=black][/glow]FROM TOYSOLDIER
Michael Scofield
hello my friend^^ and your english is still better than mine ^^
Michael Scofield
widze tu jakieś kółko języka angileskiego sie zawiązało czy co 
Michael Scofield
jaaa..po zajęciach, jak jest ciepło jeżdżę na rowerze i już nie mogę się doczekać kiedy będzie wiosna bo zimą się nie da! a ja żyć bez roweru nie umiem!
nie cierpię zimy.
Michael Scofield
a ja nie cierpie rowerów...^^hahaagulec pisze:ja żyć bez roweru nie umiem! nie cierpię zimy.
Tweener
No to ja chodze z pieskiem na spacery lub pomykam do dziewczyny
Mahone
Hmmm... Rozmyślam o Mahonie 
Michael Scofield
ja ostatnio nie mam dłuższych wolnych chwil, ale w przerwach - wchodzę na forum 
Michael Scofield
a ja go mam ostatnio az w nadmiarze choc nie powinnam i na dodatek poświecam go moim dwóm uzaleznieniom z których to forum jest znacznie bardziej pozytywne niz to pierwsze. Kurde musze w koncu z tym skonczyc

Tweener
Ja w wolnym czasie przeważnie słucham muzyki
czasem wychodzę powłóczyć się po okolicy, piszę eski, sprzątam, zmieniam coś w sooim pokoju, czytam ksiąki, pisze pamiętnik, oglądam tv, nurkuję w necie
piszę na gadu, no itd.
czasem rysuję.
Mahone
hmn... w wolnym czasie to zazwyczaj siedzę sobie przed komputerem słucham muzyki, jak jest ciepło to np pomykam na rowerku do babci albo gdzieś 
no albo gra na gitarce
no albo gra na gitarce
Michael Scofield
ja siadam przy kompie słucham muzyki,wchodze na forum(bardzo dużo tu ostatnio spędzam czasu i nie żałuję oj nie xP)czytam jakąś książkę,I tyle...a i tak jak siostra moja gram od czasu do czasu na gitarze;P
Michael Scofield
Zawsze po szkole jechaliśmy na boisko grać w kosza, albo dłubaliśmy przy motorach. 
Sara Tancredi
Od razu wlaczam komputer , muzyczka , forum lub przytnę w jakas gierke
Zawsze milo tez wyjsc gdzies ze znajomymi tak bez celu byle isc i dobrze sie razem bawic 
C-Note
Zapożyczyłem sobie wypowiedź z innego tematu:
- basen + -
- siłownia +
- komputer + +
- nauka
+ -
- telewizja + -
- rower -
- spotkania z Friends + -
Legenda:
+ wykonuje
- nie wykonuje/
+ - po części
- basen + -
- siłownia +
- komputer + +
- nauka
- telewizja + -
- rower -
- spotkania z Friends + -
Legenda:
+ wykonuje
- nie wykonuje/
+ - po części
Tweener
Najczęściej wychodzę gdzieś ze znajomymi.
Na miasto, po centrach handlowych połazić, przejść się, pochodzić po dworze, po parku, do jakiejś restauracji czy gdzieś do klubu, na basen też często chodzę, do kina..
A jak siedzę w domu, to zazwyczaj na kompie albo jakiś film oglądam, albo na gronach, forach i gg siedzę.
No i oczywiście muzyki słucham. Czasem oglądam tv, jak jest coś godnego uwagi no i czytam książki...
A co do nauki to odciągam ją możliwie długo jak się da, do późnego wieczora, bo za dnia się skupić nie mogę, bo zawsze znajdę coś ciekawszego, a jak nie to wolę już iść spać niż się uczyć. ;-)
A jak siedzę w domu, to zazwyczaj na kompie albo jakiś film oglądam, albo na gronach, forach i gg siedzę.
A co do nauki to odciągam ją możliwie długo jak się da, do późnego wieczora, bo za dnia się skupić nie mogę, bo zawsze znajdę coś ciekawszego, a jak nie to wolę już iść spać niż się uczyć. ;-)
Najczęsciej chodze po sklepach lub z kumpelą do świetlicy grać w pingla 
Lub idę z kumpelą do niej do chaty i puszczamy na caly regulator muzę (jak jej rodziców nie ma...)
Lub idę z kumpelą do niej do chaty i puszczamy na caly regulator muzę (jak jej rodziców nie ma...)
John Abruzzi
jak wracam z uczelni jestem padnięta, siadam przed kompem i nie chce mi się ruszać nigdzie... także forum x3 , forum i jeszcze trzecie forum
ostatnio przed sesją - nauuuka
a tak to jeszcze jakieś spotkanie ze znajomymi, ploty z przyjaciółką
ostatnio przed sesją - nauuuka
a tak to jeszcze jakieś spotkanie ze znajomymi, ploty z przyjaciółką
Michael Scofield
To zalezy od ilosci wolnego czasu. Internet, Tv, muzyka, zwierzaki moje kochane... ale nawet jak mam full nauki to chocby na 5 minut wychodze na dwor. Tak jakos
T-Bag
Ja prawie codziennie jeżdżę po okolicy rowerkiem, siedzę przed Internetem, oglądam telewizję, czytam książkę, spotykam się z koleżanką, opiekuję się moim kotkiem.
C-Note
ja w wolnym czasie gram w kosza, śmigam rowerkiem .. ściągam odcinki PB ;D i inne filmy