Te, odezwała się ta w pełni sił psychicznych ;-) ;-) ;-)Alexxa pisze:Ale najpierw sam musi być w pełni sł fizycznych i psychicznych
Mahone
Michael Scofield
nie zabiiiiją... :] on musi jeszcze parę spraw załatwić..
ludzie! w związku z tym, że dzisiaj nic nie robie i jakaś przewrażliwiona jestem, mam dla Was wyciskacz łez..
Alex Mahone - In Gods Hands
ludzie! w związku z tym, że dzisiaj nic nie robie i jakaś przewrażliwiona jestem, mam dla Was wyciskacz łez..
Alex Mahone - In Gods Hands
Michael Scofield
piekne...
Tweener
Jeśli Mahone nie zginie to w rosyjskich szkołach będą śpiewać pieśni na jego Ceść 
Michael Scofield
az sie wzruszyłam...
Mahone
Dobra robota, to nagranie.
Mnie urzekło to ---> http://youtube.com/watch?v=y-UlRvgJLLg
Podkład muzyczny - genialne.
Mnie urzekło to ---> http://youtube.com/watch?v=y-UlRvgJLLg
Podkład muzyczny - genialne.
Michael Scofield
fajne fajne, najlepszy moment z nożem i ta muza..
no to jeszcze jeden filmik, uważam, że świetnie zrobiony
http://www.youtube.com/watch?v=7dHKeRGf ... Gfc7Q.html
http://www.youtube.com/watch?v=7dHKeRGf ... Gfc7Q.html
Mahone
Ahhh ten moment... Genialne.agulec pisze:najlepszy moment z nożem i ta muza..
agulec napisał/a:
Ahhh te schizy Alexa... Kocham sposób, w jaki William to zagrał, a zagrał to mistrzowsko, popisowo, fenomenalnie. Nic dodać nic ująć, trzeba po prostu podziwiać, grzechem jest próbować ubierać to w słowa
Ostatnio zmieniony 2008-01-27, 03:00 przez Babydoll, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
Hmmm... o co chodzi ? xDBabydoll pisze:Te, odezwała się ta w pełni sił psychicznych
Mahone
Tak tylko, takie moje odczucieAlexxa pisze:Hmmm... o co chodzi ? xD
Michael Scofield
Ach ten Alex, całkiem dobrze się trzyma jak nie bierze tych swoich dragów ^^I gadka mu wróciła. Jego kłotnia z Żejmsem..mmm...midona xD jesteś żałosny...dajesz Alexxxx!!!^^
Mahone
Autumn, lubię CięAutumnLeaf pisze:dajesz Alexxxx!!!^^
Michael Scofield
oj taaak to było piękneAutumnLeaf pisze:Jego kłotnia z Żejmsem..mmm...midona xD jesteś żałosny...dajesz Alexxxx!!!^^
Michael Scofield
nawet bardzo dobrze, w porównaniu z tym co było wcześniej ^^AutumnLeaf pisze:całkiem dobrze się trzyma jak nie bierze tych swoich dragów ^^
Michael Scofield
ja ci dam miodna...myslalam ze go roznioseAutumnLeaf pisze:Ach ten Alex, całkiem dobrze się trzyma jak nie bierze tych swoich dragów ^^I gadka mu wróciła. Jego kłotnia z Żejmsem..mmm...midona xD jesteś żałosny...dajesz Alexxxx!!!^^
Michael Scofield
a tam ! powiedział to co było konieczne... James mógł sie przeciez bardziej postarać z ta przemową ;-)
Michael Scofield
ja w ogole nie rozumiem po co on im sie spowiadał...
Michael Scofield
i powiedział tak w swoim stylu - jednym zdaniem załatwił Żejmsa xD to było piękne xD chyba se zaraz jeszcze raz obejrzę xD
bo on coś knuje jak zwykle, ma w tym jakiś swój cel.. kiedyś miał w tym swoim przewodniku napisane MAHONE, RODZINA, DRAGI.. czy coś takiego, i ja zwęszam tu jakiś podstęp xDTanira pisze:ja w ogole nie rozumiem po co on im sie spowiadał...
Mahone
Popieram w zupełnościagulec pisze: powiedział tak w swoim stylu - jednym zdaniem załatwił Żejmsa xD to było piękne xD chyba se zaraz jeszcze raz obejrzę xD
Michael Scofield
zgadzam sie to było boskie...ale dlaczego na moim mężu...Babydoll pisze:Popieram w zupełnościagulec pisze: powiedział tak w swoim stylu - jednym zdaniem załatwił Żejmsa xD to było piękne xD chyba se zaraz jeszcze raz obejrzę xDPokazał stary pazur
Michael Scofield
Bo Alex odkrył to samo co ja ^^ Przyjemność w jechaniu Whistlerowi ^^
Michael Scofield
a hahahaha..AutumnLeaf pisze:Bo Alex odkrył to samo co ja ^^ Przyjemność w jechaniu Whistlerowi ^^
Michael Scofield
takagulec pisze:kiedyś miał w tym swoim przewodniku napisane MAHONE, RODZINA, DRAGI.
jaki stary jak juz to chyba dawny bo stray ....to zabrzmiało jak wrzutaBabydoll pisze:Pokazał stary pazur
Michael Scofield
pfffffff przeginasz xD ale Alex to dobry człowiek...pozniej dał mu jakąś szmatę zeby sobie do rany przylozyl ^^AutumnLeaf pisze:Bo Alex odkrył to samo co ja ^^ Przyjemność w jechaniu Whistlerowi ^^
Michael Scofield
odcinek 8, a nawet zrobiłam screenapatus1905 pisze:agulec napisał/a:
kiedyś miał w tym swoim przewodniku napisane MAHONE, RODZINA, DRAGI.
taknie widziałm tego... w którym odcinku
a potem Whistler wyrwał tą kartkę i spalił.