AutumnLeaf pisze:Ja pilnuję? Taa... xD ajm his bodygard, Żejms jest moją łitnej hjuston ^^
oj tak ^^ pięknie to wygląda ^^ a tak własnie to chyba go troche zaniedbałam...musze wracać od "kosmetyczki" xD
AutumnLeaf pisze:Ja pilnuję? Taa... xD ajm his bodygard, Żejms jest moją łitnej hjuston ^^
Tanira pisze:no ba xD nawet nie spojrzy na inna xD wierny mąż xDSofia pisze:Yhym... To on Tobie jest wierny jak pies
no TUTAJ, aż Autumn musi go pilnowaćTanira pisze:ekhm...gdzie?
no bo u nas w tym mieszkaniu to nigdy nic nie wiadomo...ale Autumn go lubi wiec jest gites majones xDagulec pisze:no TUTAJ, aż Autumn musi go pilnowaćTanira pisze:ekhm...gdzie?
hehehe..aha rozumiem, to już nie przeszkadzam w negocjacjach na temat z kim dzisiaj śpi Chris xDSofia pisze:no ja też nie widzę tutaj bojumy tu z Tanirą kulturalnie rozmawiamy
![]()
kocham cię za to xD pamiętaj, że już jeden oberwał patelnią xDdostał by patelnią w łep i jeszcze bym z pięści poprawiła. Nasłałabym na niego Maca z CSI i ten to by dopiero go rozniosł...wiec niech nawet lepiej nie mysli o zdradzie bo jej po prostu nie przezyje xD
jeah ^^ wiem ze mnie kochasz gdyz mnie tylko kochac mozna ^^ ja mam mocna reke wiec niech mi nie podskakuje ^^ bo wyladuje tam gdzie twoj były ^^AutumnLeaf pisze:kocham cię za to xD pamiętaj, że już jeden oberwał patelnią xDdostał by patelnią w łep i jeszcze bym z pięści poprawiła. Nasłałabym na niego Maca z CSI i ten to by dopiero go rozniosł...wiec niech nawet lepiej nie mysli o zdradzie bo jej po prostu nie przezyje xD
może dzisiaj spać ze mną ja się wcale nie obrażeagulec pisze:hehehe..aha rozumiem, to już nie przeszkadzam w negocjacjach na temat z kim dzisiaj śpi Chris xDSofia pisze:no ja też nie widzę tutaj bojumy tu z Tanirą kulturalnie rozmawiamy
![]()
wydaje mi się że to zbyt odpowiedzialna funkcja, jak na mniepatus1905 pisze:morgoth widze przejoł role szeryfa moze chcesz zostać modem![]()
Dzizass, jaka ta Ann kochliwaTanira pisze:Kochałam go. Naprawdę go kochałam.
NO nie! Dlaczego każda go odrzuca??Tanira pisze:miałeś racje – patrzyłam mu głęboko w oczy – nie kocham T-Baga.
dziekuje :*marq112 pisze:siuper to bylo xD
a ann zawsze musi odrzucic teddyego i wziac se żejmsa xD
tak to już jest...dawno go nie widziałam i uczucie sie zatarło ^^marq112 pisze:ale czemu musisz tediego rzucic ?? xD