Michael Scofield
ta ta, 'Linc to w końcu zaliczy', 'zasadzi ziarno' i wyjdzie im 'niebieskie dziecko' xD
Michael Scofield
bede miec koszmaryagulec pisze:ta ta, 'Linc to w końcu zaliczy', 'zasadzi ziarno' i wyjdzie im 'niebieskie dziecko' xD
Michael Scofield
no co ty, ja się dopiero rozkręcam xDTanira pisze:prosze... dość
Michael Scofield
o matko ^^ może czas zalozyc nowy temat ?xDagulec pisze:no co ty, ja się dopiero rozkręcam xDTanira pisze:prosze... dość
Michael Scofield
czemu.. ten w zupełności wystarczy

Michael Scofield
błagam nie.Tanira pisze:może czas zalozyc nowy temat ?xD
Michael Scofield
zakładając ten temat nie wiedziałam ze wjedzie on na takie tory xD
Michael Scofield
jak założysz temat jechania na Linc'a to ja nie wyjdę nigdy z tego forum xD
Michael Scofield
wiekszość tematów z naszym udziałem wchodzi na "taką " drogę 
Michael Scofield
nie no coś ty...ja już nie chce mu jechać xDagulec pisze:jak założysz temat jechania na Linc'a to ja nie wyjdę nigdy z tego forum xD
Sara Tancredi
Własnie, żeby tak Lincolna krytykować . . . . .patus1905 pisze:wiekszość tematów z naszym udziałem wchodzi na "taką " drogę
Tylko co on wam zrobił ??
Pozdrawiam
Michael Scofield
nie chodziło mi o taką drogę..nasze tematy nie konczą się zawssze na Lincu tylko kończą sie zawsze na ...#Lukas# pisze:Własnie, żeby tak Lincolna krytykować . . . . .
krytykujemy go bezwarunkowo, ot tak poorstu, bo kogoś trezba#Lukas# pisze:Tylko co on wam zrobił ??
Michael Scofield
znowu mnie zabiłaś ostatnim zdaniem...
Michael Scofield
XDDD.. tak, może lepiej nie kończyć ^^patus1905 pisze:nie chodziło mi o taką drogę..nasze tematy nie konczą się zawssze na Lincu tylko kończą sie zawsze na ...
Michael Scofield
..rozmowach o męskości xDpatus1905 pisze:na ...![]()
a Linc nic nam nie zrobił, wystarczy że jest
Michael Scofield
oo nie przepraszam ..*reanimacja*Tanira pisze:znowu mnie zabiłaś ostatnim zdaniem...
lepiej nie bo jeszcze kots pomyśli że jesteśmy jakimiś nimfonakami czy innymi maniaczkaminiunia pisze:XDDD.. tak, może lepiej nie kończyć ^^
Michael Scofield
już i tak wszyscy tak myślą xD i co tam, tak jest fajnie xD
Fernando Sucre
no myśle że odcinek 3x10 zakończył ten temat- zagadka rozwiązana (prawie, jakby ktos mial dpostac zawalu xD) 
Michael Scofield
no zwlaszcza po tym jak sofia dostala ta mala wieze eiffla od linca 
Michael Scofield
ale wiecie, to było słoooodkie ^^ Linc w ogóle pozytywnie mnie zaskoczył w tym odcinku 
Michael Scofield
ja nie wiem co on tam do niej mowil bo nie ogladalem z napisami i jakos mi to umknelo
ale na pewno cos sztywnego jak na linca przystalo 
jezu.. jak ja se pmysle jak (wg mnie) on jest beznadziejny to masakra... nie zazdroszcze mojej zonie (sofii) roli z nim
jezu.. jak ja se pmysle jak (wg mnie) on jest beznadziejny to masakra... nie zazdroszcze mojej zonie (sofii) roli z nim
Michael Scofield
ej no a ja jeszcze nie ogladałam a wy mi tu piszecie ze zagadka rozwiązana!!! buuuu...
Michael Scofield
no było trochę sztywne, takie wiecie - 'Lincowe', ale nawet fajnie wyszło ^^
Michael Scofield
no wiedziałam ze to bedzie Sofia...
Michael Scofield
ja to wiedzialem od kiedy z nia jestem xD
czyli od poczatku 3 sezonu

czyli od poczatku 3 sezonu