John Abruzzi
Czy absolwent literatury angielskiej na prestiżowym Princeton University zaszczyci nas jakimś własnym projektem? Otóż tak! Wentworth Miller przyznał niedawno, że już takowy napisał! Będzie to historia o miłości w stylu Hitchcocka zatytułowana "Stocker". Sam tytuł, to swego rodzaju ukłon w stronę Bram’a Stoker’a, który napisał Drakulę. Znajdziemy w niej dużo elementów zaczerpniętych z mitologi o drakuli. Jednak Wentworth od razu zaznacza, że nie będzie to typowa opowieść o wampirach, a o smutnej miłości, więc nie liczcie na happy end...
Obecnie, kiedy tylko przyjeżdża do L.A. spotyka się ze znajomymi z branży producentami i pisarzami po to, by zainteresować ich swoim projektem. Chce także stworzyć zespół ludzi, którzy pomogą mu zrealizować ten film. Jak nietrudno się domyślić, główna rola jest już obsadzona. Czekamy z niecierpliwością!
Źródło: prison.org.pl
Obecnie, kiedy tylko przyjeżdża do L.A. spotyka się ze znajomymi z branży producentami i pisarzami po to, by zainteresować ich swoim projektem. Chce także stworzyć zespół ludzi, którzy pomogą mu zrealizować ten film. Jak nietrudno się domyślić, główna rola jest już obsadzona. Czekamy z niecierpliwością!
Źródło: prison.org.pl
Sara Tancredi
o to może być ciekawe
ciekawe kto tam wystapi

ciekawe kto tam wystapi
Sara Tancredi
poczekamy zobaczymy 
Sara Tancredi
O no to by była całkiem fajna sprawa...ale to ma być film czy książka ? 
Sara Tancredi
jest napisane, że film
Sara Tancredi
Alice_in_Chains,
(ja tak to rozumiem, nie wiem jak inni)
z pierwszej części wywnioskować można ze to będzie książka a z drugiej ze filmKhAn pisze:(...) typowa opowieść o wampirach (...) zrealizować ten film (...)
(ja tak to rozumiem, nie wiem jak inni)
Sara Tancredi
może to będzie taki mix jak w Play'u

Sara Tancredi
No właśnie dlatego zapytałem...wolałbym żeby książka
Alice...mix w Playu to nie bo jeszcze Went trafi do pierdla
(nie musze tłumaczyć każdy oglądał te reklamy
)
Alice...mix w Playu to nie bo jeszcze Went trafi do pierdla
Sara Tancredi
oj lepiej nie masz racje 
Sara Tancredi
Nie wiem czemu ale jeżeli chodzi o projekty...to nie wyobrażam go sobie w roli reżysera
Sara Tancredi
Ja też nie bardzo
no chyba ze będzie za razem reżyserem i głównym bohaterem xD
no chyba ze będzie za razem reżyserem i głównym bohaterem xD
Sara Tancredi
jeżeli tak to nawet to obejrze jak powstanie
Sara Tancredi
Byleby to nie było o tematyce zbliżonej do Prisona...niech sie chłopak sprawdzi w czymś innym 
Sara Tancredi
Ciekawe, ale musimy jeszcze poczakac 
Sara Tancredi
może jakaś komedia romantyczna ? xD
Sara Tancredi
Ejj no ludzie...ja go w takiej roli nie widze 
Sara Tancredi
Dlaczego nieViper pisze:Ejj no ludzie...ja go w takiej roli nie widze
w scenach z Sarą nawet fajnie wychodził xD
John Abruzzi
To będzie książka a później na jej podstawie ma być nakręcony film i wychodzi na to ze Went będzie w roli głównej 
Sara Tancredi
Ja bym wolał tylko książkę 
Damian ale w komedii go widzisz ? jak najpierw przelatuje przez całą sale, wpada w jakiś tort a potem z głupim uśmiechem na twarzy całuje swoją dziewczynę ? (przykład) No dla mnie on sie nie nadaje do czegoś takiego
Damian ale w komedii go widzisz ? jak najpierw przelatuje przez całą sale, wpada w jakiś tort a potem z głupim uśmiechem na twarzy całuje swoją dziewczynę ? (przykład) No dla mnie on sie nie nadaje do czegoś takiego
Sara Tancredi
Nigdy nic nie wiadomo xD
Sara Tancredi
To od razu zaznaczam, że na taki projekt z jego udziałem nie wydam kasy xD
Sara Tancredi
a kto wyda?? można będzie ściągnąć z neta na pewno 
Sara Tancredi
Dokładnie xDAlice_in_Chains pisze:a kto wyda?? można będzie ściągnąć z neta na pewno
Michael Scofield
aach Dracula Brama Stokera jest fantastyczny...świetna książka, ma swój niepowtarzalny klimat, przenosi w inny świat...
film na pewno będzie ciekawy, skoro ma zawierać wątek nieszczęśliwej miłości to pewnie się rozczulę....
film na pewno będzie ciekawy, skoro ma zawierać wątek nieszczęśliwej miłości to pewnie się rozczulę....