John Abruzzi
Producenci serialu Prison Break: Paul Scheuring i Nick Santora
od czasu premiery 3 sezonu są męczeni przez dziennikarzy!
Związku z tym mamy dla was kilka ciekawych informacji dotyczących kolejnych odcinków PB:
"Cieszę się, że podoba Wam się serial. Chciałbym sprostować trochę to co się dzieje wokoło postaci Dr. Tancredi. Więc... musicie trochę poczekać... Nie wierzcie w plotki w prasie, w plotki w Internecie, po prostu poczekajcie i sami zobaczycie. Zadaniem scenarzystów i producentów jest napisanie dobrej historii i pokazanie jej. Jeśli zdradzimy widzom wcześniej co się stanie, to popsuje całe show i niespodziankę..."
"Co do postaci T-Baga, jak pamiętacie został złapany po scenie morderstwa (Bellick również został złapany pod zarzutem morderstwa prostytutki). Prawo w Paniemie jest jakie jest, T-Bag i Bellick czekają na wyznaczenie daty procesu. W Sonie może to trwać nawet dwa lata zanim oskarżony usłyszy zarzuty. Prokuratura musi dociec, kto kogo zabił, kiedy, poco i tak dalej. Tak więc niewinna osoba może przebywać w więzieniu przez lata, zanim nawet będzie mogła przedstawić swoją wersję wydarzeń"
"Chciałbym też powiedzieć, że odcinek 6, który właśnie skończyliśmy kręcić, będzie jednym z najlepszych w całym serialu. Po tym odcinku już nigdy nie spojrzycie tak samo na Michaela Scofielda. To jest niesamowite - cały zespól PB spisał się znakomicie. Osobiście dla mnie to jeden z pięciu najlepszych odcinków całego serialu"
"Michael Scofield zda sobie sprawę, że jego niezwykłe umiejętności są niewystarczające w Sonie. Będzie musiał zmierzyć się ze swoimi pierwotnymi instynktami"
"Postać Susan B. Anthony już wkrótce zrobi rzeczy, które bardzo nas zadziwią"
"Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami"
Źródło: prison.org.pl
od czasu premiery 3 sezonu są męczeni przez dziennikarzy!
Związku z tym mamy dla was kilka ciekawych informacji dotyczących kolejnych odcinków PB:
"Cieszę się, że podoba Wam się serial. Chciałbym sprostować trochę to co się dzieje wokoło postaci Dr. Tancredi. Więc... musicie trochę poczekać... Nie wierzcie w plotki w prasie, w plotki w Internecie, po prostu poczekajcie i sami zobaczycie. Zadaniem scenarzystów i producentów jest napisanie dobrej historii i pokazanie jej. Jeśli zdradzimy widzom wcześniej co się stanie, to popsuje całe show i niespodziankę..."
"Co do postaci T-Baga, jak pamiętacie został złapany po scenie morderstwa (Bellick również został złapany pod zarzutem morderstwa prostytutki). Prawo w Paniemie jest jakie jest, T-Bag i Bellick czekają na wyznaczenie daty procesu. W Sonie może to trwać nawet dwa lata zanim oskarżony usłyszy zarzuty. Prokuratura musi dociec, kto kogo zabił, kiedy, poco i tak dalej. Tak więc niewinna osoba może przebywać w więzieniu przez lata, zanim nawet będzie mogła przedstawić swoją wersję wydarzeń"
"Chciałbym też powiedzieć, że odcinek 6, który właśnie skończyliśmy kręcić, będzie jednym z najlepszych w całym serialu. Po tym odcinku już nigdy nie spojrzycie tak samo na Michaela Scofielda. To jest niesamowite - cały zespól PB spisał się znakomicie. Osobiście dla mnie to jeden z pięciu najlepszych odcinków całego serialu"
"Michael Scofield zda sobie sprawę, że jego niezwykłe umiejętności są niewystarczające w Sonie. Będzie musiał zmierzyć się ze swoimi pierwotnymi instynktami"
"Postać Susan B. Anthony już wkrótce zrobi rzeczy, które bardzo nas zadziwią"
"Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami"
Źródło: prison.org.pl
Sara Tancredi
no ja sie nie zdzwie jakby zabili Michaela 
Michael Scofield
aaaa tylko nie uśmiercajcie mi Alexa!!bo się chyba zapłaczę!!!!
wstrząśnie widzami...hmmm...może Lj?a może rzeczywiście sam Michael.
wstrząśnie widzami...hmmm...może Lj?a może rzeczywiście sam Michael.
Sara Tancredi
nie no tego chyba nie zrobiąAlice_in_Chains pisze:no ja sie nie zdzwie jakby zabili Michaela
Michael Scofield
ja się zdziwię troszkę ^^ skoro ma nas wstrząsnąć śmierć ważnych postaci, to śmierć Michaela trochę poruszy wszystkie rozpiszczane fanki ;-) osobiście mimo wszystko jednak bym nie chciała, żeby go uśmiercili...
Sara Tancredi
Nie mogą zabić Scofielda bo jak dla mnie ten serial sie na nim opiera...
Sara Tancredi
no ja myślę że go nie zbija bo wtedy byłoby nieciekawie i całym mózgiem operacji musiałby zostać Lincoln

Sara Tancredi
Moim zdaniem to Sara i LJ zginą
ale podkreślam to jest moje zdanie
ale podkreślam to jest moje zdanie
Sara Tancredi
jest taka opcja ale to byłoby za proste ale tylko przypuszczam :->
Sara Tancredi
Scofield odpada bo serial by nie miał sensu
Burrows raczej nie bo niema jak zginąć
T-Bag jego charakter jest taki ze sie nieda zabić - prędzej on kogoś
Mahone jego też nie ma kto zabić - no chyba ze samobójstwo z powodu braku narkotyków
Bellick jest poobijany ale już zaczyna dochodzić do siebie
Sucre raczej pomoże Lincolnowi i też nie ma jak zginąć
czyli z moich wyliczeń tylko Sara i LJ z głównych mogą zostać zabici
a w dodatku Michael żeby uciec z sony potrzebuje trochę więcej niż tydzień
to tyle z mojej strony na ten temat
Burrows raczej nie bo niema jak zginąć
T-Bag jego charakter jest taki ze sie nieda zabić - prędzej on kogoś
Mahone jego też nie ma kto zabić - no chyba ze samobójstwo z powodu braku narkotyków
Bellick jest poobijany ale już zaczyna dochodzić do siebie
Sucre raczej pomoże Lincolnowi i też nie ma jak zginąć
czyli z moich wyliczeń tylko Sara i LJ z głównych mogą zostać zabici
a w dodatku Michael żeby uciec z sony potrzebuje trochę więcej niż tydzień
to tyle z mojej strony na ten temat
Ostatnio zmieniony 2007-10-01, 20:15 przez Damian1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
mam nadzieje że niedługo się dowiemy któż to będzie
Świeżak
tylko nie Went...mam nadzieje ze to nie bedzie on.
Przeciez bez niego serial stracilby cala fabule...
Przeciez bez niego serial stracilby cala fabule...
Świeżak
No i Michael nie żyje. Dla mnie serial stracił sens. Czekam na szósty sezon, ktory musi wyjsc !
[ Dodano: 2010-04-23, 17:41 ]
Sorka, piąty sezon ;p
[ Dodano: 2010-04-23, 17:41 ]
Sorka, piąty sezon ;p