Ja korzystając ze swojego dobrego humoru i o dziwo optymistycznego nastawienia, dedykuję swojego 1273 posta również Wam Wszystkich, za to, że zawsze poprawiacie mi humor, i jesteście moją małą odskocznią od szarej, łódzkiej rzeczywistości ^^
Michael Scofield
Dziękuję ;*^^ pewnie, że polecą 
Ja korzystając ze swojego dobrego humoru i o dziwo optymistycznego nastawienia, dedykuję swojego 1273 posta również Wam Wszystkich, za to, że zawsze poprawiacie mi humor, i jesteście moją małą odskocznią od szarej, łódzkiej rzeczywistości ^^
Michael Scofield
dziękuję i również dedykuję tego posta całemu forum! bo już codziennie muszę tu wejść i sie z Wami przywitać ^^
Mahone
A ja tego 213(?) posta dedykuję również całemu forum 
Michael Scofield
dobra, to ja też wam wszystkim dedyluke tego posta ^^
mojee skarby
mojee skarby
Michael Scofield
słodko się zrobiło ;** ^^
Michael Scofield
to ja jeszcze dosłodzę ;-)
Wam wszystkim:*
Wam wszystkim:*
Michael Scofield
oj...jak tu bosko i milusio
no to i jeszcze ja sie przylącze 
Michael Scofield
dobra dobra... ja tez 
dedykuje moje ktoregostam posta... WAM WSZYTKIM ;*
dedykuje moje ktoregostam posta... WAM WSZYTKIM ;*
Sara Tancredi
A ja dedykuję tego posta Tobie Marq112 - za ten userbar "Tibia to syf"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michael Scofield
a ja mojego 800 !! posta dedykuje lukasowi za "Pozdrawiam" 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sara Tancredi
A teraz Tanirka - Za miłośc do Jamesa, avki, opowiadania, i miły nastrój w naszym Prison Break'owym zakątku ;-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michael Scofield
normalnie aż mi dech zaparło :* dziękuję :*
Mahone
Ja również dedykuję tego posta Tanirze- za too cudowne opowiadanko,za to że tak trwa w tym uwielbieniu do Jamesa xD , i że tak udziela się na forum bo bez niej byłoby nudno ;P
Michael Scofield
A ja mojego ehmehem posta dedykuję moim ściągom na SCS!!!! Beż was nie dałabym rady!!!!! <3333
Świeżak
Ja dedykuję swojego posta wszystkim fanom seriali Prison Break i Lost.
Michael Scofield
ja tego posta dedykuje swojemy cudownemu programowi do grafiki :* zaczął działać :*
Michael Scofield
ja swojego 1550 posta dedykuje mojej babci ;* która zna mnie aż za dobrze i która właśnie spoiła mnie i siostre pysznym ajerkoniaczkiem
Michael Scofield
1312 w imię Przyjaźni
Michael Scofield
1952 w imie przyjazni ktora przetrwa najwet najciezsze chwile
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zaponiały jak latać."
dedykuje wiadomo komu...
"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zaponiały jak latać."
dedykuje wiadomo komu...
Michael Scofield
*przytula mocno* ;* żeby ten Poznań był bliżej, może te ruchy tektoniczne czy uj wie jak się to nazywa, jakoś go przesuną xD
Lincoln Burrows
50 posta dedykuję Tanirze w szczególności za avatara zrobionego dla mnie i aktywność na forum.
Michael Scofield
a 823 post leci dla Pana X zeby nas wiecej nie straszyl i dal nam w spokoju spac xD (dla wtajemniczonych 
Michael Scofield
mój 1563 posta dedykuje marqowi żeby mnie nie straszył Panem X ...bo potem nie bede ogla spac w nocy 
Michael Scofield
ja tego posta dedykuje mojemu przyjacielowi chociaz wiem ze nigdy go nie przeczyta...może to głupie ale tak mnie jakos wzieło na wspomnienia...śpij słodko Aniele. Kiedyś spotkamy sie w niebie...
Michael Scofield
ej, kto to ten pan X? ^^patus1905 pisze:mój 1563 posta dedykuje marqowi żeby mnie nie straszył Panem X ...bo potem nie bede ogla spac w nocy
A ja swojego posta dedukuje.. mojej kuzynce, dzieki ktorej poprawił mi siędziś humor :* myy sun..