Michael Scofield
taaa...mowil nawet ze w tym sezonie wyladyje w lozku...ciekawe z kim xD
Michael Scofield
może zmienili plany, i nasz Linc z żadną się nie prześpi.. 
Michael Scofield
albo z chlpakiem
z bellickiem 
bym ział
bym ział
Michael Scofield
On jest samowystarczalny. Ot.
^^
^^
Michael Scofield
to jest najbardziej prawdopodobne ..niunia pisze:może zmienili plany, i nasz Linc z żadną się nie prześpi..
yyy belicka nie nazwałabym chłopakiem tylko obzydliwym męskopodobnym stworzeniemmarq112 pisze:albo z chlpakiem z bellickiem
Michael Scofield
o matko...źle mi sie zrobiło xDAutumnLeaf pisze:On jest samowystarczalny. Ot.
^^
Michael Scofield
Michael Scofield
nie hehe tylko tak xD po kolacji jestem a ty mi o takich rzeczach mowisz xD
Michael Scofield
metafora taka ^^
Michael Scofield
ja stawiam na sofie jednak xD
C-Note
ja uważąm, że to co pisze marq wcale głupie nie jest
troszkę naciągane, ale nie głupie
wręcz przeciwnie - chciałabym to zobaczyć

Michael Scofield
Chyba zwróciłabym na własną klawiaturę ^^
Michael Scofield
no dokładnie... o by bło.... żenujaco-odrażająceAutumnLeaf pisze:Chyba zwróciłabym na własną klawiaturę ^^
Michael Scofield
nie tylko ty...AutumnLeaf pisze:Chyba zwróciłabym na własną klawiaturę ^^
Michael Scofield
fuj.
a może z Gretchen? xD haha..
stawiam na Sofię.
a może z Gretchen? xD haha..
stawiam na Sofię.
Michael Scofield
Sofiana bank...już teraz jestem pewna na 100 % tam z tymi zakupkami tak buszowali miedzy straganami xD
Michael Scofield
no dokładnie... wspólne zakupki, tyle czasu razem , on jej ocalił zycie ... więc w ramach wdzięczności
no wiecie 
Michael Scofield
biedna Sofia xD
Michael Scofield
ale ona tez na niego leci wiec wszystko jest cacy...zostawi mojego biednego Żejmsa...zabije ją
Sara Tancredi
Tanirka, popatrz na to w ten sposób: Skoro Sofia będzie zajęta Lincolnem to James bedzie praktycznie wolny . . . . . . <wiesz co mam na myśli, a jeśli nie to znaczy, że go nie kochasz . . . .>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michael Scofield
kto chce sie zrzucić na bilet do Panamy dla biednej turystki ktora jedzie ratować miłość swojego życia?#Lukas# pisze:Tanirka, popatrz na to w ten sposób: Skoro Sofia będzie zajęta Lincolnem to James bedzie praktycznie wolny . . . . . . <wiesz co mam na myśli, a jeśli nie to znaczy, że go nie kochasz . . . .>
Sara Tancredi
W sumie to zmieniam zdanie : Nigdzie nie pojedziesz
A kto się nami zaopiekuje ? I kto będzie pisał opowiadania ? A avki kto zrobi ? No widzisz, jesteś niezbędna do prawidłowego bytu naszej fory :->
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michael Scofield
i co ma mi przepaść taka okazja?! o noł *Tanira pakuje wszystkich do torby i biegnie na lotnisko* 
Sara Tancredi
Ale ja nie chcę być w bagażach . . . . . . A jak jeszcze mnie do Sony wtrącą, za słodzenie miłym Paniom ??
Michael Scofield
Łukasz cicho. ja tu działam. pozniej wyleziecie
a co do Sony to uciekniesz jak nic a zreszta za takkie cos chyba tam nie wsadzają xD