Pozdrawiam
Sara Tancredi
Popieram w 100% inteligencję mojego przedmówcy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michael Scofield
la la la.. to ja jeszcze powiem, że nie wiem kto wymyślił jego imię, ale ALEXANDER MAHONE brzmi zabójczo! xD
Michael Scofield
własnie, najpierw wcale nei zwracałam uwagę na jego imię, raczej na nazwisko- charakterystyczne bardzo, fajnie słyszec jak je ktos wymawia takim niskim głosem ;-) ale imię tez, takie heheh szlachetne, cesarskie^^ a w połączeniu z nazwiskiem, głosem Fichtnera, jego sposobem poruszania się i V3 to ja dostaje zawału 
Michael Scofield
moja siora kupuje sobie v3
napatrzyła się na niego i teraz bede miec w domu małego Mahone'a 
Michael Scofield
ja bym mogła mieć w domu małego Mahone'a... xD
Michael Scofield
no takagulec pisze:ja bym mogła mieć w domu małego Mahone'a... xD
Michael Scofield
no wiadomix xD dużego nawet bardziej xD
Michael Scofield
xD oj no tak xD trzeba jechać tam gdzie on siedzi i sobie poderwac xD
Michael Scofield
hahaha..'poderwać sobie' to ja mogę nogi do tańca.. najpierw trzeba się pozbyć żony xD
Michael Scofield
z tego co wiem to sie chyba rozwiodl
Michael Scofield
serio..? o jej, ale jakoś się nie cieszę.. tak ładnie wyglądali razem na zdjęciach..hm.
Mahone
Mahone. Czy tutaj trzeba cokolwiek dodawać???
Dziewczyny, chyba napisałyście już wszystko, i ja się z tym wszystkim absolutnie zgadzam
Lubię takich męskich facetów, a z tą czarną koszulką i zarostem z III serii to już powala na kolana

Lincoln Burrows
Mahpne jest świetną, jedną z moich ulubionych postaci PB. Choć w 2 sezonie nas denerwował polubiłem go, w Sonie jako tako sobie radzi ale ogólnie bardzo ubarwia serial i jest jedną z najważniejszych dla fabuły postaci.
Mahone
No przyznam, że na początku też tak czułamNeroNS pisze:w 2 sezonie nas denerwował
Sara Tancredi
Sługerujesz, że Went nie gra prawdziwie aktorsko ?Babydoll pisze:Pierniczyć wszystkich ładniusich Went'ów i innych Millerów
Michael Scofield
teraz sie rozkręcił ale wczesniej to było krucho z nim ;-)#Lukas# pisze:Sługerujesz, że Went nie gra prawdziwie aktorsko ?
a wracajac do wypowiedzi Babydoll to mnie tam wcale nie denerwował na początku, od razu mnie zafascynował, tylko ze inaczej niz teraz
Sara Tancredi
Jest to spowodowane jego "głodem" narkotykowym, ale życzę mu aby się z tym uporałB... pisze: teraz to juz szaleństwo kompletne
Pozdrawiam
Michael Scofield
szaleństwo u niego, spowodowane narkotykami i U MNIE, NA JEGO PUNKCIE 
Michael Scofield
tak! ja też nie przepadam za takimi pięknisiami, zdecydowanie wolę takich męskich i konkretnych facetów! xD takich wiecie - patrzysz i widzisz że ciacho xD a nie jakiś taki.. nijaki.. :] ciekawe kogo Alex skopie w 10 odcinku, bo na zdjęciach widać, że będzie się działo 
Mahone
No dobra może się zagalopowałam, teraz rzeczywiście się trochę rozruszał Went ;-) Niemniej jednak WIlliam jako Mahone przemawia do mnie bardziej, ale to tylko moje subiektywne odczucie#Lukas# pisze:Sługerujesz, że Went nie gra prawdziwie aktorsko ?Babydoll pisze:Pierniczyć wszystkich ładniusich Went'ów i innych Millerów
Mahone
haaaaahaaahhaaaaTanira pisze:być mega gwiazdą z ogromnym talentem aktorskim...
A mnie Mahone nie denerwował--. z wyjątkiem sceny z zabiciem Johna, tylko intrygował. Już od tego przemówienia o uciekinierach w pierwszym odcinku, było widać że to facet inteligenty jak mało kto
Michael Scofield
i dobrze mówisz ;pTanira pisze:ekhm...
dla niektorych właśnie taki Miller może być uosobieniem męskości i być mega gwiazdą z ogromnym talentem aktorskim...
Dobra ja się nie wypowiadam ^^
miałam podobnieB... pisze:wcale nie denerwował na początku, od razu mnie zafascynował, tylko ze inaczej niz teraz teraz to juz szaleństwo kompletne
Michael Scofield
jezus! właśnie obejrzałam 10 odcinek i jest zarąbisty!! xD i Alex jest w nim zarąbisty!! i już nic więcej nie powiem dopóki nie obejrzycie!! xD
Michael Scofield
Alex w końcu rozpedził się i pojechał xD aż za bardzo mojemu pieknemu...
Michael Scofield
hehehe no trochę mu pojechał xD ale to znaczy, że jak już mu gadane i teksty wróciły, to Alex wraca do siebie..! z czego osobiście się cieszę. xD
chociaż i tak jeszcze mnie za serce ścisnęło jak na niego patrzyłam..
chociaż i tak jeszcze mnie za serce ścisnęło jak na niego patrzyłam..