Michael Scofield
nie rozumiem dlaczego jeszcze nikt nie załozyl takiego tematu ^^ a wiec ja jako kochająca żona zaczynam xD Na początku kłamliwa szuja...teraz? teraz juz zaczyna sypać żeby uratowac swoj tyłek i dobrze. Niech sie nie zmienia xD mój aniołek xD
Michael Scofield
Whistler jak go pierwszy raz Mahone wygrzebał z dziury, bardzo mnie zaciekawił. Jego postać była taka tajemnicza i nie wiadomo było o co chodzi. Czy on taki aniołek to nie wiem, ale postać fajna. A jeżeli chodzi o samego James'a, to muszę przyznać że ma bardzo fajny akcent xD
Michael Scofield
a ja powiem ze lubie ta postac, bo autorzy zrobili z niego kogos o ktorym nie wiemy nic, ani jego przeszlosci... nic 
nie bede jego wad wypominal bo mnie tanira zabije
juz mam na karku b... 
nie bede jego wad wypominal bo mnie tanira zabije
Michael Scofield
mnie to w ogóle nie dziwi, nawet nie wiedziałam, że tego tematu nie ma xDxDxDnie rozumiem dlaczego jeszcze nikt nie załozyl takiego tematu ^^
szkoda, że mu nic nie zrobili xD ja bym go chociaż w kostkę kopnęła ^^ Boże jak ja kocham po nim jechać...xD
Fernando Sucre
myslalem ze pierwsza rzecz jaka Tanira zrobi na forum to temat o Whilerze
gostek fajny i jak to ktos powiedzial najlepsze jest to ze nic o nim nie wiemy
choc pewnie jest jakims felkiem wysoko postawionym z firmy xD
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:mnie to w ogóle nie dziwi, nawet nie wiedziałam, że tego tematu nie ma xDxDxDnie rozumiem dlaczego jeszcze nikt nie załozyl takiego tematu ^^
szkoda, że mu nic nie zrobili xD ja bym go chociaż w kostkę kopnęła ^^ Boże jak ja kocham po nim jechać...xD
pfffff
dziekuje Bogu że nic mu nie zrobili w ostatnim odcinku. zastanawia mnie tylko jak on, rybak (?), wmieszał sie w sprawy Firmy. Ciekawa postać. Strasznie zagadkowa i wlasnie to mnie w nim zauroczyło. Wydaje się taki niedostepny.
Michael Scofield
a No Whistler ... w sumie ciekawy gotek pół tajemniczy /pół mroczny. myślałam że go zabije za to że chciał uśmiercić Naszego Michaelka. ale ogólnie wydaje się sympatyczny, gdyby nie te powiązania z Firmą ..wrrr 
Sara Tancredi
Jak dla mnie w Jamesie nie ma nic interesującego <i tutaj pewnie wejdzie Tanira> jest taki trochę nijaki <tu również Tanira wejdzie> dziwi mnie tylko, że ktoś kto przez nie wiadomo ile czasu mieszkał w kanałach i jadł szczurze mięso w jedną noc dochodzi do siebie i w kolejnym odcinku jest już okazem zdrowia ;-) To można było trochę poprawić
Ogólnie nie lubię go zbytnio, i jeszcze podpadł mi tym, że do tego swojego mieszkania co to je ponoć wynajmował sprowadzał panienki mówiąc tym samym, że kocha Sofię, to trochę nie ładnie w stosunku do Sofii która jest jego żoną
<nie ładnie James>
Wydaje mi się, że James zostanie "sprzątnięty" przez "Firmę" po tym jak przestanie być potrzebny, albo stanie się zagrożeniem tak jak większośc w Prisonie (np. Kellerman, Veronica, Daniel Hale,) o śmierci Sary to już nie wspomnę bo zaraz będe płakał . . . . .
Pozdrawiam
Ogólnie nie lubię go zbytnio, i jeszcze podpadł mi tym, że do tego swojego mieszkania co to je ponoć wynajmował sprowadzał panienki mówiąc tym samym, że kocha Sofię, to trochę nie ładnie w stosunku do Sofii która jest jego żoną
Wydaje mi się, że James zostanie "sprzątnięty" przez "Firmę" po tym jak przestanie być potrzebny, albo stanie się zagrożeniem tak jak większośc w Prisonie (np. Kellerman, Veronica, Daniel Hale,) o śmierci Sary to już nie wspomnę bo zaraz będe płakał . . . . .
Pozdrawiam
Michael Scofield
nie wjadę xD kazdy ma prawo do swojego zdania.
Dla mnie to jest ideał...charakter ma troche szujowaty. Te kłamstwa itp. Chociaz sytuacja w jakiej sie znalazl zmusza go do tego. Byc moze poza Sona bylby inny? Jednak wlasnie ten charakter tak mnie oczarował że jestem jego całym sercem ^^ a i jeszcze jedno. Sofia to nie jego zona ;-)
Dla mnie to jest ideał...charakter ma troche szujowaty. Te kłamstwa itp. Chociaz sytuacja w jakiej sie znalazl zmusza go do tego. Byc moze poza Sona bylby inny? Jednak wlasnie ten charakter tak mnie oczarował że jestem jego całym sercem ^^ a i jeszcze jedno. Sofia to nie jego zona ;-)
Michael Scofield
no wlasnie... tanira jest jego zona 
Michael Scofield
denerwuje mnie czasem swoim usmiechem i jest straszna szuja!!! ale ładnie mu w tej koszulce i jak mówi do Sofii :"pamietaj ze zawsze będę cie kochał" to mimo jego kłamstw mam wrazenie ze mówi to prosto z serca i to mi sie podoba w tej postaci, to chyba jedyna oznaka jego szczerej i uczciwej natury jesli w ogole taka posiada 
Michael Scofield
oooo no właśnie ^^marq112 pisze:no wlasnie... tanira jest jego zona
a to jak mówił do Sofii że ja kocha no to normalnie mnie zwaliło z nóg. Mówił to tak szczerze...tak prawdziwie...
Sara Tancredi
Polemizował bym na ten temat ale nie chcę złościć naszej Tanirki . . . .B... pisze:jego szczerej i uczciwej natury jesli w ogole taka posiada
Michael Scofield
nie no przestańcie
po to załozyłam temat zeby sie w nim wypowiadać. Niczym mnie nie zezłościcie skarby wy moje :*
Michael Scofield
dobra ... tylko żeby nie było że na niego wrzucam..ale muszem to z siebie wyrzucić... Chris/ Whistler ma strasznie żółte zeby ....wrrr to poprostu jest denerwujące, jak mówi do Soffi Kocham Cię a te zembiska psują caly efekt 
Sara Tancredi
Dzieję się tak dlatego, iż Sona to nie salon Spa tylko najgorsze więzienie w Panamiepatus1905 pisze:Chris/ Whistler ma strasznie żółte zeby
Michael Scofield
hahaha Patus.. no po prostu nie mogę z tego co napisałaś! 
p.s. nie ma to jak nasz Alex ze swoimi perełkami xD
p.s. nie ma to jak nasz Alex ze swoimi perełkami xD
Michael Scofield
ej własnie, az specjalnie teraz wróciłam do tej sceny! Patus ma racje i Agulec tez 
Michael Scofield
no tak tylko że Chris .. na wszystkich zdjeciach prywatnych (np. pamiętne zdjęcie w koszuli w grochy) tez ma takie zębiszcza

oj tak własnie od razu go przyrównałam do Alexa no i przepaść...alex takie śliczne białe zabki... że aż się o uśmiech prosi a Whistler to "sorry nie otwieraj paszczy bo wieje grozą"agulec pisze:p.s. nie ma to jak nasz Alex ze swoimi perełkami xD
Michael Scofield
ciekawe czemu mu nie wybielili, przecież wszystkim aktorom wybielają, nawet.. nie nie powiem tego xD
Michael Scofield
to jest jego największy minus...az mnie czasem odrzuca...
Michael Scofield
oo bravo Tanira , mało kto dostrezga jakiekolwiek wady u swych "wybranków"Tanira pisze:to jest jego największy minus...az mnie czasem odrzuca...
nie no ale serio wszywscy wiadomo ze maja wybielone te zebiszcza, a on co ?? nie dał się czy co?
Michael Scofield
ta, grozil im samobojstwem xD
Michael Scofield
nie wiem...nie interesuje mnie to za bardzo xD może nie uznaje czegoś takiego? XD
Sara Tancredi
Może, ale przynajmniej wpasowywuje się lepiej w kolory Sony i Panamy (brąz, zółć, pomarańcz) i bardziej oddaje realizm więznia, który w rzeczywistości albo nie miałby wogóle zębów, albo miał własnie takie żółciutkie . . . .Tanira pisze:może nie uznaje czegoś takiego?
Pozdrawiam