Świeżak
Świeżak
Re: 3x09 Boxed In (s3e09)

Post autor: dawid628 »

wiecie skad mozna sciaganac odcinek promujacy dirt nap? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Nie wiem czemu Bellick tak się ubiera ^^
Widzieliście te spodnie i koszulke z której wystaje taki wielki brzuchol ? :D

ogolnie odcinek mi się bardzo podobał.
Szkoda mi było strasznie Alexa.. biedaczek; mam nadzieję, ze z tego wyjdzie i weźmie się w garść..

A Wencik jak musiał być w tej izolatce.. normalnie tak szkoda mi się go zrobiło.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

jak go zobaczyłam w tej klatce owinietej folia to az mnie serce zabolało...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

nie wiem jak wy ale jestem zachwycona, moze co prawda moje emocje spotęgowała ta długa przerwa, bo rzeczywiscie niektóre odc były lepsze, ale to nei zmienia faktu ze odc był jak dla mnie bardzo ciekawy ;-) juz pierwsze sceny zwróciły moją uwagę i tak było w sumie do końca^^
No ale po kolei:
Michael- bosheee jak sie biedny męczył i sie pocił na tym dziedzińcu, a potem jak pięknie mówił w rozmowie z tym generałem, nie szeptał nawet az tak bardzo i było pięknie, aaa i jeszcze to :"DOPADNę CIę"
Linc- no cóz, w motyla sie nie zamienił, a jak sapał do brata i Sucre :-x
Susan- ciekawie zagrała, a jej oczy w scenie jej aresztowania były swietnie pokazane, na miejscu LInca juz bym narobiła w gacie :-D i te jej spojrzenia w czasie spotkania Linca z LJ, jakos tak do niej niepodobnie to wygladało
T-Bag- w koncu sie cos dzieje :-P
Whistler- miał przeswietna koszulke i fajnie w niej wygladał, nie to co w tej jego koszuli wczesniej^^ ehhh i ta scena z Sofia, prawie jak Michaela z Sara ;-)
no i Alex:*** bosheee jak mi go było szkoda, nawet sobie nie wyobrazacie, biedny taki :-( a jak sie trząsł :-/ i ten T-Bag, menda jedna noooo!!! Ale mimo wszystko traktuje jego odmowę jako dobry sygnał, znak nadchodzacych zmian, dziueki którym jego losy zakończą sie optymistycznie, inaczej byc nie moze ;-)

No i zakonczenie, ciekawe, intrygujące, emocje sa jak najbardziej, juz sie nie moge doczekac kolejnego odc :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Tanira pisze:jak go zobaczyłam w tej klatce owinietej folia to az mnie serce zabolało...
a moje sie wrecz na kawałki rozpadało.. musiało byc tam taak bardzo goroaco a do tego jeszcze ta folia, normalnie jak w saunie.. mój biedaczek
B... pisze::"DOPADNę CIę"
mmmm.. jak on to ładnie powiedział.
B... pisze:Whistler- miał przeswietna koszulke i fajnie w niej wygladał,
hah, tak mu fajnie cycuszki opinała ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

ekhm xD wy dopiero to teraz zauwazylyscie? xD no nie...ja juz to wiedziałąm od dawna ^^ a jeszcze lepiej bez koszulki...
Michael Scofield
Michael Scofield

nie no w tej koszulce wygladał nadzwyczaj korzystnie ;-) jak nigdy dotad, JAK DLA MNIE ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

hehehe ja się też przyjrzałam bliżej Whistlerowi pod wpływem Taniry xD
Tanira napisał/a:
jak go zobaczyłam w tej klatce owinietej folia to az mnie serce zabolało...

niunia napisała/a:
a moje sie wrecz na kawałki rozpadało.. musiało byc tam taak bardzo goroaco a do tego jeszcze ta folia, normalnie jak w saunie.. mój biedaczek
no, ta izolatka na słońcu - tragedia.. albo jak lali wodę na Susan..brrr.. ale i tak mnie najbardziej ścisnęło na widok Alexa :[
Michael Scofield
Michael Scofield

prosze sie tak na niego nie zapatrzać xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

nie no teraz juz wszycho rozumiem :P obejrzalem z napisami :P
Michael Scofield
Michael Scofield

spokojnie Tanira, nas sie nie obawiaj, bardziej juz Sofii, bo ten wzrok Jamesa by mnie zmartwił jakbym była na twoim miejscu :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

no kocha ją...biedak teraz bedzie cierpiał
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

`SOFIA JESTE MOJA xD
Michael Scofield
Michael Scofield

eee tam, chyba nie bedzie, cos mi sie zdaje ze jednak z tego związku cos jeszcze będzie, jaka miłosc w koncu musi zakonczyc sie tu happy end'em nie?
a z reszta juz mniał tak cierpiec w tym odc a Tanira miała krzyczec razem z nim a tu nic!!! przewrócił sie tylko do góry nogami i nawet woda nie dostał, od razu wymiękł, juz nawet Susan była bardziej twarda ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

jestem świezo po odcinku ... jak dla mnie rewelacja... (to chyba te emocje tak działają-zobaczyć PB po takiej przerwie)

*nie mogłam patrezc jak Alex taki sponiewierenay -ale Kocham go za to że nie wziął dragów
*biedny Michale w klatce ... -kurcak mocno przysmazony-... ale długo się nie przysmażał na szczeście :-D
*już mysłam że bedzie piekne zakończenie sprawy LJ .. ale niestety jak zwykle Susan zabiła biednego genarała :-/
*o dziwo Bellick wykazał sie pomysłowością dzięki czemu mozna przypuszczac ze jednak ma coś w tej łysawej łepetynce :-P
*no i T-bag..achhh... sprytna zmijka, wszystko wyweszy , wyniucha , pokombinuje i jak zwykle będzie górą :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

patus1905 pisze:*nie mogłam patrezc jak Alex taki sponiewierenay -ale Kocham go za to że nie wziął dragów
ja tez. Alex jest cudowny nawet gdy tak cierpi i sie *wije*z bólu na podłodze ;-)

a T-Bag,a le juz ten własciwy chyba dopiero teraz sie pojawi w 3 sezonie :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

B... pisze:ja tez. Alex jest cudowny nawet gdy tak cierpi i sie *wije*z bólu na podłodze
nie mogłam na to patrezc taki roztrzesiony, nie panował nad soba... i ten wzrok taki ... ufff mam nadzieje że go wyporwadzą z tego stanu jak najszybciej
Świeżak
Świeżak

Post autor: Pawlosik »

odcinek bardzo fajny. Przynajmniej wiadomo ze Michael znowu moze dzialac w sonie :). ;
Wątek sammego tez sie robi interesujacy, ciekawe jak to bedzie jak dobierze sie do Lechero. Maja duzo wątków do zmieszczenia w 4 ostatnich odcinkach. A wątek ucieczki- pewnie uciekna porzez ten poodkop albo michael znow blyśnie geniuszem i jakies cuda nawyczynia. Ale nie ma tu juz tego klimatu co w fox river, wtedy to ta ucieczka byla naprawde do podziwiania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :)
Świeżak
Świeżak
Sciągał ktoś z was wersje rmvb bo ja sobie ją wlasnie sciaglem i nie mam dzwieku ;( prosze pomocy...
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Morgoth »

ja juz daaawno ogladalem ten odcinek (wczoraj albo przedwczoraj xD) i mam wrażenie że Lechero pożyje jeszcze jeden czy dwa odcinki, raczej Michael nie bedzie chcial go brac ze soba po tym jakie rzeczy od generałka usłyszał, a ten Sammy albo dostanie zaraz od alexia albo rozwali tego czarnego lysego mleczarza, bellick, nawet niezly mozdzek pod tą łysinką :P a jak Linc zaczyna się uczyc od brata, przeblyski geniuszu ^^ przewidzial ze beda podsluchiwac jak sie bedzie z sucrem "klocil" :D
ogolnie odcinek wyyypas :P , szczegolnie po tym jak mnie tak wygłodnili
Michael Scofield
Michael Scofield

a swoją drogą William genialnie zagrałtą scene głodu narkotykowego..
podziwiam go ze nie wziął.

A T-bag ma taki fajny głooos.. :D
Michael Scofield
Michael Scofield

niunia pisze:a swoją drogą William genialnie zagrałtą scene głodu narkotykowego..
normalnie mistrzostwo świata, nie znam aktora który by to tak realistycznie zagral. poporostu widac jak poziom gry aktorskiej reprezentuje William *boski* F. :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Myśle, że Alexowi dużo pomogła Lang, która dała mu tą monetę chyba...miał się czego uczepić, o czym myśleć. Może powiedział sobie, zwróce ci ją choćby nie wiem co...nie wezmę. Ech...może jakoś przez to przejdzie. Będzie miał darmowy odwyk po prostu ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

o tak ta moneta dużo pomogła...
patus1905 pisze:normalnie mistrzostwo świata, nie znam aktora który by to tak realistycznie zagral. poporostu widac jak poziom gry aktorskiej reprezentuje William *boski* F.
jestem tego samego zdania ^^
Świeżak
Świeżak

Post autor: O.D.B. »

Odcinek dobry ale byly lepsze. Czekam na 10 z niecierpliwoscia. Pozdo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”