Zapraszam do dyskusji o odcinku 3x09 Boxed In
W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
cat5.htm
- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://prison-break.filmo...dcinki-vt69.htm
W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
cat5.htm
- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://prison-break.filmo...dcinki-vt69.htm
Michael Scofield
odcinek naprawde super, chyba jeden z najlepszych
fajny watek z tym zavada, szkoda ze taki krotki
a ta gratchen jest taka... zwinna
trzach facetow naraz rozwalila 
fajny watek z tym zavada, szkoda ze taki krotki
a ta gratchen jest taka... zwinna
Michael Scofield
odcinek mnie rozwalił...nie spodziewalam sie czegos takiego...no i dzieki Bogu ze mojemu mezowi nic sie nie stało...no i Brad jaki pomysłowy xD Alex biedak sie kompletnie załamał...szkoda mi go troche...no i nowy "zwiazek" T-Baga z Żejmsem xD bedzie goraco xD
Michael Scofield
a ja nie do konca sie zczailem o co chodzi z tym tbagiem i żejmsem bo ogladalem bez napisow i mowili jakos tak niewyraznie 
ale sobie obejrze za nieslugo z napisami to bede wiedzial
przychodza do mnie dwie osoby na seans bo jestem jedynym dostawca prisona w okolicy i w klasie 
ale sobie obejrze za nieslugo z napisami to bede wiedzial
Michael Scofield
no prosze xD chwali się xD
a oni chyba maja jakis układ...chyba dobrze zrozumiałam...no zreszta T-Bag chce sie tez wydostac z Sony wiec musi sie do kogos zwrocic o pomoc xD
a oni chyba maja jakis układ...chyba dobrze zrozumiałam...no zreszta T-Bag chce sie tez wydostac z Sony wiec musi sie do kogos zwrocic o pomoc xD
Michael Scofield
ja sie zabieram za ogladanie.. ^^
i dlatego nie przeczyta łam postów powyżej, by nie wiedzieć
:*
i dlatego nie przeczyta łam postów powyżej, by nie wiedzieć
:*
Michael Scofield
ogladaj niunia ogladaj :*
Świeżak
Spodziewałem się czegoś lepszego po takiej przerwie.
Michael Scofield
ale no nie mowcie ze odcinek byl zły...mnie sie podobał xD
Michael Scofield
mi tez sie podobal, zwlaszcza to ze teraz tbag ma belika w garści 
moze bedzie mu kazal zabic sammyego
moze bedzie mu kazal zabic sammyego
Michael Scofield
no no no, trochę się porobiło..
nie wiem co napisać bo jestem świeżo 'po' i jeszcze nie poklatkowałam wszystkiego i do tego nie pamiętam za dobrze wcześniejszych xD
Scofield w tym pudełku na słońcu...nie zazdroszczę. I to krzesełko Oo
Ten dziadek długo se nie pograł, Susan załatwiła wszystkich jedną nogą xD Linc zwariował, zarywa do Sofi i jeszcze kombinują coś z Sucre, T-Bag menda jedna tylko chodzi i patrzy kogo by tu zniszczyć, ale i tak go lubię :D
..no a Alex jest na głodzie i wygląda jak 42 nieszczęścia.. ale brawo dla niego, że nie dał se w żyłe..! I brawo dla Williama - jak zwykle zagrane mistrzowsko!:D
Ogólnie odcinek całkiem spoko, chociaż były lepsze. Pojawiły się nowe motywy, kombinują, kombinują.
Ciekawi mnie jak ta ucieczka będzie wyglądała :]
nie wiem co napisać bo jestem świeżo 'po' i jeszcze nie poklatkowałam wszystkiego i do tego nie pamiętam za dobrze wcześniejszych xD
Scofield w tym pudełku na słońcu...nie zazdroszczę. I to krzesełko Oo
Ten dziadek długo se nie pograł, Susan załatwiła wszystkich jedną nogą xD Linc zwariował, zarywa do Sofi i jeszcze kombinują coś z Sucre, T-Bag menda jedna tylko chodzi i patrzy kogo by tu zniszczyć, ale i tak go lubię :D
..no a Alex jest na głodzie i wygląda jak 42 nieszczęścia.. ale brawo dla niego, że nie dał se w żyłe..! I brawo dla Williama - jak zwykle zagrane mistrzowsko!:D
Ogólnie odcinek całkiem spoko, chociaż były lepsze. Pojawiły się nowe motywy, kombinują, kombinują.
Ciekawi mnie jak ta ucieczka będzie wyglądała :]
Michael Scofield
ta.. ufo po niech podleci
na rozkaz braci kaczynskich 
Michael Scofield
w dniu, w którym UFO pojawi się w PB na rozkaz braci kaczyńskich popełnię sepuku.
Michael Scofield
a co to jest ? 
Michael Scofield
samobójstwo 
Świeżak
Odcienk Bardzo Dobry
Ale jak zobaczyłęm scenke z Suka która jednym kopniakiek rozwaliła 3 Gosći to az chciałem to wylonczyć Ona powina grac jako Jems Bond albo Chuck Noris to był banał a tak to wileki pozytyw ZAdowlony
)
Michael Scofield
Podobał ci się, bo miał koszulkę obcisłą ^^
Ja tez oczekiwałam czegoś więcej, aaale...może być. Szkoda Alexa.
Michael Scofield
przepraszam czy to do mnie? xDAutumnLeaf pisze:Podobał ci się, bo miał koszulkę obcisłą ^^
Michael Scofield
Nie, nie do ciebie.
^^
^^
Michael Scofield
i tak ci nie wierze xD
ale na poczatku nie miał koszulki...to był miod...siora mnie musiala trzymac zebym sie na ekran nie rzucila. a w tej koszulce...no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam...Autumn masz dzisiaj w nocy przekichane ze tak powiem xD
ale na poczatku nie miał koszulki...to był miod...siora mnie musiala trzymac zebym sie na ekran nie rzucila. a w tej koszulce...no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam...Autumn masz dzisiaj w nocy przekichane ze tak powiem xD
Świeżak
jestem swieżo poi...
odcinek calkiem niezly, duzo sie skomplikowalo spraw. koncowka tez niezla *pistolet*
Tak duzo sie dzialo ze ciezko nadazyc nad tym watkami.
Ciekawe bylo spotkanie Scofielda z Gretchen i jego hasło - przyjde po Ciebie
na pewno bedzie chciał pomścić Sare.
Szkoda Alexa. ale mysle ze sie jeszcze podniesie.
Nie zaskoczył was w odcinku Brad Bellick ??
chyba siobie T-Bag znalazl juz nowego Najlepszego Wojownika kurzych łap
bedzie sie działo. Jak dla mnie - dobrze gra Dominik Purcell w tej 3 serii...
przekonujaca postac.
No to czekamy na next episode...
odcinek calkiem niezly, duzo sie skomplikowalo spraw. koncowka tez niezla *pistolet*
Tak duzo sie dzialo ze ciezko nadazyc nad tym watkami.
Ciekawe bylo spotkanie Scofielda z Gretchen i jego hasło - przyjde po Ciebie
na pewno bedzie chciał pomścić Sare.
Szkoda Alexa. ale mysle ze sie jeszcze podniesie.
Nie zaskoczył was w odcinku Brad Bellick ??
chyba siobie T-Bag znalazl juz nowego Najlepszego Wojownika kurzych łap
bedzie sie działo. Jak dla mnie - dobrze gra Dominik Purcell w tej 3 serii...
przekonujaca postac.
No to czekamy na next episode...
Michael Scofield
Uwierzcie mi...ja to mam na co dzień i na co noc xD Idzie się czasem na własnej sznorówce powieścić xD ;*siora mnie musiala trzymac zebym sie na ekran nie rzucila. a w tej koszulce...no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam
Autumn wysłucha ^^
Bo on zwykle mówi niewyraźnie ^^a ja nie do konca sie zczailem o co chodzi z tym tbagiem i żejmsem bo ogladalem bez napisow i mowili jakos tak niewyraznie
Tweener
odcinek w miare fajny jestem ciekaw czy Alex pęknie czy dalej będzie walczyć z głodem narkotykowym
Lincoln Burrows
Nie spodziewałem się takiego zakończenia walki Bellicka. Ale w sumie to co on miał w nosie?
Kurde szkoda generała, jakim cudem udało jej się go zabić?
Michael Scofield
no miał wate czy co tam innego żeby nie wdychac tego acetonu. tak mi sie wydajeNeroNS pisze:Nie spodziewałem się takiego zakończenia walki Bellicka. Ale w sumie to co on miał w nosie?