Michael Scofield
zabijcie mnie...przez ta osobe wyzej xD
Michael Scofield
ja tez wstaje okolo 5-6 i sciagam w pol godzinki 
jeszcze zawsze rano ogladam przed wyjsciem do szkolki
jeszcze zawsze rano ogladam przed wyjsciem do szkolki
Michael Scofield
no mi sie tylko raz tak udało ^^
Michael Scofield
mam mu kazać, żeby ściągało się wolniej? xD
Michael Scofield
zabije cie kiedys xDAutumnLeaf pisze:mam mu kazać, żeby ściągało się wolniej? xD
Michael Scofield
Nie zabijesz. Za bardzo mnie kochasz xDxDXD
Michael Scofield
ech...no i co ja z toba mam...
Michael Scofield
nie wiem, czy już na forum było, i pewnie jestem zacofana, ale właśnie przeczytałam że trzeci sezon kończy się na 13 odcinku z powodu tego strajku, i ten ostatni odcinek będzie wyemitowany 18 lutego. Niefajnie.
Michael Scofield
niejafne to mało powidziane ..normalnie do bani....ja kcem PB jak najwięcej jak najcześciejagulec pisze:Niefajnie.
Michael Scofield
nawet bardzo niefajnie
ja juz myślałam że bede patrzeć na mojego męża długo długo a tu takie buty...pffff
Michael Scofield
wszyscy jestesmy bardzo rozczarowani... 
Fernando Sucre
a to juz potwierdzone ??
A juz sie taaaaaaaaak cieszylem ze zaraz wracamy do akcji
A juz sie taaaaaaaaak cieszylem ze zaraz wracamy do akcji
Michael Scofield
no wracamy wracamy i to już jutro!! :D szkoda tylko, że na tak krótko.. :/
Michael Scofield
musimy nacieszyc sie tym co nam daja, lepiej tyle niz nic, wole myslec w ten sposob przynajmniej sie nie wsciekam wtedy ;-)
Michael Scofield
B... święte słowa
Michael Scofield
A mnie to już rybi...chociaż fakt, popatrzyłabym na niektórych trochę dłużej a tu Gucio. Ano szkoda...
Michael Scofield
no mnie raczej nie...
Michael Scofield
...ja tam nadal żyje PB... mam nadzieje że się nie przeciągnie tak starsznie bo za rok ..to już nie bede tak mogła przezywac..
(brak czasu)... 
Michael Scofield
cóz.. bedziemy musieli jakoś to przeżyć.
Świeżak
A orientuje sie ktos kiedy 10 odcinek? bo ja nowy jestem na tym forum i tak czekam, prosze tylko na mnie nie krzyczec! ;]
Świeżak
Siemkaagulec pisze:nie wiem, czy już na forum było, i pewnie jestem zacofana, ale właśnie przeczytałam że trzeci sezon kończy się na 13 odcinku z powodu tego strajku, i ten ostatni odcinek będzie wyemitowany 18 lutego. Niefajnie.
Michael Scofield
siemano
strajk scenarzystów w USA - trwa cały czas, z tego co wiem. Scenarzyści chcą więcej kasy. Trwają z nimi rozmowy, dlatego była taka przerwa i dlatego tylko 13 odcinków.. chociaż ostatnio ktoś na forum pisał ze jednak 23 odcinki, ale to chyba jeszcze nie jest potwierdzone..
Świeżak
13 odc to strasznie malo
jak ja to wytrzymam :-> mam nadzieje ze przez to zrobia 4 serie zeby sie wszystko powyjasnialo 
Świeżak
Noom 13 odcinków to stanowczo za mało. Wszędzie te strajki jak nie pielęgniarki to scenarzyści
miejmy nadzieje że dojdą do porozumienia 
Świeżak
3x12 Hell Or High Water - 11 lutego 2008
3x13 The Art of the Deal - 8 lutego 2008
Hmmm?
3x13 The Art of the Deal - 8 lutego 2008
Hmmm?