Do emisji odcinka 9 zostało zaledwie 3 dni, lecz juz w necie można znaleźć kilka zdjęc promujących 10 odcinek
dajesz, była parominutowa przerwa więc pora zacząć od początku ^^mogę zacząc wzdychać? xD
to chyba już bardziej rozświetla nam najwiekszą zagadke z kim się Linc prześpi ^^Tanira pisze:Linc widze działa xD już po zakupy razem chodza xD
własnie, bo miałam pewne obawy, gdy tylko beda sie pojawiac nowe zapowiedzi i Alex bedzie na zdjęciach to będę mogła życ w spokoju! ;-)ale najważniejsze, że ciągle żywy:)
pfffhaha xD To jest teoretycznie możliwe xDPobił Chrisa xD
ja włąsnie tez dopiero to spotrzegłam ^^Tanira pisze:dopiero teraz widze jak mój Anioł się tam kitra na ziemi co on tam do wacka robi?
no ale i tak uciekanie...tam gdzies widziałam foty jak biegał po ulicy w zielonym sweterku xDniunia pisze:ja włąsnie tez dopiero to spotrzegłam ^^Tanira pisze:dopiero teraz widze jak mój Anioł się tam kitra na ziemi co on tam do wacka robi?
ciekawie sie zapowiada... tez nie mam pojecia co on tam robi.. a Mahone wyglada jakby chciał przed nim te drzwi zamknąć
Kod: Zaznacz cały
przeciez sammy uzyje tej broni i zagrozi lechero, ale go nie zabije najprawdopodobniej...wyda rozkaz przyprowadzenia majkela... wtedy nasza baska ekipa musi sie zamknac w tej piwnicy co mu ja pokazal lechero... i tyle wiem :D moze akurat żejmsowi nie udalo sie tam wejsc do nich... THEY ALL DIE !! xD