Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Dodawanie forum do katalogów

Post autor: Dusqmad »

Jako, że mam coraz mniej czasu na Internet zmuszony byłem zaprzestać dodawania naszego forum do katalogów. Przez to przestała wzrastać jego popularność i pozycja w wyszukiwarkach.

Poszukuję zatem osoby, która byłaby chętna wyręczyć mnie w dodawaniu strony do katalogów. Rzecz nie wymaga poświęcenia zbyt wielkiej ilości czasu (od kilkunastu minut do pół godziny dziennie).

Osoba wspierająca forum w ten sposób zostanie dodana do nowej grupy 'Ekipa forum'.
Zainteresowani proszeni są o zgłoszenia pod adresem dusqmad[at]o2.pl - w mailu przekażę wszystkie instrukcje.

Dodawanie strony do katalogów jest ważne szczególnie teraz, gdy zbliżają się kolejne odcinki "Prison Break". Jeśli uplasujemy się wysoko w wyszukiwarkach, to można liczyć na jeszcze większą popularność forum. Trudno narzekać na obecną, ale jest jeszcze jakaś konkurencja. A chyba warto byłoby pod tym adresem stworzyć największą w Polsce internetową społeczność fanow "Prison break", prawda? :)
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Dodawanie forum do katalogów

Post autor: MarQ »

dasq a moglbys ogolnie napisac co mniej wiecej trzeba zrobic bo ja mam slabego neta i nie wiem czy podlam :D a tak to bardzo chetnie :P
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Sprawa już nieaktualna patus1905 zgłosiła się do pomocy.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
czyzby patus nie chciala byc w ekipie forum ?? przeciez podobno sie zglosila a skoro sprawa nieaktualna to zapewne robi co trzeba, ale w takim razie dlaczego nie jest dodana do tej Ekipy Forum ? :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

morgoth1993 pisze:czyzby patus nie chciala byc w ekipie forum ??
dlaczego zaczełam od piatku bo dopiero dostałm instrukcje :-P :-D
morgoth1993 pisze: takim razie dlaczego nie jest dodana do tej Ekipy Forum ?
... pocekamy zobaczymy :-D
Fernando Sucre
Fernando Sucre
no właśnie :D tego mi brakowało :D (fajnie ten żółty kolorek bedzie wyglądał :D bedzie pasowal do oczu Mahona z avka :P)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

morgoth1993 pisze:tego mi brakowało (fajnie ten żółty kolorek bedzie wyglądał bedzie pasowal do oczu Mahona z avka )
a no rzeczywiście..też się nie mogę doczekac :-D
Fernando Sucre
Fernando Sucre
oooooooooo Patus ale masz śliczny kolorek :D :roll: najladnieszjy ze wszyskich :P
Zablokowany

Wróć do „O forum”