Zapraszam do dyskusji o odcinku 03x02 Fire/Water!
Odcinek oceniam podobnie jak poprzedni 1/10. Nie chce się za bardzo powtarzać: wady są nadal te same, opisałem je przy komentarzu dotyczącym 3x01. Mogliby chociaż wykorzystać potencjał T-Baga, dopisać mu więcej dialogów, czy skupić się bardziej na tym bohaterze. Już byłby jakiś plus... A tak mamy bzdurną fabułę, której nic nie niweluje.
Odcinek oceniam podobnie jak poprzedni 1/10. Nie chce się za bardzo powtarzać: wady są nadal te same, opisałem je przy komentarzu dotyczącym 3x01. Mogliby chociaż wykorzystać potencjał T-Baga, dopisać mu więcej dialogów, czy skupić się bardziej na tym bohaterze. Już byłby jakiś plus... A tak mamy bzdurną fabułę, której nic nie niweluje.
Ostatnio zmieniony 2007-10-06, 15:09 przez Dusqmad, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
jesli chodzi o odcinek 1 bardzo mi się podobał ale myslałem ze to wiezienie jest jakies straszniejsze:)
ale zobaczymy co się bedzie dział:D ;] + tego odcinka jest ze wrescie Michael w końcu cos zaczoł coś się bic:D zobaczymy jaq długo:) z niecierpliwosią czekam na odcinek 2 i 3

C-Note
Hm... Nie podoba mi się. Przekombinowane, przedramatyzowane, w ogóle cały ten system w SONIE jest jakiś 'nietego'
. No i każdy z każdym coś tam tego, potem każdy na własną kieszeń, ale i tak wiadomo, że wszyscy będa razem współpracować. PB schodzi na psy
Praktycznie jedyne co mi się podobało, to muzyka, jak Michael zszedł pierwszy raz w poszukiwaniu tego gościa w ściekach.
Świeżak
no popieram ble jakoś tak co nie gra. to już nie to co w pierwszym sezonie. ba to juz nawwet nie to co w 2 ale może może. fakt kombinuja ale co im zostalo. chociaż coś tam sie dzieje. a juz myslałem ze tego zioma beda szukac z 2 odcinki a mahone konkretnie z pretem na niego. he ;-)
Sara Tancredi
musze przyznac ze w tym odcinku nie wydarzyło sie nic ciekawego.. no może poza tyym jak Mike odkręcił im wode (to jego słynne kombinowanie)
podobała mi sie postawa Sucre... i to by było na tyle...
podobała mi sie postawa Sucre... i to by było na tyle...
C-Note
I piosenka! i piosenka no! 
Tweener
a co wy gadacie ? prison break jest super i tyle , a ze czasami zdarzaja sie gorsze odcinki ... dziwne ze nikt nie ruszyl whistlera i ze potem tak szybko ozdrowial.
Sara Tancredi
w tym serialu ak widac wszystko jest mozliwe 
Świeżak
Ogólnie serial fajny tylko jak już mówiliście wyżej za bardzo się to już przeciąga
ale i tak z niecierpliwością będe czekał na następne odcinki
ale i tak z niecierpliwością będe czekał na następne odcinki
Sara Tancredi
Dla mnie bomba
i liczę na 4 sezon
i liczę na 4 sezon
C-Note
Co ty gadasz... I co, tym razem trafią na Syberię? To dopiero będzie trudna sprawa... Ale tam to zamkną Sarę, a Scofield będzie dyrektorem więzienia...Damian1989 pisze:i liczę na 4 sezon
Michael Scofield
dla mnie odcinek tak samo świetny i tzymający w napięciu jak i pierwszy.
jest mi okropnie szkoda Alexa, który jest zdesperowany i chwyta się każdej możliwości, żeby tylko wydostać się z tego piekła. do tego siada mu psychika, i wcale mu się zresztą nie dziwię. ale i tak nieźle ciągnął Whistlera za frak z tej dziury
T-bag ma pewnie jakieś powiązania z tym wielkim murzyem^^ na pewno nie dałby z siebie zrobić jakiegoś sługusa.
oczywiście ciekawa i intrygująca postać Whistlera,(TO była przełomowa scena, w końcu wyszedł...wyciągnięto go na zewnątrz^^) mam nadzieję, że dobry z niego facet ^_~
hmm...Linc, który nareszcie "błysnął" inteligencją ^^chociaż mógł to byc przypadek^^
Bellick, który załamał się przed Sucre kompletnie, sam Sucre, który postanowił jednak pomóc przyjacielowi w potrzebie...hmm..co jeszcze...przekręt z wodą...ale to już było.
ciekawi mnie też drugoplanowa postać tego dzieciaka, który pomógł Michaelowi, trafił tam w wieku 14 lat!ciekawe za co...(chyba że to już było powiedziane a ja zapomniałam^^)
a co do współpracy, to przecież każdy od początku podejrzewał, że współpracować będą, sam jeden Michael rady sobie nie da, choćby miał mózg jak dynie.
ale co tam, nic się w sumie nie stało.
jest mi okropnie szkoda Alexa, który jest zdesperowany i chwyta się każdej możliwości, żeby tylko wydostać się z tego piekła. do tego siada mu psychika, i wcale mu się zresztą nie dziwię. ale i tak nieźle ciągnął Whistlera za frak z tej dziury
T-bag ma pewnie jakieś powiązania z tym wielkim murzyem^^ na pewno nie dałby z siebie zrobić jakiegoś sługusa.
oczywiście ciekawa i intrygująca postać Whistlera,(TO była przełomowa scena, w końcu wyszedł...wyciągnięto go na zewnątrz^^) mam nadzieję, że dobry z niego facet ^_~
hmm...Linc, który nareszcie "błysnął" inteligencją ^^chociaż mógł to byc przypadek^^
Bellick, który załamał się przed Sucre kompletnie, sam Sucre, który postanowił jednak pomóc przyjacielowi w potrzebie...hmm..co jeszcze...przekręt z wodą...ale to już było.
ciekawi mnie też drugoplanowa postać tego dzieciaka, który pomógł Michaelowi, trafił tam w wieku 14 lat!ciekawe za co...(chyba że to już było powiedziane a ja zapomniałam^^)
a co do współpracy, to przecież każdy od początku podejrzewał, że współpracować będą, sam jeden Michael rady sobie nie da, choćby miał mózg jak dynie.
ale co tam, nic się w sumie nie stało.
Tweener
prison oszolom pisze:whistlera i ze potem tak szybko ozdrowial.
Alice_in_Chains pisze:w tym serialu ak widac wszystko jest mozliwe
ta... tak samo, jak zrobienie tatuażu i założenie po chwili koszuli
Sara Tancredi
czepiacie się szczegółów

Tweener
Damian1989 pisze:czepiacie się szczegółów![]()
ja się nie czepiam, po prostu piszę, jak jest. ;]
mi tam jeszcze 3 sezon niczym nie podpadł.. zobaczymy, jak będzie dalej. ;]
Tweener
wszedzie mozna dopatrzyc sie pomylek , a my jestesmy od tego zeby je ujawniac.
Tweener
To prawda 3 sezon nie jest tym samym Prison Break który był w 1 sezonie ale zdaje mi sie, ze dobrze by było rozwarzyc tytuł który (dla mnie jest bez sensu przetyłumaczony) w polsce brzmi "skazany na smierc" czyli dotyczy samej sprawy Linca w wersji oryginalnej (przynajmniej tak mi sie zdaje) to jest cos w sesie "przełamac wiezienie" tak wiec mozna uznac ze nie dotyczy tylko Linca i jest odbierany inaczej przez ogladajacych. Podsumowujac w Polsce Przez "cudowne" przetłumaczenie kilka osób
(no jest ich niewiele mi sie zdaje
) które jednak jeszcze ogladaja serial w TV jesli zobacza 3 sezon moga pomyslec - ale to nudne i bez sensu - ale my urzytkownicy tego super forum mamy przywilej zobaczenia wczesniej odcinków mega serialu i napewno tak nie pomyslimy. Prawdziwi fani nigdy tak nie powiedza
I wpadł mi do głowy pomysł moze zorganizujemy kiedys jakas zrzutke na spotkanie z Wentworthem???
A co do odcinka to mysle ze nic nie mozna mu zarzucic akcja sie rozwija i o to chodzi
I wpadł mi do głowy pomysł moze zorganizujemy kiedys jakas zrzutke na spotkanie z Wentworthem???
A co do odcinka to mysle ze nic nie mozna mu zarzucic akcja sie rozwija i o to chodzi
C-Note
Że co słucham?! To jest dopiero optymizm...wbluew pisze:wpadł mi do głowy pomysł moze zorganizujemy kiedys jakas zrzutke na spotkanie z Wentworthem???
Tweener
Tweener
morze na pewno nic nie bierze. Ale może, a raczej logiczne, że W. nie perzyjedzie tu za friko.wbluew pisze:to tylko propozycja
morze wcale nic nie bierze za spotkania z fanami
C-Note
Zacznijmy od tego, że w ogóle nie przyjedzie
Bo po co?
Kilka postów zostało wyciętych. Przypominam, ze temat przeznaczony jest tylko na dyskusje o drugim odcinku.
Od próśb o napisy i wrzucenie pliku na inny serwer jest dział 'Download - Pomoc':
http://www.prison-break.filmowo.net/dow ... c-vf36.htm
Od poznania daty premiery kolejnych odcinków jest ten temat:
http://www.prison-break.filmowo.net/pri ... i-vt69.htm
Od próśb o napisy i wrzucenie pliku na inny serwer jest dział 'Download - Pomoc':
http://www.prison-break.filmowo.net/dow ... c-vf36.htm
Od poznania daty premiery kolejnych odcinków jest ten temat:
http://www.prison-break.filmowo.net/pri ... i-vt69.htm
Świeżak
kiedy bedzie 3 odcinek ?
Popatrzcie na mojego wcześniejszego posta, a następnie na wypowiedź roni99.
Szczyt głupoty osiągnięty! Wielkie brawa!
Szczyt głupoty osiągnięty! Wielkie brawa!
John Abruzzi
Co za debilizm, że sie tak wyraże. Chyba pięcioletnie dziecko by to zrozumiało prędzej. Takich ludzi to tylko banować i banować!! 
Dusqmad» Proszę następnych rozmówców by nie komentowali tego żałosnego zajścia.
Dusqmad» Proszę następnych rozmówców by nie komentowali tego żałosnego zajścia.
Ostatnio zmieniony 2007-09-30, 16:56 przez KhAn, łącznie zmieniany 1 raz.