tak jak rózowe króliczki Duracellhostessa pisze:no jasne, że nie z przyjemności! uratujemy ten gatunek i rozmnożymy jak króliki
Michael Scofield
Michael Scofield
ee tam moze jeszcze cos z tego będzie
ale zeby tak od razu jak króliki? hehe 
C-Note
no przecież nie słonie 
Michael Scofield
ale króliki mis ei zle kojarza z tym ich rozmnazaniem, a Wenta szckoda dla takiej zwykłej króliczycy hehe^^
Michael Scofield
wiesz sądze że jak się tyle chętnych zgłosi to bedzie musiał sie chłopaczyna wyrabiac...nie ma czasu na czułości , w końcu chodzi o przetrwanieB... pisze:ee tam moze jeszcze cos z tego będzie ale zeby tak od razu jak króliki? hehe
C-Note
miałam na myślisz, że tak szybko, a wy się nad tym rozwodzicie... szybko i licznie! i to ja z nim a nie królik!!
Michael Scofield
mmmmmmmmmmmmm xD sikam xD
Michael Scofield
spojrzałam raz i więcej nie mogę ^^, ale nie to żebym była złośliwa ^^
Michael Scofield
moze chcesz pampersa albo nocniczek z melodyjkąTanira pisze:xD sikam xD
łoooOoO matko co za mina...wymiękam poprostu ^^haha xD
Michael Scofield
z melodyjka xD
ej przepraszam...nie moge...HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *spada z krzesla i kula sie po podlodze*
ej przepraszam...nie moge...HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *spada z krzesla i kula sie po podlodze*
Michael Scofield
wisz z melodyją to obowiązkowo... i taką naklejką z kaczuszkąTanira pisze:z melodyjka xD
Michael Scofield
no ba xD kaczki sa the best xD
Michael Scofield
moze nie wszystkie , szcególnie te wystepujace w parach ^^haha , aczkolwiek te na nocniczkach rzadzą !!!Tanira pisze:no ba xD kaczki sa the best xD
Michael Scofield
a jacy fajni ludzie za nim stoją ^^, ten czarny to nawet przystojny jest xD
C-Note
To teraz sesyja Patricia De La Rosa

Michael Scofield
te zdjecia już były hostessa, staraj się nie powtarzac 
C-Note
ale nie wszystkie
a ja wklejam całymi sesjami a nie mieszane to dlatego niektóre sie powtarzaja 
Michael Scofield
wyjatkowo nie podobaja mi sie te zdjecia
Michael Scofield
a mi za to bardzo. szczególnie te czarno-białe..Tanira pisze:wyjatkowo nie podobaja mi sie te zdjecia
Michael Scofield
wtedy wyglądał jakos inaczej, te włosy mi psują cały efekt, juz go wole w więziennym błękicie z ogoloną głową i tatuażami 
Michael Scofield
no właśnie...te włosy jakies takie...nie obrazajac nikogo xD
Michael Scofield
oooOooO tak musze przyznac ze wiezienne warunki bardzo mu sprzyjałyB... pisze: juz go wole w więziennym błękicie z ogoloną głową i tatuażami
Michael Scofield
zgadzam się..patus1905 pisze:oooOooO tak musze przyznac ze wiezienne warunki bardzo mu sprzyjały
ale na tych zdjeciach również wyszedł uroczo.. młodziej.
C-Note
ale apetycznie je 
Michael Scofield
no .. tu już kiedys bylo na temat tej foty z ciachem .. o aż zawrzało