Michael Scofield
Oglądałam, ale dawno temu i już nie bardzo kojarzę,...
Ja mam jeszcze sentyment do Dzieciaka z Brucem Willisem i do tego małego słodkiego chłopczyka, który mówił O KURCZAKI ^-^ I ta piosenka Higher and higher...miodnie ^^
Plus Pogromcy duchów, widziałam milion razy i obejrze jeszcze dwa razy tyle, do zdarcia polsatu, nie znudzi mi się nigdy ^^
Ja mam jeszcze sentyment do Dzieciaka z Brucem Willisem i do tego małego słodkiego chłopczyka, który mówił O KURCZAKI ^-^ I ta piosenka Higher and higher...miodnie ^^
Plus Pogromcy duchów, widziałam milion razy i obejrze jeszcze dwa razy tyle, do zdarcia polsatu, nie znudzi mi się nigdy ^^
C-Note
tak, jest super, tylko stary troszkę 
jeszcze "historia kopciuszka"
:D
Szkoła Uwodzenia I i II
jeszcze "historia kopciuszka"
Szkoła Uwodzenia I i II
Michael Scofield
mnie sie nigdy nie znudzi Makbet ^^ oraz Misja na Marsa, Osaczony, 1408 i Madagaskar xD
C-Note
tak, madagaskar jest wporzo 
i jeszcze król lew... moja ukochana baja z dzieciństwa
i jeszcze król lew... moja ukochana baja z dzieciństwa
Michael Scofield
Trzy części Króla Lwa w wakacje obejrzełam chyba po 100 razy, autentycznie!
1408 też jest świetny OO
1408 też jest świetny OO
Michael Scofield
Makbet tez...*marzy*
Michael Scofield
ja tez, a te zielone "gluty"na ekranie-uwielbiamAutumnLeaf pisze:Plus Pogromcy duchów, widziałam milion razy
C-Note
i kevin sam w domu co świeta
:D masakra!!
Michael Scofield
Kevin jest obowiazkowy , bez Kevina nie ma świąt... moja siostra tak panikowała bo nie było, ale na szczęście puścili przed nowym rokiem...Mi to się chyba nigdy nie znudzihostessa pisze:kevin sam w domu co świeta
Michael Scofield
o takhostessa pisze:i jeszcze król lew...
ah, święta prawda. Tyle razy go oglądałam, a jednak wcale mi się nie znudził..patus1905 pisze: bez Kevina nie ma świąt...
C-Note
no bez kevina nie ma świat 
Michael Scofield
własnie w tym roku nie było! skandal!
a którego wolicie samego w domu czy NY? Bo ja wczesniej wolałam pierwszego, w drugim wszystko jest w pewnym stopniu powtórzone, no ale jakos mniej to pamietam , bo pierwsza czesc znac juz chyba na pamiec
a którego wolicie samego w domu czy NY? Bo ja wczesniej wolałam pierwszego, w drugim wszystko jest w pewnym stopniu powtórzone, no ale jakos mniej to pamietam , bo pierwsza czesc znac juz chyba na pamiec
C-Note
ja wole w domu 
Michael Scofield
pierwszy jest najlepszy xD
Michael Scofield
wiadomo że pierwsza częśc była mistrzowska ... no Kevinek nam dorósł...i trochę rozrabiał
ps. tanira jaka pupcia na avku
ps. tanira jaka pupcia na avku
Michael Scofield
oj no ^^ musiałam gdzies umiesci to co jest w nim najpiekniejszego ^^ mmmmmmm. moje moje *zaciera łapki*
ja jeszcze lubie Grincza xD
ja jeszcze lubie Grincza xD
C-Note
tak, tak... jak to szło... "maj prreeesssiuuusssss" ?
:D
Michael Scofield
nie to nie golum xD
Michael Scofield
yyyy dobra ... a ja myślałam że to jego oczeta i wogóle twarz...ale żeby , jak to mówi mój matematyk , cyt. "policzki dolne"Tanira pisze:^^ musiałam gdzies umiesci to co jest w nim najpiekniejszego ^^
Michael Scofield
zreszta co ja gadam...on cały jest cudowny...od dołu do góry i jeszcze w bok...i jego głos...
Michael Scofield
w bokTanira pisze:on cały jest cudowny...od dołu do góry i jeszcze w bok
Michael Scofield
dobra koniec offa. bo sie zaczyna źle robić.
Michael Scofield
taak no to filmy..hymmmm... ja jeszcze lubie Armageddon i Pearl Harbour 
Michael Scofield
tak szczerze to prawie kazdy film ktory ogladalam mi sie podobał. Ostatnio ogladałam skarb Narodów.
Michael Scofield
pfffhaha xD