C-Note
Michael Scofield
Ciebie, no co ty? ;-)patus1905 pisze:(tylko nie bij B... )
w sumie się nie dziwie
Mahone
Z PB to Peter Stormare, i William Fichtner.. Miller jakoś niewyraźnie gada, natomiast przekonałam się w końcu do głosu Purcella
, bo i chyba poćwiczył dykcję.
A tak poza PB- Piotr Adamczyk, Janusz Radek
A tak poza PB- Piotr Adamczyk, Janusz Radek
Michael Scofield
a ja natomiast uwielbiam jak on tak szepcze.. ^^B... pisze:Went tez ma fajny, ale mnie czasem denerwuje gdy tak szepcze
Tak delikatnie i łagodnie mówi..
ah, <3
C-Note
niunia ma racje... jak szepcze to ja sobie wyobrażam, że szepce do mnie w łózku.... mmmrrrrr
Michael Scofield
ach no jeszcze Ronan obowiązkowo ^^
Michael Scofield
...zalezy jak kto lubi ..mi by wystarczył sam Wnet 
Michael Scofield
o własnie!patus1905 pisze:..zalezy jak kto lubi ..
hehehe ze niby kto? hehehe^^patus1905 pisze:mi by wystarczył sam Wnet
a mi sie podoba jeszcze głos Lechero, taki mocny, niski, charakterystyczny, szczególnie jak mówił do Michaela: "superstar"
Michael Scofield
no ba i jeszcze Emmanuel MoireAutumnLeaf pisze:ach no jeszcze Ronan obowiązkowo ^^
Michael Scofield
mówisz ze mleczarz wpadł Ci w oko ..znaczy w uchoB... pisze:a mi sie podoba jeszcze głos Lechero
w sumie się nie przsłuchiwałam jego głosowi...
Michael Scofield
oczywiscie ;-)
mi sie tam głos Lechero podoba ale wiadomo Alex ma najcudniejszy najpiękniejszy na świecie i w całej galaktyce nawet
mi sie tam głos Lechero podoba ale wiadomo Alex ma najcudniejszy najpiękniejszy na świecie i w całej galaktyce nawet
Michael Scofield
w innych galaktykach chyba tez...B... pisze:Alex ma najcudniejszy najpiękniejszy na świecie i w całej galaktyce nawet
C-Note
tak. michael 
Michael Scofield
z tym się mimo wszystko zgodzić nie mogę.. ^^hostessa pisze:tak. michael
Mahone powiedział to wrecz idealnie... ^^
THEY ALL DIE ! ^^
C-Note
łi tam
ja wolę michaela
w każdej roli, w każdej pozycji, w każdej sytuacji
w każdej roli, w każdej pozycji, w każdej sytuacji
Michael Scofield
w kazdej pozycji?
C-Note
tak. każdej 
Michael Scofield
dobra
nie wnikam 
C-Note
nie musisz
i tak wszystko jasne 
Michael Scofield
taaakk niunia, kocham cię za to ;*;*niunia pisze:z tym się mimo wszystko zgodzić nie mogę.. ^^
Mahone powiedział to wrecz idealnie... ^^
THEY ALL DIE ! ^^
ło matko...toż to czysta perwersja hostessa, wstydziłabyś sięhostessa pisze:w każdej roli, w każdej pozycji, w każdej sytuacji
Michael Scofield
tutaj sie robi coraz gorecej 
C-Note
ja sie nie mam czego wstydzić
już tak mam 
Michael Scofield
uuuu xD to ja myslałam że jestem za bardzo napalona ale tutaj widze mnie przebijaja xD
Michael Scofield
temp. przekracza juz wszelkie dopuszczalne limity... ja to jestem jednak ciekawa reakcji khAna... jak zobaczy te nasze perweryTanira pisze:tutaj sie robi coraz gorecej
C-Note
no bo jak moge nie być napalona, skoro mój Bóg Seksu patrzy na mnie z komórki, portfela, wewn. drzwi szafy i pulpitu?
mmmmnniam