Michael Scofield
nie no ja tam nadal sie boje napisać.. nie chce sobie siary narobić moim kaleczonym angielskim ....i wogóle..bo je sie ze jakby *boski* albo Went mi odpisał to bym dostała zawału i zgon na miejscu
C-Note
oj tam, żadnego zawału nie bedzie
jesteś młoda i masz mocne serducho 
Michael Scofield
tak. zapodałam moja piekna poezją xDhostessa pisze:a napisałaś?
Michael Scofield
o Mój boże poezją..po angielsku... ciekawe co na to Chris...Tanira pisze:tak. zapodałam moja piekna poezją xD
e tam ze mnie już stara dupa jest...jak to mówą straośc nie radość .. ja bym się wróciła do błogich czasów przedszkola albo podstawówkihostessa pisze:jesteś młoda i masz mocne serducho
C-Note
no ja też bym się chetnie cofnęła
Michael Scofield
nie ?? tak klockami się bawić i lalkami. troche poleżakowac po obiedzie ... 
C-Note
akurat do przedszkola nie chodziłam, ale zerówką bym nie pogardziła... śpiewałabym "biedroneczki" nasz hymn
i objadała pączkami i jogurtami nie myśląc o wadze
Michael Scofield
popieram ..to razem wracamy... baloniku nasz malutki rośnij duzy okkrąglutkihostessa pisze:akurat do przedszkola nie chodziłam, ale zerówką bym nie pogardziła... śpiewałabym "biedroneczki" nasz hymn i objadała pączkami i jogurtami nie myśląc o wadze
Michael Scofield
tak sie zbierałam ostatnio zeby moze napisac do któregos, wolałabym nawt chyba do Wenta niz do Willa:* bo mniejszy stres, chociaz wiadomo, Went tez cudny, ale to nie to samo by było gdyby odpisał, ale moze jakby odp to bym sie odważyła i do Willa napisała, ale sie naprawde musze zebrac w sobie 
Michael Scofield
no to moze powrocimy do palnu wspolniej paczki... do Wenta ... zeby kazdy cos dorzucil od siebie i razem wyslac w jednym
Michael Scofield
ciekawe czy byśmy dostały odpowiedź.
Michael Scofield
na pewno Went to dżentelmen w końcu, takim 'damom' hehe jak my by od razu odpisał! ;-)
C-Note
No to co tam wrzucimy? słyszałam, że niektóre ciasteczka przysyłaja, ale to takie prostackie... może majtki 
Michael Scofield
taa jeszcze by pomyślał że jakies zboczone czy psycholki... nie wiem..każdy by wrzucił coś od siebie ... z małym dopiskiem i jednek wspólnie sklejony list...zeby odesła foty z autografem (kilka z dedykacjami ) ..ahhh *marzy*
C-Note
ale majtki mogłabym dać... 
Michael Scofield
ja mysle ze on takich majtek to sporo juz dostał, musiałabys sie bardzieje postarac zeby zwrócic na siebie jego uwagę ;-) 
Michael Scofield
no własnie ... jakiś oryginalny wierszyk ..moze jakies dorzucić prezenty ^^ haha ( kilo pierogów
), nie wiem moze zrobic jakąś mozaike z jego zdjeć ...czy cus, w każdym bądż razie coś oryginalnego
Michael Scofield
hehhe dobre, ale by sobie pomyślał, ze jakas ruska baba do niego wzdycha w jakiejs zamarznietej tajdze przy piecu ;-)patus1905 pisze:( kilo pierogów),
coraz poważniej rozważam mozliwosc napisania do niego takiego listu, tylko jeszcze tylko zeby mi go ktos sprawdził, bo mój english jest...no...taki se ;-)
Michael Scofield
Możecie wrzucić jakiś zmywalny tatuaż z Cheetosów z pokemonem ^^ ;P
Michael Scofield
tak i wtedy już nie bedzie mógł nam się oprzec.... to poprostu sprawi że oszaleje na naszym punkcie ^^ hahaAutumnLeaf pisze:Możecie wrzucić jakiś zmywalny tatuaż z Cheetosów z pokemonem ^^ ;P
no własnie ale kto ...ja bym sie wstydziła te swoje wypociny (połaczone z najskrytszymi wyznaniamiB... pisze:tylko jeszcze tylko zeby mi go ktos sprawdził, bo mój english jest...no...taki se
Michael Scofield
hahah xDD, o tak napewno oszaleje.. !patus1905 pisze:tak i wtedy już nie bedzie mógł nam się oprzec.... to poprostu sprawi że oszaleje na naszym punkcie ^^ haha
ja za majtkami nie jestem.. ;] ale jak kto tam woli ^^
może jakąs antyrame z jego fotkami, czy coś ? tylko, że to cięzke bedzie..
Michael Scofield
myslałm o tym ale pomysl tak : jestem aktorem pełno mnie wszędzie i jeszcze dosteje antyrame z mnówstwem swoich zdjeć... czy ja jestem narcyzem??niunia pisze:może jakąs antyrame z jego fotkami, czy coś ? tylko, że to cięzke bedzie..
moze raczej coś "od nas" a nie "o nim" tylko coś orygibnalnego ,żeby pomyslał: ale ktoś ma fantazje
Michael Scofield
oooo dobry pomysł, bo taki Wencik to musi byc poważnie znużony swoja obecnościa "wszedzie"-przynajmniej ja bym na jego miejscu była
tylko co by to mogło byc? ;-)
tylko co by to mogło byc? ;-)
Michael Scofield
nie wiem .. no moze jakaś antryama (bo to dobry pomysł) np. z naszymi fotami.. wplecionymi jakoś w tło forum. nie wiem ja sobie ryobrażam to jakoś tak że byłyby wycinki forum i wycinki naszych fotek (no zeby wiedział komu ma zawdzięczać takie arcydzieło
) i w prawym dolnym rogu podpis że od fanów z forum ... (naszego)
no nie wiem albo coś w tym stylu
no nie wiem albo coś w tym stylu
Michael Scofield
no niezłe, tera to tylko zrobic, wysłac i Went juz jest nasz! hehe jakie to proste