Kurka i co teraz? Cała przyjemność z oglądania została mi właśnie odebrana
Wiedziałem że muszę uważać zaglądając na forum ale nie pomyślałbym że już w tytule tematu spoilery by się przydały...
W sumie niczyja wina! Pozdrawiam!
rzeczywiście, to niezwykle zabawne..hostessa pisze:Ale jak zaczęli w niego strzelać to zaczęłam się śmiać
A to niedobrze, że nie mieli bo Abruzzi był ważną postacią w I sezonie, i jestem pewna, że mógłby coś zdziałać i w drugim. Np. swoimi wpływami jakoś pomóc braciom, choćby pienięznie itdClementine pisze:że jak nie mieli na niego pomysłu w 2 sezonie
no ale w koncu masz w tym rację... ;-)AutumnLeaf pisze:Chyba wjechałam adminowi...
Oczywiście, że mam. Wyrażałam je już w tym temacie, ale mogę powtórzyć- jak dla mnie John był jedną z najbardziej przekonujących postaci, najbardziej wyrazistą, a do tego perfekcyjna gra p.Petera.. Nie spodziewałam się, że tak szybko go uśmiercąi do tej pory to mi się nie podoba. John był wpływową osobą w I sezonie , więc mógłby np. jakos pomagać braciom.. Serial stracił dużo przez odejście Abruzziego..hostessa pisze:Alexxa wyraź swoją opinię, a nie krytykuj innych. Nie masz własnego zdania?