Michael Scofield
Michael Scofield
no bo takie taśiemcowate seriale .. niszczą całą przyjemność oglądania.. taka wyciagnieta fabuła... nie no ja jestem za 4 sezonem ... ale krótszym i kończacym cała serie
Michael Scofield
Michael Scofield
to by byl dobry pomysl :D
wszysycy by na pewno ogladali wszystkie eszony od poczatku i bylo by dobrze :P

ja tam sie troche ciesze jesli chodzi o ten strajk bo juz prawie skonczylem hrosow ogldac i akurat jak skoncze to kilka dni pozniej bedzie PB :D

no ale co by bylo z tym forum jakby sie skonczyl Prsion ?? :(

Trzeba bedzie zalozyc inne forum o innym serialu ktory bedziemy ogladac wszyscy i tez bedziemy mieli taka ekipe ;) najlepsza na swiecie :D
Michael Scofield
Michael Scofield
własnie, szkoda by było, gdyby sie forum umarło razem z PB ;-)
tylko ciężko by sie było zebrać, bo tu każdy chyba lubi co innego (CSI np :roll: ) a jedyne co nas tak na prawde łączy tu wszystkich to włAsnie PB
Michael Scofield
Michael Scofield
o tak...to forum nie umrze xD juz ja tego dopilnuje xD
Michael Scofield
Michael Scofield
no jak naprzyklad ktos nie zna CSI to dzieki forum pozna :D i dzieki polsatowi :P
ja to lubie ale nie sledze kazdego odcinka a moglbym :D

tak smao heroes, nie znalem tego a po obejrzeniu pierwszego odc. sie wciagnelem i w ciagu kilku dni obejrzalem caly 1 sezon a teraz koncze 2 :D i jakbym mial z kim to bym zalozyl jakies forum :P ale nie ma chetnych :D

no... TO forum nie upadnie :D
Michael Scofield
Michael Scofield
marq112 pisze:no... TO forum nie upadnie
nie ma szans ... póki my tu jesteśmy forum nadal się bedzie rozrastało :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
bedziemy wzdychac do tego co już było
Świeżak
JA kocham was i te forum szkoda ze tak malo odc :evil: ale moze bedzie 4 sezon z gory dzieki ze jestescie takimi fanami PB jak ja interesuje nas wszystko o tym serialu jestescie zarabisci ze zalozyliscie te forum dzieki :lol: :mrgreen: ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
jakie miłe słowa/ dzięki MateS, :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
och jakie to wzruszajace...ja dzisiaj kocham wszystkich normalnie xD
Michael Scofield
Michael Scofield
dobra ;) ja tez kocham wszystkich :D
Michael Scofield
Michael Scofield
patus1905 pisze:nie ma szans ... póki my tu jesteśmy forum nadal się bedzie rozrastało
zgadzam sie.. póki jesteśmy to forum będzie istnieć

kckckckckckckckc :D
Świeżak
Witam wszystkich

Moim zdanie nie skończą produkcji prison breaka tylko rozwiną dalej trzecia serie mówię wam będzie tak jak z poprzednimi seriami pozdro for all. :-) :-)[/hide][/scroll][/fade][/center]
Świeżak
patus1905 pisze: nie ma szans ... póki my tu jesteśmy forum nadal się bedzie rozrastało
Moim zdaniem jak sie skończy 3 sezon i będziemy czekać na 4 (chyba ze 3 będzie miał 22)

To forum trochę podupadnie!!! Bo o czym będziemy pisać???

Mam nadzieje ze sie tak nie stanie;p :evil:
Michael Scofield
Michael Scofield
no co Ty a jak była ta ostatnia dłuuuga przerwa....to wrecz sie rozgadaliśmy... nie koniecznie o odcinkach i serialu.,.. bardziej o aktorach- wiec tak szybko nie podupadniemy .... :-D nie Licz na to :-P
Świeżak
patus1905 pisze:no co Ty a jak była ta ostatnia dłuuuga przerwa....to wrecz sie rozgadaliśmy... nie koniecznie o odcinkach i serialu.,.. bardziej o aktorach- wiec tak szybko nie podupadniemy .... :-D nie Licz na to :-P

Nie liczę na to mam nadzieje ze tak sie nie stanie :568:
To były tylko przypuszczenia :evil:
A po za tym to teraz będzie prawdopodobnie dłuższa przerwa :-x
A jak serial sie skończy wogule to myślisz ze forum będzie w nieskończoność funkcjonowało??? :-?
Świeżak
ej ludzie to już wiadomo ile będzie odcinków 3 sezonu?? ja narazie oglądam wszystko od początku i już jestem w 5 odcinku II serii i nie moge sie doczekac III sezonu bo jeszcze go nie widziałem :).

Btw. Zauważyliście, że w tym temacie praktycznie piszą same dziewczyny??!! :D A ja myslalem ze malo dziewczyn ogląda ten serial xD myliłem sie... xP
Michael Scofield
Nie możliwe że zamkną serial na tych 14 odcinkach. Może nakręcą resztę ale trzeba będzie trochę poczekać. Ja osobiście chętnie poczekam na prison break. Juz nie mogę się doczekać odcinka 11.

Czytałam gdzieś że sezon 3 ma być wyemitowany w 2 częściach-pierwsza teraz a druga w maju. Oby to nie byłą tylko plotka.
Świeżak
Napewno wyjdą next odcinki. Teraz zrobili przerwe dwu tygodniową odcinek wyjdzie we wtorek. a do 13 czy 14 odcinka wszystko sie poukłada :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
$ebuss pisze:Zauważyliście, że w tym temacie praktycznie piszą same dziewczyny??!! :D A ja myslalem ze malo dziewczyn ogląda ten serial xD myliłem sie... xP
hehehe.. no co ty, tylu przystojniaków na raz xD a poza tym dziewczyny też lubią takie tematy :D
Ania1991_ck pisze:Czytałam gdzieś że sezon 3 ma być wyemitowany w 2 częściach-pierwsza teraz a druga w maju. Oby to nie byłą tylko plotka.
o jaaa.. to by było najlepsze rozwiązanie! :D trochę długa przerwa, ale i tak dobrze, że skończy się porządnie, a nie tak w połowie :]
Michael Scofield
Michael Scofield
no i znowu mialaby byc taka przerwa...ech ale zawsze lepsze to niz nic
Świeżak
Jak dla mnie nieważne jest, że zrobią następny odcinek. Ważne jest, żeby było tych odcinków jak najwięcej. Mnie ciągle i tak samo trzymają w napięciu wszystkie odcinki
Tweener
marcinek665 pisze:Jak dla mnie nieważne jest, że zrobią następny odcinek. Ważne jest, żeby było tych odcinków jak najwięcej. Mnie ciągle i tak samo trzymają w napięciu wszystkie odcinki

podzielam zdanie. Ważne żeby było ich dużo :] w PB zawsze dzieje się coś ciekawego więc więcej odcinków było by mile widziane ;]
Świeżak
Mam pytanie dlaczego pisza wszedzie ze koniec I czesci III sezonu? To planuja 2 czesc III ?
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Ja takiego czegoś nie słyszałem. A jeśli nawet: to najwyraźniej tak.
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”