w koncu to patoshik xDniunia pisze:baardzo możliwe *lol2* nigdy nic nie wiadomo xDTanira pisze:czy on sie z gównem bił? xD
Michael Scofield
Michael Scofield
to tym bardziej możliwe xDDTanira pisze:w koncu to patoshik
A on grałtylko w prisonie, czy ma za soba juz jakies filmy ? ^^
Michael Scofield
ja go widziałam w Patriocie i w My name is earl xD
Michael Scofield
ooooooo jezu
na tych zdjeciach z broda wyglada jak jakis terrorysta 
ja sie normalnie przestraszylem, jak zobaczylem zdjecie z sara
ja sie normalnie przestraszylem, jak zobaczylem zdjecie z sara
Michael Scofield
no bo on już chyba tak ma ^^marq112 pisze: tych zdjeciach z broda wyglada jak jakis terrorysta
Ale dzieki temu charakterystycznemu wyrazowi twarzy i w ogole zagrał w kilku filmach
Michael Scofield
genialnie gra wariatow xD
Michael Scofield
chcesz indyczka ? XD

zgadzam sie całkowicieTanira pisze:genialnie gra wariatow xD
Michael Scofield
no przeciez ten tekst mnie rozwalił xD kto pamieta na co był choy patoshik? xD taka dluga nazwa XD
Michael Scofield
ja nie pamiętam..
a ten tekst był po prostu genialny ^^
fajne to zdjęcie..
a ten tekst był po prostu genialny ^^
fajne to zdjęcie..
Michael Scofield
on taki biedny wtedy z ta mapą....tak mi bylo go zal
Michael Scofield
biedny płynoł sobie do Holandi... a tu co, niestety nasz Niedobry Alex pozbył się psychola 
Michael Scofield
wlasnie za to mam do Alexa najwiekszy zal
Michael Scofield
no... ja troche tez sie za to na niego pogniewasłam ..ale na krótko (nie jestem pamietliwa) 
Michael Scofield
xD Patoshik ma takie dobre serduszko...tylko ze jak bije to zatlucze na smierc
Michael Scofield
jakie trafne stwierdzenieTanira pisze:Patoshik ma takie dobre serduszko...tylko ze jak bije to zatlucze na smierc
Michael Scofield
a mogl sobie spokojnie plynac...gdzies tam by napewno doplynal i bylo by wszystko dobrze...a tak...zastanawiam sie jakby wygladal w Sonie...
Michael Scofield
w sumie częściowo "był w sonie" w halucynacjach Alexa 
Michael Scofield
no niby tak ale wiesz chodzi mi o to jakby tam sie zachowywał...strasznie mnie to ciekawi...niestety juz sie nigdy nie dowiem
Michael Scofield
no ... szkoda, ja to bym chciał wiedzieć co by wyszło w miłości Sary i michaela a tez nie bedzie mi to dane 
Michael Scofield
ech...życie jest strasznie brutalne i nic na to nie poradzimy
Michael Scofield
życie & serial buuu 
Michael Scofield
najbardziej mnie przeraziłą z patoshikiem ta scena gdzie poszedł do domu tej babci...myslalam ze ja zabije OO
Michael Scofield
taaa własnie z tym nożem co wylazł... a potem ta policja myślałam : już po babci , ale na szczeście nasz psycholek tylko zabijł Obrazek Holandii
obyło się bez ofiar w ludziach
Michael Scofield
no przeciez to byla masakra...ale ona mu kanapke dala to nie mogl jej zabić xD no i ten pies co sie do niego przyczepil
Michael Scofield
to jest mocny argument ... ^^hahahaTanira pisze:ale ona mu kanapke dala to nie mogl jej zabić xD