John Abruzzi
"Prison Break", "Jericho", "Cane", "Bionic Woman", czy "Brothers and Sisters" - to tylko część serialowych hitów, które obejrzymy w polskiej telewizji w 2008 roku. Na serialowym polu szczególnie aktywny jest Polsat i Telewizja Polska, spotka nas za to spory zawód w ramówce TVN.
Po kolei. Telewizja Publiczna w przyszłym roku wyemituje takie seriale jak "Brothers and Sisters", "Bionic Woman" i "Closer". Zapowiedziano już także emisję kolejnych sezonów "Brzyduli Betty" i "House'a".
Jeszcze lepiej prezentują się założenia Polsatu. Polscy widzowie za pośrednictwem tej stacji zobaczą m.in. "Jericho" i "Cane", a także kolejne sezony "Skazanego na śmierć", "Gotowych na wszystko" i "Chirurgów". A to jeszcze nie koniec! Włodarze stacji zapowiadają, że mają jeszcze w rękawie kilka innych serialowych asów.
Blado wypada na tle konkurencji TVN, który stawia na polskie produkcje takie jak m.in. "Twarzą w twarz"... Warto odnotować, że stacja należąca do koncernu ITI wyemituje pierwszą serię "Dextera". Ma także kontynuować nadawanie czwartej serii "Tajemnic Smallville".
Źródło: showtv.pl
Po kolei. Telewizja Publiczna w przyszłym roku wyemituje takie seriale jak "Brothers and Sisters", "Bionic Woman" i "Closer". Zapowiedziano już także emisję kolejnych sezonów "Brzyduli Betty" i "House'a".
Jeszcze lepiej prezentują się założenia Polsatu. Polscy widzowie za pośrednictwem tej stacji zobaczą m.in. "Jericho" i "Cane", a także kolejne sezony "Skazanego na śmierć", "Gotowych na wszystko" i "Chirurgów". A to jeszcze nie koniec! Włodarze stacji zapowiadają, że mają jeszcze w rękawie kilka innych serialowych asów.
Blado wypada na tle konkurencji TVN, który stawia na polskie produkcje takie jak m.in. "Twarzą w twarz"... Warto odnotować, że stacja należąca do koncernu ITI wyemituje pierwszą serię "Dextera". Ma także kontynuować nadawanie czwartej serii "Tajemnic Smallville".
Źródło: showtv.pl
Michael Scofield
OoO no to bravo dla polsatu I TVP, a TVN widocznie po you can dance spoczął na laurach... no szykuje się ciekwaie przyszły rok... bedzie co oglądać 
Michael Scofield
i bardzo bardzo ale to bardzo dobrze!!!KhAn pisze:"Skazanego na śmierć", "Gotowych na wszystko"
miła wiadomość szczególnie jesli chodzi o Gotowe, bo jak do tej pory nie byłam pewna kiedy wyemituja kolejny sezon ;-)
Michael Scofield
hurra!! skazany i gotowe 
najlepsze co jest
ja se sciagne czwarty sezon gotowych
i bede porzed polsatem 
czytalem gdzies ze w czwartym sezonie gotowych do tego miasteczka wprowadzila sie para gejów
beda jaja 
najlepsze co jest
ja se sciagne czwarty sezon gotowych
czytalem gdzies ze w czwartym sezonie gotowych do tego miasteczka wprowadzila sie para gejów
Świeżak
wie ktoś kiedy będzie skazany w polsacie 3 sezon??
Michael Scofield
Mogliby się z deczka ruszyć z tymi Chirurgami... Jerichi też chętnie obejrzę, bo tam gra ten gostek z Cudów, którego dosyćdosyć lubię.
Michael Scofield
Brzydula rzadzi!!! xD ach ten Daniel xD
Lincoln Burrows
Czyżby coś się tutaj zapowiadało? Słowo "sezony" mi coś podpowiada. Mniejsza z tym. Chętnie obejrzę jeszcze raz PB 3 sezon. House'a też pewnie chętnie pooglądam.KhAn pisze:także kolejne sezony "Skazanego na śmierć"
Pozdrawiam
Michael Scofield
jak ten sezon ma byc taki krótki to na pewno bedzie jeszcze 4 - ja się tam ciesze, wiecej naszych pokreconych bohatreów... więcej Alexa, Michaela , Whistlera (dla Taniry) I t-baga
..ooo tak