Temat założony z myślą o integracji z nowymi użytkownikami.
Możecie tu rzec parę słów o sobie i swoich zainteresowaniach.
Możecie tu rzec parę słów o sobie i swoich zainteresowaniach.
Ostatnio zmieniony 2007-12-16, 21:22 przez Dusqmad, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
Nowy nie jestem i sporo osób mnie zna ale sie przedstawie
Mam na imię Kuba ksywka KhAn dlaczego sam do końca nie wiem spodobała mi sie i tak już zostało. Mam 18 lat i chodzę do LO w Krakowie i jestem tegorocznym maturzystą. Na więcej mnie nie stać w tym momencie
jak ktoś chce mnie poznać bardziej to szukać gg w profilu 
T-Bag
Witam!
Dusqmad a Ty?! Administrator powinien dawać przykład!
Dużo KhAn o Tobie nie wiedziałam
Ale może moja kolej, imię: Sabina, wiem straszne, ale Bozia mnie skarała
lat: już 17, aż nie możliwe jak ten czas szybko leci; szkoła: technikum; do tych inteligentnych nie należę by uczęszczać do LO; jestem: stuknięta, za dużo gadam (czesto bez sensu), zabawna, niecierpliwa i uparta; kocham: się śmiać; posiadam: klaustrofobię; tak też może wydawać się to głupie; ale gdy w PB był ten odcinek gdy uciekali z więzienia przez te tunele to nie mogłam na to patrzeć; boję się ciasnych pomieszczeń; uwielbiam: dużo rzeczy i ludzi; ale oczywiście również ten rewelacyjny serial jakim jest Prison Break. To na tyle. Miło mi, bo pewnie mnie jeszcze nikt nie zna z tej (strasznej) strony.
Dusqmad a Ty?! Administrator powinien dawać przykład!
Dużo KhAn o Tobie nie wiedziałam
Ale może moja kolej, imię: Sabina, wiem straszne, ale Bozia mnie skarała
Nie przepadam za takimi tematami, ale muszę się obronićMela0607 pisze:Dusqmad a Ty?! Administrator powinien dawać przykład!![]()
Michał, lat 16.
Zainteresowania: film w każdych ilościach, ostatnio co nieco seriali (Prison Break, Lost, Twin Peaks), książki Stephena Kinga, religia (konkretniej: negacja chrześcijaństwa)
Główna cecha charakteru: lenistwo
John Abruzzi
To chyba nie tylko u Ciebie jest taka główna cecha charakteruDusqmad pisze:Główna cecha charakteru: lenistwo
C-Note
Witam wszystkich.
Mam na imię Bartłomiej lat 15, chodzę do III klasy gimnazium. Mieszkam w łomży, na codzien interesuje się sportem, forami które mnie interesują oraz od dziś chyba tym forum, poza tym intersują mnie ładne dziewczyny, komputery itp.
Mam na imię Bartłomiej lat 15, chodzę do III klasy gimnazium. Mieszkam w łomży, na codzien interesuje się sportem, forami które mnie interesują oraz od dziś chyba tym forum, poza tym intersują mnie ładne dziewczyny, komputery itp.
Świeżak
Zacytuję siebie z mojego profilu na last.fm.
"Wiecznie zmęczony realista. A do tego jeszcze leń."
To właściwie cała prawda o mnie. Jestem ogromnym leniem, z czym czasami próbuję walczyć. Nazywam się Piotrek. Mam 16 lat.
Zainteresowania: muzyka (przeróżna, ale z przewagą rocka), filmy oczywiście, dobre książki (Pratchett!), kilka seriali, np. Prison Break.
To by było na razie tyle.
"Wiecznie zmęczony realista. A do tego jeszcze leń."
To właściwie cała prawda o mnie. Jestem ogromnym leniem, z czym czasami próbuję walczyć. Nazywam się Piotrek. Mam 16 lat.
Zainteresowania: muzyka (przeróżna, ale z przewagą rocka), filmy oczywiście, dobre książki (Pratchett!), kilka seriali, np. Prison Break.
To by było na razie tyle.
Świeżak
Hmmmm... coś o mnie? Na imię jak mam każdy widzi, mam 17 lat, wybieram się teraz do drugiej klasy LO
moje miasto - Tychy
O swoim charakterze mogłabym pisać bardzo, bardzo długo, więc może sobie podaruję dzisiaj
Na forum weszłam, bo szukałam odcinków PB... kilka dni temu zobaczyłam dopiero pierwszy odcinek z 1. serii (jakoś wcześniej mnie to nie interesowało) i w sumie spodobał mi się ten serial. A przy okazji postanowiłam, że coś napiszę.
O swoim charakterze mogłabym pisać bardzo, bardzo długo, więc może sobie podaruję dzisiaj
Na forum weszłam, bo szukałam odcinków PB... kilka dni temu zobaczyłam dopiero pierwszy odcinek z 1. serii (jakoś wcześniej mnie to nie interesowało) i w sumie spodobał mi się ten serial. A przy okazji postanowiłam, że coś napiszę.
Tweener
To ja też się przedstawię.
Mam na imię Ola, mam 15 lat i pierwszego wrześniowego szkolnego dzwonka zacznę chodzić do 3 klasy gimnazjum w Żarach.
Moje hobby? Internet, Prision Break i przede wszystkim muzyka. Słucham rocka, punka, grunge, czasami - ale tylko czasami EMO.
Mam na imię Ola, mam 15 lat i pierwszego wrześniowego szkolnego dzwonka zacznę chodzić do 3 klasy gimnazjum w Żarach.
Moje hobby? Internet, Prision Break i przede wszystkim muzyka. Słucham rocka, punka, grunge, czasami - ale tylko czasami EMO.
Tweener
Imie: Marcin
Filmy: głównie horrory, komedie, akcje, seriale
Muzyka: Rap (amerykański) teraz troche jeszcze Peji, Rock/Nu-Metal.
#down
Aquariia, ja Ciebie też pozdrawiam
Filmy: głównie horrory, komedie, akcje, seriale
Muzyka: Rap (amerykański) teraz troche jeszcze Peji, Rock/Nu-Metal.
#down
Aquariia, ja Ciebie też pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2007-08-28, 13:33 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Witam wszystkich. Nie lubię o sobie pisać, więc przepiszę powyższy schemacik.
Imię: Monika
Film: jak jest dobry może być każdego gatunku
Muzyka: głównie Rock, ostatnio dużo japońskiej
Imię: Monika
Film: jak jest dobry może być każdego gatunku
Muzyka: głównie Rock, ostatnio dużo japońskiej
C-Note
Marcin, dobry pomysł z tym schematem 
Imię: Agnieszka
Miasto: Rybnik
Film: Nie lubię filmów dokumentalnych oraz wojennych, nie przepadam za sensacją, a gdy jestem sama, nie oglądam mocnych horrorów
Muzyka: Przeważnie rock (i tam te wszystkie odłamy). Nie lubię techno, dance itp. oraz żadnego rapu i hip-hopu
Imię: Agnieszka
Miasto: Rybnik
Film: Nie lubię filmów dokumentalnych oraz wojennych, nie przepadam za sensacją, a gdy jestem sama, nie oglądam mocnych horrorów
Muzyka: Przeważnie rock (i tam te wszystkie odłamy). Nie lubię techno, dance itp. oraz żadnego rapu i hip-hopu
Sara Tancredi
schemat powielam ale nie w całości ;-)
Imię: Ala
Film: głupie komedie i horrory
Muzyka: ROCK szczególnie amerykański
i jak koleżanka powyżej nie lubię techno
Imię: Ala
Film: głupie komedie i horrory
Muzyka: ROCK szczególnie amerykański
i jak koleżanka powyżej nie lubię techno
Michael Scofield
hello wszystkim!!^^
czas na przedstawienie mojej skromnej osoby ^^
mam na imię Natalia i pochodzę z "niezbyt" dużego miasta Tomaszów Maz a w Łodzi studuję polonistykę.
fanka mangi, japońskiego, angielskich fanficków,chatów międzynarodowych, coca coli i chipsów
a mój nick troche bezpłciowy, ale to z racj tego, że kocham jesień ^^
ach, i tak jak moja kochana przyjaciółka przede mna
uwielbiam totalnie glupie komedie i horrory ^^
czas na przedstawienie mojej skromnej osoby ^^
mam na imię Natalia i pochodzę z "niezbyt" dużego miasta Tomaszów Maz a w Łodzi studuję polonistykę.
fanka mangi, japońskiego, angielskich fanficków,chatów międzynarodowych, coca coli i chipsów
a mój nick troche bezpłciowy, ale to z racj tego, że kocham jesień ^^
ach, i tak jak moja kochana przyjaciółka przede mna
Tweener
Hi! I'm Lance and I'm an addict. - za każdym razem, jak mam gdzieś coś o sobie napisac/powiedzieć, te słowa pierwsze przychodza mi na myśl. 
coś w tym jest.
Kredzia jestem. Studiuję resocjalizację. [ w tym też coś jest. ] Uwielbiam czytać i słuchac muzyki, bez której ngdzie się nie ruszam. Filmy oglądam dosyć rzadko... najwięcej czasu spędzam przy PB. ;]
btw. ktoś jest z Wrocławia? bo to moje 'drugie miasto'.
coś w tym jest.
Kredzia jestem. Studiuję resocjalizację. [ w tym też coś jest. ] Uwielbiam czytać i słuchac muzyki, bez której ngdzie się nie ruszam. Filmy oglądam dosyć rzadko... najwięcej czasu spędzam przy PB. ;]
btw. ktoś jest z Wrocławia? bo to moje 'drugie miasto'.
Tweener
Imie: Natalia
Studia: filologia angielska
Filmy: te ambitniejsze...
Muzyka:stary rock, punk
Nalogi: Prison Break;]
Studia: filologia angielska
Filmy: te ambitniejsze...
Muzyka:stary rock, punk
Nalogi: Prison Break;]
Sara Tancredi
Jako, że właśnie przybyłem do Team'u to...
Imię: Marcin
Film: najczęściej dobry kryminał lub komedia
Muzyka : Rock, Metal ale innych rzeczy też lubię posłuchać
Studia : od soboty administracja
Noi cóż...Witam wszystkich
Imię: Marcin
Film: najczęściej dobry kryminał lub komedia
Muzyka : Rock, Metal ale innych rzeczy też lubię posłuchać
Studia : od soboty administracja
Noi cóż...Witam wszystkich
Tweener
Mam na imię Wojtek .........
P.S
..............chyba wam wystarczy
P.S
..............chyba wam wystarczy
Sara Tancredi
Taaa...tajemniczy jak gość na jego avatarze 
Sara Tancredi
Interesuje się sportem,mam 13 lat, gram w klubie piłkarskim
starczy??
starczy??
Ostatnio zmieniony 2007-10-08, 21:16 przez Piotrek1230, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
Aleś się rozpisał. Normalnie nie nadąrzyłem czytać tej twojej długiej wypowiedzi. Wysil, że się coś chłopie i napisz coś więcej a nie tylko jedno zdanie po to żeby posta sobie nabić.
C-Note
Khan, bez nerwów... Czy ty myślisz, że to tak łatwo o sobie napisać? A może ten cały Piotrek woli zostać anonimowy... Soro taka jest jego wola... Co nam do tego ;]
John Abruzzi
Ja nie jestem nerwowy
jestem całkiem spokojny i wyluzowany 
C-Note
Dobra, dobra. Połączenia Mahone'a z T-Bagiem nie wróży nic dobrego 
Michael Scofield
Imie: Marek
Filmy: głównie komedie i kryminalne, dużo seriali
Muzyka:ESKA

Filmy: głównie komedie i kryminalne, dużo seriali
Muzyka:ESKA