Michael Scofield
oj patus1905, napewno xD
a jeszcze jedna jego zaleta jest to ze prawie na wszystkich zdjeciach wychodzi bosko ^^
a jeszcze jedna jego zaleta jest to ze prawie na wszystkich zdjeciach wychodzi bosko ^^
Michael Scofield
bo on w ogóle taki boski jest... i nieważne z której strony się na niego spojrzy, ta jego "boskość" aż z niego kipi, bardzo fotogeniczny facet 
Michael Scofield
toż to cała prawda...B... pisze:bo on w ogóle taki boski jest... i nieważne z której strony się na niego spojrzy, ta jego "boskość" aż z niego kipi, bardzo fotogeniczny facet
nic dodać nic ująć ^^
Michael Scofield
haha no fakt faktem, ale przymiotnik "boski" jest już zarezerwowanyB... pisze:jego "boskość" aż z niego kipi, bardzo fotogeniczny facet
Michael Scofield
wiem wiem, tak z przyzwyczajenia chyba to napisałam, wiadomo BOSKI JEST TYLKO JEDENpatus1905 pisze:ale przymiotnik "boski" jest już zarezerwowanydla -Boskiego (wiadomo kogo)
Michael Scofield
i tak pozostanie ... yhhh jak ja bym chciał miec takiego Boskiego dal siebie *marzy*B... pisze:wiadomo BOSKI JEST TYLKO JEDEN
ale na tych fotkach Went tez nadaje się do schrupania
Michael Scofield
ale dla Wenta też coś trzeba wymyśleć ^^B... pisze:wiadomo BOSKI JEST TYLKO JEDEN
Michael Scofield
no uż chyba gdzieś padło *Miodzio* czy jakoś tak ^^hahah tez dobre
Michael Scofield
tak mi sie jakos napisało, ale oczywiście jestem otwarta na wasze propozycje, bo sprawa określenia dla Wenta jest jeszcze otwarta^^patus1905 pisze:no uż chyba gdzieś padło *Miodzio* czy jakoś tak ^^hahah tez dobre
Michael Scofield
ale *Miodzio* jest fajne.takie słodkie 
Michael Scofield
bo on jest słodki 
Michael Scofield
o tak.. z pewnościąB... pisze:bo on jest słodki
a moze po prostu tak jak T-bag bedziemy go nazywać 'piękny' ^^
Michael Scofield
no w sumie
chyba każde tego typu określenie się dla niego nadaje^^ ;-)
Michael Scofield
znalazłam cudne zdjęcie.
^^
^^
Michael Scofield
ekhm xD dziwnie sie czuje jak na nie patrze xD
Michael Scofield
woooow moich dwóch bohaterów

Michael Scofield
ale dziwnie wyglądaja xD 
Michael Scofield
taj jakby troche zaraz mieli się ....*kiss*Tanira pisze:ale dziwnie wyglądaja xD
Michael Scofield
taaaak...i majkiel jeszcze tak zalotnie oczy przymknął xD
Michael Scofield
jaki on urodny z tej perspektywy, ehhhh...
faktycznie wyglada tak jakby sie patrzył na usta Alexa
faktycznie wyglada tak jakby sie patrzył na usta Alexa
Michael Scofield
a jednak to wszystko prawda! oni sa razem xD
Michael Scofield
a Czy kiedykolwiek w TO wątpiłaśTanira pisze:a jednak to wszystko prawda! oni sa razem xD
T-Bag
wy tylko o całowaniu myślicie; Scofield tak naprawdę myśli jak pozbyć się Mahone'a, a ten zaś chce mu dokopać za to że go oszukał i po sprawie - czego wiecej można oczekiwać od 100% facetów...
Michael Scofield
jeszcze sie wszyscy zdziwimy xDMela0607 pisze:wy tylko o całowaniu myślicie; Scofield tak naprawdę myśli jak pozbyć się Mahone'a, a ten zaś chce mu dokopać za to że go oszukał i po sprawie - czego wiecej można oczekiwać od 100% facetów...
Michael Scofield
,Tanira pisze:jeszcze sie wszyscy zdziwimy xD
haha.. ja nawet na to licze