oj marq ;-) dopiero co dostałeś takiego wypasionego a już chcesz następnego!marq112 pisze:ale czemu nnie ma nic z t-bagiem ??
daj innym wyssac z Taniry jej talentu trochę
oj marq ;-) dopiero co dostałeś takiego wypasionego a już chcesz następnego!marq112 pisze:ale czemu nnie ma nic z t-bagiem ??
Marku, dajmy jej odpocząć ^^marq112 pisze:tanira a gdzie moj prezencik ?? xD mial byc jakis avek z t-bagiem
robi dla nas co moze, zawsze wszystko jest pierwsza klasa- a marq112, ciągle wiecej i wecej byś chciał... kiedyś też trezba odpoczącniunia pisze:Marku, dajmy jej odpocząć ^^
;**
współczuje ... ja mam niby jutro (z romantyczności) ale nie ide do szkołyTanira pisze:jak dam rade zrobie dzisiaj ^^ jutro mam spr z baroku i oświecenia jako powtorka do matury i musze to napisac na co najmniej 4 wiec zrobie dzis co moge xD ale zrobie napewno :*
tak to oczywiście tak że ja...Gość pisze:bo nas jest proporcjonalnie więcej
Tanira napisał/a:
jak dam rade zrobie dzisiaj ^^ jutro mam spr z baroku i oświecenia jako powtorka do matury i musze to napisac na co najmniej 4 wiec zrobie dzis co moge xD ale zrobie napewno :*
współczuje ... ja mam niby jutro (z romantyczności) ale nie ide do szkoły
łapie xDmarq112 pisze:tanira łapbuziak leci
;* ;* ;*
super jest ten pierwszy z tbagiem

pfffffPan zniewieściały
hehehehe, no co to prychanie? ;-)AutumnLeaf pisze:pfffff
ty mnie powiadamiaj o takich siurprajsach OO dobrze, że mi się nudziło ^^ ;**to ze specjalna dedykacja dla mojej Natalki ^^ :* Bo jaram szlugi Rejnolds xD

też cię kocham ^^spadówa xD