Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
2x06 Subdivision

Post autor: Dusqmad »

Odcinek podtrzymuje tendencje poprzedniego, czyli średni. Jest jedna kolosalna zaleta: Teddy jako uwodziciel :582: Jak to ujął: potrafi się zachować...
Tweener
Tweener
Re: 2x06 Subdivision

Post autor: Crane »

Jest jeszcze jedna zaleta - rozśmieszająca scena z Haywire - Świrus na rowerze:D
Świeżak
Świeżak

Post autor: Scourge33 »

Widzieliście jakie młode policjantki w stanach na patrol wysyłają? Ja bym takiej kruszyny nawet w sprawie kradzieży kieszonkowej w supermarkecie nie wysłał... Ja wiem że jest równouprawnienie, ale taka kobitka w starciu z dorosłym mężczyzną żadnych szans nie ma niestety. To tylko film na szczęście, bo w realu to chyba tylko mistrzyni olimpijska w podnoszeniu ciężarów sie nada do pracy w terenie:-P
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Nero »

Scourge33 pisze:Widzieliście jakie młode policjantki w stanach na patrol wysyłają?
Mi się wydaje, że ona po prostu przyjechała do domu, do swojej mamy ;-) A nie na patrol. Choć tu się mogę mylić. :-P
Świeżak
Świeżak

Post autor: Scourge33 »

NeroNS pisze:Mi się wydaje, że ona po prostu przyjechała do domu, do swojej mamy ;-) A nie na patrol. Choć tu się mogę mylić. :-P
Tak się składa że dopiero w kolejnym odcinku się to wyjaśniło :-P
Co nie zmienia faktu że to nie praca dla kobiet... Chyba że przy kwitach w biurze. Pozdrawiam!
hehe...
ta babka z tego domu po rańczo tak mi dziś przypominała tą hot50 z seksu w wielkim mieście że szok... ^^
w ogóle odcinek fajny jest...
ja bym nie wytrzymała tygodnia, gdybym nie wiedziała co bedzie dalej... ^^
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

Dusqmad pisze:: Teddy jako uwodziciel
Ej no, to było bombowe :mrgreen: . Ja nie wiem, jaka kobieta by mu nie uległa ^^. A ta babka z tego rancza żałosna była- jak to T-bag ujął- 'stara lafirynda' xD.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

sceny z T-Bagiem były kapitalne!
wszyscy innim w tym słodki Michael w czapeczce, Linc umiesniony maga sie schowaaaac :roll:

aaaa i paluszek Mahone'a :-P ehhh ta pasja, ten wzrok^^

odcinek rzeczywiscie nie nalezy do najlepszych ale bywały gorsze. Tutaj mimo ze całosc była troche chaotyczna i dziwnie skonstruowana, pojawiały sie momenty, które powinny sie podobac ;-)
Mahone
Mahone

B... pisze:paluszek Mahone'a
jaki paluszek ? xD

A , wiem co jeszcze było fajne ! Ostatnia scena, ostatnie zdanie Alexa: 'Where are they ?' , i ten jego zabójczy głos. :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

ooooo tak to tez było zabójcze^^

a paluszek?
w scenie gdy wchodził do tego sklepu, po tym jak zbił szybe i za pomoca paluszka uciszył tego policjanta za nim :-D
bo to chyba było w tym a nie poprzednim odc mam nadzieje^^
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

B... pisze:a paluszek?
w scenie gdy wchodził do tego sklepu, po tym jak zbił szybe i za pomoca paluszka uciszył tego policjanta za nim :-D
aaa... hehehe myślałam, że chodziło Ci o ten paluszek, który sprytnie podbił śrubokręt blokujący szafę :D bo to też był fajny paluszek^^

Dla mnie w tym odcinku wymiata Teddy - sceny jak uwodzi tą różową babkę są mistrzowskie :D Ten jego przerażający wzrok jest taki, że aż ciary przechodzą i nie wiem dlaczego, ale się wtedy uśmiecham xD
Poza tym sceny z Mahonem i jego dochodzenie do pewnych rzeczy, wspomniane wybijanie szyby donicą, czy bieg za Tweenerem i 'Where are they?' teraz należą do moich ulubionych^^
(Mam nadzieję, że mi się odcinki nie pomyliły :roll: )
"WHERE ARE THEY ???!!!

to było takie... Mahonowe...

najlepsze z nim sceny przy tej mapie... jak liczy, wnioskuje to jest takie oszz!!!
a Michael w czapeczce i tym kostiumie tez niczego sobie...
ale umięśniony Linc... feee!!!
Mahone
Mahone

agulec pisze:i nie wiem dlaczego, ale się wtedy uśmiecham xD
E, to nic groźnego- ja mam tak zawsze, gdy widzę Teddy'ego :mrgreen: . Kurczę, ta moja słabość do lekko psychopatycznych charakterów mnie przeraża xD
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Mia »

Oglądam ten serial już setny raz i powiem, że zawsze jest choćby jeden moment, który mnie trzyma w napięciu, jakbym widziała go pierwszy raz :mrgreen: I wiem jedno JA CHCĘ PAUL'A W 4 SERII :!: :!: Te jego usmieszki i oczka.Normalnie się za nim stęskniłam :mrgreen:
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

Dobry odcinek z Teddy'm Podrywaczem :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon II”