No chyba, ale w pierwszym sezonie coś o tym było...skrzacik0 pisze: On papierosów jakiej marki uzywał? Czy to nie były te Walgreens-y?
Racja, teraz to nawet żal by mi było Bellickaszkoda wszytkich postaci
No chyba, ale w pierwszym sezonie coś o tym było...skrzacik0 pisze: On papierosów jakiej marki uzywał? Czy to nie były te Walgreens-y?
Racja, teraz to nawet żal by mi było Bellickaszkoda wszytkich postaci
Co byłoby lekko żałosne, ale ci od PB są zdolni chyba do wszystkiego ^^ .. ja tylko mam ogromną nadzieję, że śmierć Johna była takim wyjątkiem i nikt nie zginie z głównych bohaterów.chyba ze wprowadza kogos nowego i po 5 minutach umrze
Haa..Niestety, ale- nie ^^. . John bardziej dodawał akcji w serialu, a przynajmniej tak było w pierwszym sezonie. No i jeszcze żal mi Veronici, ale to już inny temat..marq112 pisze: tweenera, wesmorlanda i sary nie ??
a mi najbardziej było Kellermana, bardziej niż nawet Sary czy kogos innego, z resztą w ogóle nie tyle mi było szkoda Sary co samego Michaela jak się o jej śmierci dowiedziałAlexxa pisze:marq112 napisał/a:
tweenera, wesmorlanda i sary nie ??
Haa..Niestety, ale- nie ^^. . John bardziej dodawał akcji w serialu, a przynajmniej tak było w pierwszym sezonie. No i jeszcze żal mi Veronici, ale to już inny temat..
nieee.. w sumie Alex zarzywał "leki" ale od dilera a nie z apteki... i to mnie pociesza, że ten opis może jednak nie pasowac do niegoB... pisze:kurczę coraz bardziej mi to pasuje do Alexa... oby nieeeee
no własnie.patus1905 pisze:własnie za oczywiste to nie moze być.. bo przecież cały serial jest owieny taką tajemnicą, to wątpie żeby ten koleś sam powiedział w sposób tak oczywisty kto umrze, to raczej jest jakiś podstep
OOO tylko by spróbowali **nono* ja bym im pokazała, to by im sie odechciało takich głupich pomysłówniunia pisze:Przecież scenarzysci nam tego zrobić nie mogą
AutumnLeaf pisze:Alexa nie uśmiercą, bo już go nie wielbię aż tak jak na początku
Hmm..tego to nawet nie brałam pod uwagę . No dobra, to niech zostawiają mi Alexa i Theodora, hmm..Whistlera jeszcze, a reszcie niech się dobiorą do skórypatus1905 pisze:SUCRE