Tweener
o boziu, cudo ;D Szkoda, że b&w
Michael Scofield
swietne te zdjecia te pierwsze szczególenie.. taki tajemniczy .. mrrr- to jest to co tygryski lubia najbardziej
Michael Scofield
a to też coś dodam (moze już były)

ale klata niezbyt imponujaca

ale przedziałeczek ^^haha

a tu jakie pikantne scenki :

ale klata niezbyt imponujaca
ale przedziałeczek ^^haha
a tu jakie pikantne scenki :
Michael Scofield
Patuś, co tam klata ;-) oczami nadrabia
fajne zdjęcia, nie widziałam ich jeszcze ;-)
Michael Scofield
ciesze się że Ci się podobaja B..., no racja racja oczeta ma prześliczne ( nie lepsze od Williama ale śliczne). hymm tak sobie myśle... że z chęcią bym tez sie tak na nim połozyła jak na tym zdjeciu powyżej *marzy*
Michael Scofield
no klata to faktycznie...
ale te oczy...
ale te oczy...
Michael Scofield
nie mogłas sie powstrzymac nie?patus1905 pisze:( nie lepsze od Williama ale śliczne)
a ta dziewczyna to szcześciara, ale brzydsza jest od nas^^ hehe więc jakby cos to mogły byśmy ja spokojnie oddelegować stamtąd
Michael Scofield
no żebyś wiedziała że nie mogłamB... pisze:e mogłas sie powstrzymac nie?
no ba przecież my jesteśmy najśliczniejsze, boskie , i wogóle ... a na dodatke takie skromne ^^ hahahaB... pisze:a ta dziewczyna to szcześciara, ale brzydsza jest od nas
Michael Scofield
*umiera z zazdrościiiiiii!*
co za szczesciara!
dla mnie to klatę ma w porzadku..ah w ogole dla mnie jest całyyy idealny ^^
a TE oczy... mrrrau ^^
co za szczesciara!
dla mnie to klatę ma w porzadku..ah w ogole dla mnie jest całyyy idealny ^^
a TE oczy... mrrrau ^^
Michael Scofield
a jak! hahahapatus1905 pisze:a na dodatke takie skromne ^^
teraz sie przyjrzalam i zauważyłam ze mu nawet coś urosło na środku na tym pierwszym z klatą, istny mocher z niego, hehehe
Went- moja kolejna miłość
a co oni robią na tym srodkowym zdjęciu z przedziałkiem, tańczą czy co?
Michael Scofield
o to mi właśnie chodziło .. taka mała kupka kłaczków na srodku bleeeB... pisze:zauważyłam ze mu nawet coś urosło na środku na tym pierwszym z klatą, istny mocher z niego,
on ją uczy boksu, bo w tym filmie Wencik jest bokseremB... pisze:a co oni robią na tym srodkowym zdjęciu z przedziałkiem, tańczą czy co
T-Bag
skoro jest bokserem to też powinien się lepiej reprezentować np. w PB było całkiem, całkiem
Michael Scofield
no znacznie lepiej... chyba dla tych tatuaży musiał ten swój meszezk zgolićMela0607 pisze:skoro jest bokserem to też powinien się lepiej reprezentować np. w PB było całkiem, całkiem
Michael Scofield
Zupełnie nie uważam się za specjalistkę od Wynta, więc nie bijcie jak juz widzieliście te zdjęcia ;P

uwielbiam te zdjęcia z kawką ^^

LOL

i miliard innych, ale już nie mam siły na niego patrzeć...xD

uwielbiam te zdjęcia z kawką ^^

LOL

i miliard innych, ale już nie mam siły na niego patrzeć...xD
Michael Scofield
niektóre widziałam niektóre nie ;-)
że Ci się chciało tyle wrzucać
fajne zdjęcie to z czapką, ale ma nos wielki na nim heheh
ja go i tak najbardziej lubię w scenach z PB lub takich "z życia wziętych", bo na niektórych sesjach te jego pozy mnie aż śmieszą czasami i moim zdanie odbierają mu troszkę tej jego męskości ;-)
że Ci się chciało tyle wrzucać
fajne zdjęcie to z czapką, ale ma nos wielki na nim heheh
ja go i tak najbardziej lubię w scenach z PB lub takich "z życia wziętych", bo na niektórych sesjach te jego pozy mnie aż śmieszą czasami i moim zdanie odbierają mu troszkę tej jego męskości ;-)
Michael Scofield
świetne zdjecia, częśc już była... ale niektóre sa poprostu świetne ... mniam ale z niego ciacho
Michael Scofield
najlepsze zdjecia to wg mnie z sesji BEAN POLE
Michael Scofield
o tak to w czarnej koszulce i jasnych spodniach.. matko jakie z niego ciachoTanira pisze:BEAN POLE
ale jeszcze fajne jest to w dzinsach i zółtej podkoszulce taki mokrawy (nad podpisem LOL)
T-Bag
A więc tak:
1 i 2 - koszula, jeansy bardzo gustownie, ale te włosy... jednak przyzwyczaiłam się do o wiele krótszych włosów Scofield'a, ale nie jest źle
3 - ale spojrzenie
4 - nie podoba mi się
5 - o wiele lepiej, może to spowodowało te światło, ale dodało mu jedynie uroku
6 - staro tutaj wyszedł
7 i 8 - oj tak, bardzo ładne zdjęcie; pewnie to ta kawa powoduje, ale ja nie piję, chociaż francuską bym spróbowała
9 - boski zarościk - chyba się zakochałam, no i tutaj prezentuje się jak 100% mężczyzna + spojrzenie
10 - nie podoba mi się
11 - ale uśmiech strzelił
12 - hehe ta poza i jeansy - odpada
13 - troszkę lepiej jeśli chodzi o postawę
14 - jej i znów ma na sobie koszulę - uwielbiam to, a Miller prezentuje się w nich rewelacyjnie!
15 - znów drobny zarościk - jest ok
16 - ładnie
17 - śliczny uśmiech
18 - hehe facet widać, że po pracy
19 - nie pasuje mu ta fryzura
20 - no no super; bluzka, spodnie, profil Millera mniami
21 - odpada
22 - nie podoba mi się
23 - nie
24 - nie
25 - oj powaga, ale bardzo ładnie
27 - odpada
28 - ech on już mnie podnieca samymi ciuchami
29 - nie jest źle, ale ma lepsze zdjęcia
30 - dziwnie tutaj wygląda - zbyt powaznie
31 - nie podoba mi się
1 i 2 - koszula, jeansy bardzo gustownie, ale te włosy... jednak przyzwyczaiłam się do o wiele krótszych włosów Scofield'a, ale nie jest źle
3 - ale spojrzenie
4 - nie podoba mi się
5 - o wiele lepiej, może to spowodowało te światło, ale dodało mu jedynie uroku
6 - staro tutaj wyszedł
7 i 8 - oj tak, bardzo ładne zdjęcie; pewnie to ta kawa powoduje, ale ja nie piję, chociaż francuską bym spróbowała
9 - boski zarościk - chyba się zakochałam, no i tutaj prezentuje się jak 100% mężczyzna + spojrzenie
10 - nie podoba mi się
11 - ale uśmiech strzelił
12 - hehe ta poza i jeansy - odpada
13 - troszkę lepiej jeśli chodzi o postawę
14 - jej i znów ma na sobie koszulę - uwielbiam to, a Miller prezentuje się w nich rewelacyjnie!
15 - znów drobny zarościk - jest ok
16 - ładnie
17 - śliczny uśmiech
18 - hehe facet widać, że po pracy
19 - nie pasuje mu ta fryzura
20 - no no super; bluzka, spodnie, profil Millera mniami
21 - odpada
22 - nie podoba mi się
23 - nie
24 - nie
25 - oj powaga, ale bardzo ładnie
27 - odpada
28 - ech on już mnie podnieca samymi ciuchami
29 - nie jest źle, ale ma lepsze zdjęcia
30 - dziwnie tutaj wygląda - zbyt powaznie
31 - nie podoba mi się
Michael Scofield
a na tych ostatnich niektórych jak "mężnie"wygląda, 1200 razy lepiej niż na tych pierwszych, gdzie był taki młodziutki ;-) a co do 12 zdjęcia to zgadzam się z Melą całkowicie, nie cierpię gdy robi takie pozy, kiedyś( gdy jeszcze nie interesowałam się serialem a tylko o nim słyszałam) to widząc jego takie zdjęcia byłam skłonna uwierzyć, że to co o nim piszą(chyba wszyscy wiedzą co mam na myśli) moze być prawdą... nie o zeby wyszedł jakoś źle czy coś, tylko poprostu taki sposób pozowania moim zdaniem odbiera mężczyznom czasem część ich meskości...
Michael Scofield
mokrawy ^^ sexy wyszedł na tym zdjeciu...i jeszcze w tej zielonej koszulce też...patus1905 pisze:o tak to w czarnej koszulce i jasnych spodniach.. matko jakie z niego ciachoTanira pisze:BEAN POLE
ale jeszcze fajne jest to w dzinsach i zółtej podkoszulce taki mokrawy (nad podpisem LOL)
Michael Scofield
mogłabym to robić na okrągłoAutumnLeaf pisze:ale już nie mam siły na niego patrzeć...xD
dziękuje za te zdjęcia kochana ;*
ja własnie skończyłam o nim robić prezentacje na informatyke ^^
Michael Scofield
prezentacja o wencie ^^ ciekawie ^^
bedzie bogata w zdjecia ^^
nie widziałam wczesniej tego zdjecia...tego jak patrzy tak z boku w tej czarnej kurtce
fajnie fajnie 
nie widziałam wczesniej tego zdjecia...tego jak patrzy tak z boku w tej czarnej kurtce
Michael Scofield
o tak, szczegolnie dodałam dużo zdjęć, oczywiście bardzo przydał mi się ten temat.. wiekszość brałam własnie z niegoTanira pisze:prezentacja o wencie ^^ ciekawie ^^
:*
Michael Scofield
went to niewyczerpane żródło grafiki..dobry sobie temat niunia, wybrałaś
o tak .. miam ... jak bym go dorwała to bym go schrupała
Tanira pisze:mokrawy ^^ sexy wyszedł na tym zdjeciu...i jeszcze w tej zielonej koszulce też...
o tak .. miam ... jak bym go dorwała to bym go schrupała